Szira/Gosia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='ayshe']no przeca mowilam ze jak chcesz jechac to pakuj szire na bh:cool1: :evil_lol: . [/QUOTE] Ale ja nie chcę na bh bo sie nie nadajemy:eviltong: , ale tak rekreacyjnie bym pojechała:lol: Wiesz co rozgryzłam cię chcesz abym na bh pojechała bo cała złość Twojego lubego na mnie by spadła:razz: o nie dam się:eviltong:
ayshe Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 jak jedziesz to tylko z szira zdawac bh opierniczaczu:mad: . moj szanowny TZ wypisal sie sam ze szpitala:angryy: .co za mlotek:cool1: /teraz go trzeba przywiazac do lozka zeby na cwiczak nie pojechal...boszsz ty moj co za uparty jelop:mad:
mch Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 a ja mam nowy rodzaj kontuzji poszkoleniowej odpsiej :mad: , tzn nowy dla mnie . niunio me ma dziwny zwyczaj podejmowania prób walki z rękawem juz po wygranej . zdarza sie juz i owszem ładne niesienie,ale chwile wczesniej wykonuje rytualną walkę z wrogiem i wlasnie zarwalam w piszczel takim rekawem z całym impetem . nic ze mróz , ze warstw na nogach iles tam , nic nie pomoglo , az sie balam to obejrzec w domu , do krwiii :placz: , spuchniete , oj dobrze ze mi nogi nie zlamal źabiasty fanatyk rękawa .
ayshe Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 nooo hehe fajosko:evil_lol: .mnie shado znowu zlapal za lydke :mad: .bo nogi kopia kulki zreszta niewazne..szal cial normalnie...dobrze ze szlag trafi ten snieg bo shado ma kompletny odlot.zachowania chity komentowac nie bede bo sie nie da.:roll: .
ayshe Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 sluchajcie:zajecia codziennie do wyboru do koloru o 19.w weekend normalnie o 8 i slady sa w sobote.w niedziele nie ma sladow ani zajec bo jade do dojczlandu na egzamin:placz: .takze lezycie do gory brzuszkami:razz: :evil_lol: . od marca podobno ma byc grupka na polach[jak mi sie uda do sie nie dam zmolestowac].jesli dojdzie do skutku to wypadna wam zajecia w ktores dwa dni w tygodniu.
Szira/Gosia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Beata czy mam po Was jutro podjechać o 18.30???:lol:
BeataG Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Beata, nagrałam Ci się na pocztę, możesz się ustosunkować? ;)
Szira/Gosia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='ayshe']a sprobuj nie mmmacanko moja:loveu:[/QUOTE] Jak już mówiłam też cie kocham:loveu: :eviltong:
ayshe Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='BeataG']Beata, nagrałam Ci się na pocztę, możesz się ustosunkować? ;)[/quote] jak doladuje sobie konto to odslucham poczte i sie ustosunkuje;) :evil_lol: .lepiej mi napisz smsa albo pw bo obawiam sie ze doladuje konteczko dopiero jutro:cool1: .zdaje sie ze czas ruszyc pupsko i wracac do domu.albo bediemy spac tutaj co by ululany malzonek nie zwial z psami rano na spacer.jak male dziecko trzeba pilnowac...a chromole...zostaje na bemowie:roll:
ayshe Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Jak już mówiłam też cie kocham:loveu: :eviltong:[/quote]no to kiedy robim ten trojkacik?tj.uwe jest detka ale...ekhem jeszcze jest dwojka do zagospodarowania :cool3: :evil_lol:
BeataG Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='ayshe']jak doladuje sobie konto to odslucham poczte i sie ustosunkuje;) :evil_lol: .lepiej mi napisz smsa albo pw bo obawiam sie ze doladuje konteczko dopiero jutro:cool1: .zdaje sie ze czas ruszyc pupsko i wracac do domu.albo bediemy spac tutaj co by ululany malzonek nie zwial z psami rano na spacer.jak male dziecko trzeba pilnowac...a chromole...zostaje na bemowie:roll:[/quote] OK, wysłałam pw.
