Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='asher']My z Lidką się piszemy :multi: Napoje wytworne bierzemy ze sobą, a jak będzie lało, to najwyżej spożyje sie je kiedy indziej, a na chlańsko pojedzie się do pubu jakiegoś ;)
[/quote]absolutnie popieram.:razz:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']My z Lidką się piszemy :multi: Napoje wytworne bierzemy ze sobą, a jak będzie lało, to najwyżej spożyje sie je kiedy indziej, a na chlańsko pojedzie się do pubu jakiegoś ;)
Alix, a ty nie mogłas fotografowac psa? Musiałas mnie, w tej wytwornej fryzurze? :eviltong:[/quote]

uuuffffff dobrze to pzyjezdzam autobusem, jak bedzie ladnie to upodlimy sie na miejscu pod chmurka a jak bedzie lalo to uderzymy na pola mokotowskie! [B]Ewa- Jo[/B] zadzwon do Monisieczki by samochodu nie brala;)
[B]Asher[/B] ale o co chodzi? fryzurka bardzo trendy:lol:

Posted

[quote name='Alix']uuuffffff dobrze to pzyjezdzam autobusem, jak bedzie ladnie to upodlimy sie na miejscu pod chmurka a jak bedzie lalo to uderzymy na pola mokotowskie! [B]Ewa- Jo[/B] zadzwon do Monisieczki by samochodu nie brala;)
[B]Asher[/B] ale o co chodzi? fryzurka bardzo trendy:lol:[/quote]
Wode dla psów wezme /marek mnie chyba przywiezie/ . Wziąć jakieś chipsy?? Coś jeszcze???

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No dobra to może ja. Jakbym cos przeoczyła to proszę mnie poprawić.:mad:
Camp i Szejk rzucili się na siebie a Sylwia broniąc swojego psa najbardziej dostała. :-( Teraz już się chyba dobrze czuje sądząc po postach:eviltong:[/quote]

W jakim wieku są Champ i Szejk??

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Wode dla psów wezme /marek mnie chyba przywiezie/ . Wziąć jakieś chipsy?? Coś jeszcze???[/quote]siebie i psa.oraz patyczek:diabloti:

Posted

[quote name='asher']Camp na dniach skończył 2 lata. A Szejk nie wiem, ale chyba też coś koło tego.[/quote]

Fajnie jest mieć gówniarza rocznego.

Posted

Patrzcie jakie slodkie:loveu:]

[EMAIL="[IMG]http://img157.imageshack.us/img157/6235/ajerkoniaczek9rw.gif[/IMG]"][IMG]http://img157.imageshack.us/img157/6235/ajerkoniaczek9rw.gif[/IMG][/EMAIL]

Posted

[quote name='asher']Jesooo, Alix, przez ciebie jutro będziemy miec przerąbany trening :shake: :diabloti:[/quote]

nieeeeeee przeciez Tresser rozumie ze to z milosci:loveu: poza tym to tak fajusnie wyglada ze nie moglam sie powstrzymac:oops: Prawda ze Tresser sie nie gniewa i dumny jest z tworczosci swojego kursanta?:cool3: Poza tym Tresser wyszedl na zdjeciach uroczo - ja nie umieszczam kompromitujacych ujec:eviltong:

Posted

[quote name='asher']Jesooo, Alix, przez ciebie jutro będziemy miec przerąbany trening :shake: :diabloti:[/quote]
Alix jest uparta nie da się ukryć.Słonko miej nadzieje że tresser czepnie się tylko ciebie i ty będziesz miała przerąbane -uważam zresztą że warto. Ale jak mnie trafi to moja zemsta na tobie będzie nieporównywalnie gorsza od przerąbania u tressera. Ja i tak ledwo wyrabiam na lajtowych zajęciach . BArosz tylko drze jape a Josha interesuje cały świat no i wszystkie piłeczki.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Alix jest uparta nie da się ukryć.Słonko miej nadzieje że tresser czepnie się tylko ciebie i ty będziesz miała przerąbane -uważam zresztą że warto. Ale jak mnie trafi to moja zemsta na tobie będzie nieporównywalnie gorsza od przerąbania u tressera. Ja i tak ledwo wyrabiam na lajtowych zajęciach . BArosz tylko drze jape a Josha interesuje cały świat no i wszystkie piłeczki.[/quote]

no to usunelam, zostalam zastraszona:eviltong: a szkoda bo to naprawde slodkie bylo:placz:

