Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 a co ty taka malo wygadana jestes :razz: jakis limit slow w poscie wyczerpalas :lol:
BeataG Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Edytko, ja zawsze "krótko, zwięźle i na temat", wypracowania też tak pisałam, nie umiem "lać wody". A mój post był odpowiedzią na Twoje pytanie: [QUOTE]:niewiem: a co on z tymi stawami robi :oops:[/QUOTE]
Ewa-Jo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Eddiii']no mniej, mniej, ajk on chodzi i mnie traca nosem - "no daj mi mamcia" zawsze rano mamy taki zwyczaj ze spacerek, wracamy do domku: 1. dosypuje karme do miski by mial w ciagu dnia jakby mial ochote, ale synus nie je i z reguly zjada ja dopiero wieczorem po szkoleniu czyli ok 21 2. daje mu zwacza na przekaske i go zjada 3. daje popic troche mleka i wypija 4. przynosimy z piwnicy ucho wedzone lub cos takiego i kladziemy na poslaniu - zjada dopiero wieczorem na dobranoc a dzis rano, wracamy do domu - specjalnie odwracam kolejnosc: 1. ucho na poslaniu - nie tkniete 2. zwacz dany - laduje na poslaniu, nie tkniety 3. mleko - no dobra troche sie napije 4. ale DAWAJ KULKI - dalam karme - wsio zjedzone i chce wiecej :evil_lol: tak wiec nasze zycie od 2 dni obraca sie wokol orijena :shake: a kolagen - no nie wiem - na siersc:oops: to chyba "ara" a ja nie cierpie serduch, plucek itp i nie zniosłabym chyba gotowania tego ;)[/QUOTE] No to mam nadzieje ze Joshua jako duchowy bliżniak Timonka teaz polubi tą karme. po przeczytaniu rozkładu karmienia Timona moge powiedzieć jedno jestem zdumiewająco normalna - a nie przypuszczałam. Eddii zdjełaś mi duzy cieżar boze ja nawet moge powiedzieć ze jestem złą pańcią .Zawsze myślałam ze przesadzam z Joshem ale wychodzi że wręcz odwrotnie. Jak miło -dzięki Edii masz u mnie dużą kawe.:loveu: :loveu: :loveu:
Pyros-Aga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Hej, ja też chcem takie dobre jedzonko dla kluseczka, bo zapał do Bewi słabnie z każdym workiem :cool3: No tylko jak rozumiem u Shidy należy zamówienie złożyć?? A prócz orijena coś też mozna? Bo ten sucz co w niedzilę przybędzie do dociu to chiba alergik ( jak Figa) i jagnięcinkę wcina. Shida, halo! Odpowiadaj czy mozna to na pw dostaniesz listę :eviltong::lol: zakupów
Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='BeataG']Edytko, ja zawsze "krótko, zwięźle i na temat", wypracowania też tak pisałam, nie umiem "lać wody". A mój post był odpowiedzią na Twoje pytanie:[/quote] no ja tez lubie konkretnie na temat :loveu: [SIZE=1]a wypracowan to wogole nie umialam i nie umiem pisac - wole cyferki[/SIZE][SIZE=2] ale spodziewalam sie jeszcze jakiegos komentarza :lol: [/SIZE] [quote name='Ewa-Jo']No to mam nadzieje ze Joshua jako duchowy bliżniak Timonka teaz polubi tą karme. po przeczytaniu rozkładu karmienia Timona moge powiedzieć jedno jestem zdumiewająco normalna - a nie przypuszczałam. Eddii zdjełaś mi duzy cieżar boze ja nawet moge powiedzieć ze jestem złą pańcią .Zawsze myślałam ze przesadzam z Joshem ale wychodzi że wręcz odwrotnie. Jak miło -dzięki Edii masz u mnie dużą kawe.:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :hmmmm: jak to jestes zla pancia - musisz sie zmienic - biedny Joshek :placz: - zle go pancia karmi :mad: [quote name='Pyros-Aga']Hej, ja też chcem takie dobre jedzonko dla kluseczka, bo zapał do Bewi słabnie z każdym workiem :cool3: No tylko jak rozumiem u Shidy należy zamówienie złożyć?? A prócz orijena coś też mozna? Bo ten sucz co w niedzilę przybędzie do dociu to chiba alergik ( jak Figa) i jagnięcinkę wcina. Shida, halo! Odpowiadaj czy mozna to na pw dostaniesz listę :eviltong::lol: zakupów[/quote] u Shidy - jak sie zgodzi - mozna wsio co zapragniesz :p
Aga i Eto Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Pyros.. a wy nowego domownika będziecie mieli ? jakas mało zaorintowana jestem
Ewa-Jo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Hej, ja też chcem takie dobre jedzonko dla kluseczka, bo zapał do Bewi słabnie z każdym workiem :cool3: No tylko jak rozumiem u Shidy należy zamówienie złożyć?? A prócz orijena coś też mozna? Bo ten sucz co w niedzilę przybędzie do dociu to chiba alergik ( jak Figa) i jagnięcinkę wcina. Shida, halo! Odpowiadaj czy mozna to na pw dostaniesz listę :eviltong::lol: zakupów[/QUOTE] Niestety hurtownia Ara ma jedną wade mogą tam kupować tylko właściciele sklepówdla zwierząt i przychodni weterynaryjnych.:mad: :mad: :angryy:
shida Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pyros-Aga'] Shida, halo! Odpowiadaj czy mozna to na pw dostaniesz listę :eviltong::lol: zakupów[/quote] hej... hej...jestem tylko gadac nie moge - choruje :( ale jesli nie jest to cos pilnego to mozenidlugo juz bede na nogach i wtedy bez klopotu wszystko da sie zalatwic ;) o ile w hurtowni jest ;) na szczescie wiekszosc roznosci (karm , beaphara, innych gadzetow) jest :) jak mnie wypuszcza to w sobote bede...ale mozliwe ze mnie nie wypuszcza..i wcale im bym sie nie dziwila... jesli bede w sobote tomoge od razu cos przywiezc ;) po drodze wstapie:) jak nie to moze wtedy jakos w tygodniu czy cus... ale jak dokladnie to nie wiem...