ayshe Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 a ja grzecznie odpisalam:loveu: :evil_lol:
Szira/Gosia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='ayshe']no to kiedy robim ten trojkacik?tj.uwe jest detka ale...ekhem jeszcze jest dwojka do zagospodarowania :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] No to już nie będzie trójkącik tylko pięciokącik:diabloti: :eviltong: no chyba że bez Uwe to czworokącik:diabloti: :eviltong: zboczeniec i świntuch:eviltong:
monisieczka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Szira/Gosia']No to już nie będzie trójkącik tylko pięciokącik:diabloti: :eviltong: no chyba że bez Uwe to czworokącik:diabloti: :eviltong: zboczeniec i świntuch:eviltong:[/quote] hmmm wielokacik ze szwabem, to brzmi podniecająco:cool2::cool3::loveu:
ayshe Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='monisieczka']hmmm wielokacik ze szwabem, to brzmi podniecająco:cool2::cool3::loveu:[/quote] jassssne a jezyk w ktorym kazde slowo brzmi jak egzekucja jest jezykiem milosci i do tego brzmi wybitnie podniecajaco....razem z biczami,kajdankami i tentegesami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co chcesz sie zalapac?hmmm.to juz orgietka pachnie ale co tam....a uwe dzisiaj pojechal na cwiczak jak bylam na szkoleniu u pieseczka:angryy: .pytanie nie brzmi kiedy go zamorduje tylko jak.:mad:
monisieczka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='ayshe']jassssne a jezyk w ktorym kazde slowo brzmi jak egzekucja jest jezykiem milosci i do tego brzmi wybitnie podniecajaco....razem z biczami,kajdankami i tentegesami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co chcesz sie zalapac?hmmm.to juz orgietka pachnie ale co tam....a uwe dzisiaj pojechal na cwiczak jak bylam na szkoleniu u pieseczka:angryy: .pytanie nie brzmi kiedy go zamorduje tylko jak.:mad:[/quote] no tak .... Meine Herr to nie to samo co My Lord hehehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale czasem lubie ekstremalną jazde :cool3: :eviltong:
monisieczka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='ayshe']...a uwe dzisiaj pojechal na cwiczak jak bylam na szkoleniu u pieseczka:angryy: .pytanie nie brzmi kiedy go zamorduje tylko jak.:mad:[/quote] moge ci pomóc ale tylko przez 5 dni jeszcze, to znaczy moge go opluć. Podobno przez ten czas jeszcze mam w sobie duuuzo radioaktywności To jak ?
ayshe Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='monisieczka']no tak .... Meine Herr to nie to samo co My Lord hehehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale czasem lubie ekstremalną jazde :cool3: :eviltong:[/quote]ja widocznie tez skoro wyszlam za szwaba i do tego o wiele mlodszego od mojej szanownej acz pulchnej osoby:cool3: :evil_lol:
Pyros-Aga Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 To ja melduję że nie będzie nas na szkoleniu przez najbliższy czas z powodu choroby pańci :shake: A co do wielokącików to chciałabym powiedzieć ze wasze rozmowy są coraz ciekawsze :cool3: :loveu:
ayshe Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='monisieczka']moge ci pomóc ale tylko przez 5 dni jeszcze, to znaczy moge go opluć. Podobno przez ten czas jeszcze mam w sobie duuuzo radioaktywności To jak ?[/quote] fajosko.daj tych promiennikow troche na mnie moze mi mozg zacznie pracowac:cool1:
ayshe Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Pyros-Aga']To ja melduję że nie będzie nas na szkoleniu przez najbliższy czas z powodu choroby pańci :shake: A co do wielokącików to chciałabym powiedzieć ze wasze rozmowy są coraz ciekawsze :cool3: :loveu:[/quote]uo zdrowka zyczem.:p . jakie rozmowy?:cool1: .my rozmawiamy o pozyciu w czasie orgii i o romantyzmie jezyka niemieckiego no i ewentualnie ile nas w sumie w koncu bedzie na tej ekhem imprezce:cool3: :diabloti: .
monisieczka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='ayshe']fajosko.daj tych promiennikow troche na mnie moze mi mozg zacznie pracowac:cool1:[/quote] no to jak? mam ci głowe opluć? obawiam sie patrzac na siebie oczywiście, że zabawa w czarnobyl działa wyżerajaco na resztke czegoś co miałam w czaszce:cool1: ,ale nasz klient nasz per pan.
Pyros-Aga Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='ayshe']jakie rozmowy?:cool1: .my rozmawiamy o pozyciu w czasie orgii i o romantyzmie jezyka niemieckiego no i ewentualnie ile nas w sumie w koncu bedzie na tej ekhem imprezce:cool3: :diabloti: .[/QUOTE] ciśnie mi się na usta taki komentarz: :stupid: :shock:
monisieczka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='ayshe']uo zdrowka zyczem.:p . jakie rozmowy?:cool1: .my rozmawiamy o pozyciu w czasie orgii i o romantyzmie jezyka niemieckiego no i ewentualnie ile nas w sumie w koncu bedzie na tej ekhem imprezce:cool3: :diabloti: .[/quote] przyłączam się do zyczeń zdrówkowych, całusków nie przesyłam bo mam chwilowy zakaz wymiany płynów. A jesli chodzi o romantyzm niemiecki to przeciez prawie kolebka romantyzmu była własnie tam chiba.. albo coś mi sie popiórkowało. No ale Goethe , Sturm und Drang, Shiller... Ale tylko w przekładzie heheheh. Jak czasem puszcza cichą noc po niemiecku to jestem za odwołaniem świąt Ale orgietka...hmmm....przeciez moga tylko mruczeć i posapywac, nie?
Recommended Posts