Posted

Własnie pod tym kościołem, na pętli autobusowej ;)
A ja mam pytanie - o której? O 13-tej? :???:

ps. no i czemu usunęłaś? :mad: Byłyby takie fajne zajęcia :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Własnie pod tym kościołem, na pętli autobusowej ;)
A ja mam pytanie - o której? O 13-tej? :???:

ps. no i czemu usunęłaś? :mad: Byłyby takie fajne zajęcia :evil_lol:[/quote]

popieram !!!!!! Nie twierdz tylko że się mnie przestraszyłaś bo ze śmiechu pęknę.:crazyeye:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']popieram !!!!!! Nie twierdz tylko że się mnie przestraszyłaś bo ze śmiechu pęknę.:crazyeye:[/quote]

bo zaczelam sie powaznie bac o swoje zycie:lol:. Atak ze strony Tressera bym jeszcze przezyla (chyba:diabloti:) ale jak by jeszcze Ewa- Jo miala sie dolaczyc:crazyeye: to najprawdopodobniej bym polegla:evil_lol: Wyslalam Ayshe gifa na priva nie moge sie nie pochwalic takim dzielem (moj pierwszy gif w zyciu:loveu:)

Ewa- Jo nie boje sie Was z osobna ale zbiorowego ataku moglabym nie przezyc:nerwy:

Posted

[quote name='Alix']bo zaczelam sie powaznie bac o swoje zycie:lol:. Atak ze strony Tressera bym jeszcze przezyla (chyba:diabloti:) ale jak by jeszcze Ewa- Jo miala sie dolaczyc:crazyeye: to najprawdopodobniej bym polegla:evil_lol: Wyslalam Ayshe gifa na priva nie moge sie nie pochwalic takim dzielem (moj pierwszy gif w zyciu:loveu:)

Ewa- Jo nie boje sie Was z osobna ale zbiorowego ataku moglabym nie przezyc:nerwy:[/quote]
Nie sądziłam że go usuniesz. W sumie tylko asher i ja go widziałyśmy. Dziewczyny będą stratne. No można go było wziąć za reklame adwokacika!!!!!

Posted

[quote name='Alix']bo zaczelam sie powaznie bac o swoje zycie:lol:. Atak ze strony Tressera bym jeszcze przezyla (chyba:diabloti:) ale jak by jeszcze Ewa- Jo miala sie dolaczyc:crazyeye: to najprawdopodobniej bym polegla:evil_lol: Wyslalam Ayshe gifa na priva nie moge sie nie pochwalic takim dzielem (moj pierwszy gif w zyciu:loveu:)

Ewa- Jo nie boje sie Was z osobna ale zbiorowego ataku moglabym nie przezyc:nerwy:[/QUOTE]

Ja też chcę zobaczyć:placz:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Ja moge jutro i pojutrze i popojutrze -i ze psem i bez psa i bez kota.:multi::multi: Decydujcie ja się dostosuje .Acha jak się umówimy po tresurce to trzeba Monisie zawiadomić coby samochodzik zostawiłą w domu.[/QUOTE]

Ja mogę pić z Wami we wtorek:drinking: tzn jutro na działce będę pić :razz: :chlup: :drinking:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Nie sądziłam że go usuniesz. W sumie tylko asher i ja go widziałyśmy. Dziewczyny będą stratne. No można go było wziąć za reklame adwokacika!!!!![/quote]

Ja też widziałam, zdążyłam! :multi: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...