Ewa-Jo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Eddiii'] :hmmmm: jak to jestes zla pancia - musisz sie zmienic - biedny Joshek :placz: - zle go pancia karmi :mad: [/QUOTE] no zawsze mi sie wydawało ze przesadzami i histeryzuje ale przy tobie to faktycznie jestem zła pańcia -ale poniewaz na tle reszty populacji wypadam dużo powyżej normy to raczej sie na lepsze nie zmienie.:eviltong: [quote name='Eddiii'] u Shidy - jak sie zgodzi - mozna wsio co zapragniesz :p[/QUOTE] jeden problem jak sama zaznaczyłaś -jak sie zgodzi. A obawiam sie ze jak wszyscy chętni ją dopadną to przestanie nas poznawać i zacznie zwiewać na widok potencjalnych/ale bez praw do zakupu/ klijentów hurtowni Ara.:evil_lol: :evil_lol:
Pyros-Aga Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Mnie w weekendy nie ma na zajęciach. Mam chwilowy zastój. Nie spieszę się, więc na przyszły weekend jakby się dało to na pw listę po niedzieli co podam, bo muszę zobaczyć co będzie jeść nowa domowniczka. Aga i Eto- do adopcji ok miesiąc temu byla suczka ON w Łodzi. Miałam po nią jechać 2 tygodnie temu, ale dostała cieczki :mad: i istaniały obawy że tym razem Pyros skapnie się o co chodzi :PROXY5:, bo on na razie wielbi psa "lampę" :loveu:
shida Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nie ma klopotu z zakupami dla naszej szkoleniowej grupki ;) na wszelki wypadek tylko lepiej na priv albo osobiscie ;) bo tu duuzo innych osob sie tez pojawia wiec zeby kloptow nie bylo ;)
Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Ewa-Jo']no zawsze mi sie wydawało ze przesadzami i histeryzuje ale przy tobie to faktycznie jestem zła pańcia -ale poniewaz na tle reszty populacji wypadam dużo powyżej normy to raczej sie na lepsze nie zmienie.:eviltong: :evil_lol:[/quote] :hmmmm: czy chcesz przez to powiedziec ze ja wypadam ponizej normy :mad: [quote name='Pyros-Aga'].....i istaniały obawy że tym razem Pyros skapnie się o co chodzi :PROXY5:, bo on na razie wielbi psa "lampę" :loveu:[/quote] pies-lampa :evil_lol: przypomnialy mi sie wydarzenia z pewnego weekendu:diabloti: [quote name='shida']nie ma klopotu z zakupami dla naszej szkoleniowej grupki ;) [/quote] ale ja ci mialam dac kaske w weekend to jak cie nie bedzie to co ?
