dacra Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='shida']iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????????????? jak ????????? heh nie bylo mnei chwile i tyle wiesci tu :))) jak nowa ??? :))) no i jeszcze jedna w sobote bedzie ? fiu fiu :)))) superancko :))) kurcze ale wam fajnie :loveu:[/quote] Kora już trafiła do nowego domu i też chcielibyśmy wiedzieć jak przebiega jej adaptacja:placz:
agis Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='dacra']Kora już trafiła do nowego domu i też chcielibyśmy wiedzieć jak przebiega jej adaptacja:placz:[/quote] Na pewno dobrze :multi: Aneczka pewnie sie odezwie jak tylko bedzie miala dostep do netu :lol: Ja tez juz bym chciala zobaczyc nowego psiaka na szkoleniu :cool3:
BeataG Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='saJo']BeataG Dlaczego zrezygnowalas z IPO z Wermutem?[/quote] SaJo, odpowiedziałam Ci na priva.
Szira/Gosia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='agis'] Ja tez juz bym chciala zobaczyc nowego psiaka na szkoleniu :cool3:[/QUOTE] A ja widziałam:multi: :multi: :multi: zakręcona jest:loveu: a Ania uśmiechnięta od ucha do ucha :lol: nareszcie będzie miała z kim pracować:multi:
Szira/Gosia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='BeataG']Dobra, w takim razie mam składać zamówienie, czy ktoś coś jeszcze chce?[/QUOTE] Czy ja tam jestem uwzględniona z piłeczką dużą 50 cm sznurka??? Kaskę będę miała jutro:lol:
ayshe Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='dacra']Kora już trafiła do nowego domu i też chcielibyśmy wiedzieć jak przebiega jej adaptacja:placz:[/quote] wczoraj ja widzialam.wiem od justyny[chili]ze chodzi za kotem non stop:cool3: :evil_lol: .
monisieczka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='ayshe']wczoraj ja widzialam.wiem od justyny[chili]ze chodzi za kotem non stop:cool3: :evil_lol: .[/quote] to kiedy jedziemy po kocieta i szczeniolki? :angryy: :angryy: :angryy:
ayshe Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 monisia ty tego swojego morderce to lepiej trzymaj pod plyta chodnikowa:diabloti:
Ewa-Jo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='ayshe']monisia ty tego swojego morderce to lepiej trzymaj pod plyta chodnikowa:diabloti:[/QUOTE] a widziałaś tak dużą płyte chodnikową zeby Norasek się pod nią zmieścił?:diabloti: :diabloti: zmieniając temat ktoś coś wie na jakim etapie jest kwestia naszego stowarzyszenia onka? bo ja zatrzymałam sie na szambie u Glonków w lecie. Coś dalej było robione?
agis Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Ewa-Jo']bo ja zatrzymałam sie na szambie u Glonków w lecie. [/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: sorki, ale nie moglam sie powstrzymac :diabloti:
BeataG Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ewa-Jo razem z Eddii powinnyście pisać dla kabaretów - Wasze teksty są bezkonkurencyjne. :loveu:
ayshe Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Ewa-Jo']a widziałaś tak dużą płyte chodnikową zeby Norasek się pod nią zmieścił?:diabloti: :diabloti: zmieniając temat ktoś coś wie na jakim etapie jest kwestia naszego stowarzyszenia onka? bo ja zatrzymałam sie na szambie u Glonków w lecie. Coś dalej było robione?[/quote]moja cimba,najstarsza z moich suk,14latka.zle sie czuje.wyladowalam prosto z pol na bemowo.boszsz mja kochana dziewczynka.jest smutna a to juz bardzo nienormalne i ma obnizona temp.zaraz dostanie kroplowke.to tak cholerna pogoda....wpadlam w panike. o stow.to justyna/cili-cichociemny czytacz. moze sie odezwie. trzymajcie kciuki za babcie.ja zmrozona cala jestem mysla ze umiera.nie czas jeszcze....wczoraj ganiala jak gooopek a dzisiaj.....:placz: .tylko nie to....:placz:
Pyros-Aga Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='ayshe'] trzymajcie kciuki za babcie.ja zmrozona cala jestem mysla ze umiera.nie czas jeszcze....wczoraj ganiala jak gooopek a dzisiaj.....:placz: .tylko nie to....:placz:[/quote] Trzymamy :thumbs:Będzie dobrze :glaszcze: musi...
agis Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kciuki sa :happy1: :happy1: :happy1: Za zdrowko Cimby.
Szira/Gosia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Będzie dobrze:calus: :glaszcze: :kciuki:
Eddiii Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 widzisz ile kciuczkow sie znalazlo ;) musi byc dobrze, ta pogoda nie jest dobra
Ewa-Jo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='ayshe'] trzymajcie kciuki za babcie.ja zmrozona cala jestem mysla ze umiera.nie czas jeszcze....wczoraj ganiala jak gooopek a dzisiaj.....:placz: .tylko nie to....:placz:[/QUOTE] trzymamy kciuki :happy1: :happy1: :thumbs: :thumbs: :thumbs: bedzie dobrze pamietaj ze panie w średnim wieku maja prowo do znizki formy w taką pogode. trzymajcie sie:loveu: :loveu:
Ewa-Jo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='agis']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: sorki, ale nie moglam sie powstrzymac :diabloti:[/QUOTE] tez pewnie bym sie nie powstrzymała jak miałabym okazje:evil_lol: ale poleciałam skrótem myślowym .Czyli od chwili jak siedziałam u Glonków na szambie i omawiałysmy statut nie wiem co sie z tym działo. A przydałoby sie teraz w kwesti pozwoleniaod gminy na ewentualne szkolenie na polach.
Ewa-Jo Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='BeataG']Ewa-Jo razem z Eddii powinnyście pisać dla kabaretów - Wasze teksty są bezkonkurencyjne. :loveu:[/QUOTE] Dzięki za uznanie ale ja Eddii do pięt nie dorastam chociaż sie staram jak widać:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:
Eddiii Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Ewa-Jo'] Cytat: Napisał [B]BeataG[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3338627#post3338627"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Ewa-Jo razem z Eddii powinnyście pisać dla kabaretów - Wasze teksty są bezkonkurencyjne. :loveu:[/I] Dzięki za uznanie ale ja Eddii do pięt nie dorastam chociaż sie staram jak widać:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti:[/quote] ale... :stupid: o co ... :niewiem: chodzi ...:chaos: .......... :diabloti:
Justyna&Chilli Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Ewa-Jo']tez pewnie bym sie nie powstrzymała jak miałabym okazje:evil_lol: ale poleciałam skrótem myślowym .Czyli od chwili jak siedziałam u Glonków na szambie i omawiałysmy statut nie wiem co sie z tym działo. A przydałoby sie teraz w kwesti pozwoleniaod gminy na ewentualne szkolenie na polach.[/quote] No więc statut od czasów szamba został przez Age od Pyrosa dopisany w zasadzie do końca. Lista członkow też właściwie już jest, brakuje tylko numeru dokumentu tożsamości takiej jednej baaaaardzo miłej niedużej osóbki :diabloti: . Czy jeszcze jakies dokumenty trzeba przygotowac ? Daj znać to zadziałamy. No i oczywiście trzymam :thumbs: za Cimbe.
Recommended Posts