Ewa-Jo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Eddiii']:hmmmm: czy chcesz przez to powiedziec ze ja wypadam ponizej normy :mad: [/QUOTE] obrałaś w rozumowaniu błędny kierunek -o 180 stopni. Jesteś duzo powyzej normy powiedziałabym delikatnie :przesadnie powyzej normy -czyli masz totalnego hopla i odbojca jezeli chodzi o Timonka.:eviltong:
Eddiii Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Ewa-Jo']obrałaś w rozumowaniu błędny kierunek -o 180 stopni. Jesteś duzo powyzej normy powiedziałabym delikatnie :przesadnie powyzej normy -czyli masz totalnego hopla i odbojca jezeli chodzi o Timonka.:eviltong:[/quote] i dobrze mi z tym :loveu:
shida Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Eddiii'] ale ja ci mialam dac kaske w weekend to jak cie nie bedzie to co ?[/quote] nie szkodzi :) moze bede ? a jak nie to albo pozniej albo na konto... albo beacie - wykorzystamy treserka ;) [quote name='Ewa-Jo']jeden problem jak sama zaznaczyłaś -jak sie zgodzi. A obawiam sie ze jak wszyscy chętni ją dopadną to przestanie nas poznawać i zacznie zwiewać na widok potencjalnych/ale bez praw do zakupu/ klijentów hurtowni Ara.:evil_lol: :evil_lol:[/quote] hihi nie ma strachu :))) najwyzej sie skusze i do cen hurtowni zaczne doliczac "oplate transportowa" - np 5zl za zamowionko :diabloti: po kilku bede miala na kawalek frisbee dla whoo:loveu: albo kawalek oplaty szkolenia :cool3:
ayshe Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 widze ze nikt sie nie interesuje historia:placz: .ale sie dorwalam do forum historycznego :multi: :eviltong: . ale zescie naprodukowaly :crazyeye: ..... ewa-jo-eddiii ma ekhem na punkcie timonka zreszta uzupelniaja sie.ale duzo to sie nie roznicie:lol: :diabloti: . eddiii-jak tak dalej pojdzie to timek sie wturla na szkolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...no mam nadzieje ze troche przystopuje bo to lekko tenteges jest.:cool3: :evil_lol:
monisieczka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='ayshe']widze ze nikt sie nie interesuje historia:placz: .ale sie dorwalam do forum historycznego :multi: :eviltong: . ale zescie naprodukowaly :crazyeye: ..... ewa-jo-eddiii ma ekhem na punkcie timonka zreszta uzupelniaja sie.ale duzo to sie nie roznicie:lol: :diabloti: . eddiii-jak tak dalej pojdzie to timek sie wturla na szkolenie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...no mam nadzieje ze troche przystopuje bo to lekko tenteges jest.:cool3: :evil_lol:[/quote] no spoko, spoko. mam hopla historycznodrugowojennego i średniowieczniastego ale net chodzi mi jak zółw w czasie cieczki i nic nie moge ani przesłac, ani znaleźć ani wogóle czasem nawet strony mi się nie otwieraja....:-( co do karm to norek nie bardzo jadla bewi doga ale pochłania [URL="http://www.telekarma.pl/p50-nutra.nuggets.performance.htm"][B][COLOR=#004185]NUTRA NUGGETS PERFORMANCE[/COLOR][/B][/URL]
BeataG Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='monisieczka']mam hopla ... średniowieczniastego[/quote] WOW! Ty też? To już jest nas dwie, a z koleżanką z forum belgów trzy. :loveu:
saJo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='monisieczka'] mam hopla historycznodrugowojennego i średniowieczniastego \[/quote] Ja tyz :cool1: Tylko ze ja lubie o tym czytac, z pamietaniem...no kiepsko u mnie.
14ruda Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 To ten arthron-ludzki rzecz jasna może byc podawany normalnie psu?:razz: Bo już zgłupiałam dla kogo to ma być:oops: .Dawać to zamiast artroflexu?Tableta na dzień?Ale jestem tępakiem.:oops: I to podajecie razem z kolagenem? Choroba mnie bierze :angryy: wiec i tak jutro bedem w aptece coby sie nie rozchorować na weekenda.Szkolenie sie zaczyna(a my se tera mamy za darmo:razz: ),więc zastanawiamy sie czy nie rozwalić zajęć początkującym:cool1: :diabloti:
14ruda Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nie edytuje bo mi sie sprzet zawiesi:) Nie moge sie dostac do gappaya.Chciałam złożyć nasze pierwsze zamówienie,zapomniałam hasła(Aicha zjadła notesik z hasłami),przysłali nowe.Loguje sie i nic.Przysłali drugie-to samo.Zwariuje.Kcemy gryzaczek!!!!!I piłeczke!
monisieczka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='saJo']Ja tyz :cool1: Tylko ze ja lubie o tym czytac, z pamietaniem...no kiepsko u mnie.[/quote] Ło matko jak cudowniasto!!!! bo jesli chodzi o historię to ta nowsza to czesciej ale wieki zwane niesłusznie mrocznymi sa czesto pomijane. A średniowiecze jest boooooskie!!!! Dla poczatkujących polecam Folleta (tak, dokładnie ten od kryminałów) Filary ziemi - o budowie katedry w najwiekszym skrocie owkorsik. Upsssss to nie to forum ....:oops: No wienc po Bewi Norek miał kupasy jak Czomolungma a teraz jak kozie bobki. Kotu tez samkuje, znaczy sie razem z Noraskiem rabia z jednej miski - tak kochane ten podobno killer pozwala kotu żrec ze swojej michy :razz:
ayshe Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 monisieczka a gdzie byla nora dzisiaj jak jej na szkoleniu nie bylo?:mad: . arthron complex-1 tabl dziennie. co wy z tym sredniowieczem.....:roll: :evil_lol: nutra perfo jest spoko-ale moje tego nie chcialy jesc za bardzo.a kooopska walily gigantyczne wiec...ekhem....no jak to z jedzeniem....kwestia osobnicza.
Recommended Posts