shida Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 odleglosc da sie zalatwic - w koncu to nadal polska ;)
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Aneczka']Spokojnie!, napisałam do dziewczyny zobaczymy czy się odezwie, jedynie kiepsko że to tak daleko, ale co się nie robi dla Didi!![/quote]ja tam za nerwowa jestem.:shake:
Szira/Gosia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']ja tam za nerwowa jestem.:shake:[/QUOTE] To ja jeszcze tego pierwszego psiaka dorzucę:-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=42001[/url]
Aneczka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja już się nie denerwuję, wczoraj zostałam chyba do końca wyprana z emocji, podstawa to się nie angażować:placz: itrzeba w sobie to mocno pielęgnować, baaardzo mocno!!!!!!!!!!!
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 widzialam go.a na allegro produkcja wre.39 stron z czego 85%-chodoffcy.:angryy:
Pyros-Aga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 A ja napisałam do kobitki która na owczarku się zgłosiła ze ma sukę do oddania 4 letnią, z rodowodem i odpisała że sucz nadal jest do oddania i warunki jakie oferuję jej się podobają, ale mam dziwne wrazenie ze coś się pod tym kryje... dostałam ddjęcia ale nie umiem wstawić. Śliczna sunia i dlatego mam wrażenie ze to chyba opcja sprzedam. Mogę komuś przesłać zdjęcia jeśli ktoś umie wstawić. link do tematu: [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10120&PN=2[/url]
Szira/Gosia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']widzialam go.a na allegro produkcja wre.39 stron z czego 85%-chodoffcy.:angryy:[/QUOTE] Wszystkie bym do domku wzięła:-( :-( :-( Możesz do mnie [email][email protected][/email]
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 no i z dzialu onkow wylecialy slady i seminaria:mad:
Szira/Gosia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='ayshe']no i z dzialu onkow wylecialy slady i seminaria:mad:[/QUOTE] Pewnie przeszkadzały:diabloti:
Aneczka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dostałam odpowiedź na temat on-ki ale na razie nic konkretnego nie wiadomo, nie mniej jeżeli wszystko pójdzie pomyślnie to chyba zdecydujemy się na adopcję.
Szira/Gosia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pyros-Aga'] Mogę komuś przesłać zdjęcia jeśli ktoś umie wstawić. link do tematu: [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10120&PN=2[/url][/QUOTE] Zdjęcia suni:loveu: [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/2739/sunia1ha7.jpg[/IMG] [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/7747/sunia2cn7.jpg[/IMG] [IMG]http://img61.imageshack.us/img61/9623/sunia3la3.jpg[/IMG]
Pyros-Aga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Możesz do mnie [email][email protected][/email][/QUOTE] Poszło :cool3:
Szira/Gosia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Poszło :cool3:[/QUOTE] Zdążyłam już wstawic na dgm:eviltong: :lol:
Pyros-Aga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Zdążyłam już wstawic na dgm:eviltong: :lol:[/QUOTE] Dzięki. Czekam na odp od właścicielki, czy tu się nie kryje jakiś myk, typu kasa, albo cuś innego :cool3: ale suńka mi się podoba. Z rodowodem ale nie wiem z jakiej hodowli, zresztą to nie ma dla mnie znaczenia :p No i po pączkach bo tu na pewno chodzi o kasę. Pomimo tego, że ładna sunia to nie zapłacę, bo mi nie o to chodziło żeby kupić sobie psa tylko o to, żeby jakiemuś życie uratować.
ayshe Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 i ilosc onkow nam sie poooowieeeekszyyyyy:multi:
saJo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ale jestem padnieta....rano dwie grupy posluszenstwa, potem slady, na koniec agility i.....paaaaaadaaaaam. Do d*** mam kondycje po tej chorobie :angryy: Ja chce znow moc ganiac caly dzien z psami i nie miec zakwasow :placz:
Pyros-Aga Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hmmm mam pytanie czy ktoś nie znalazł przypadkiem gryzaka ringowego gappaya w niedzielę na zajęciach? Bo w sobotę go chyba zostawiłam :oops: przy dzrzewku...:p
shida Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Aneczka']Dostałam odpowiedź na temat on-ki ale na razie nic konkretnego nie wiadomo, nie mniej jeżeli wszystko pójdzie pomyślnie to chyba zdecydujemy się na adopcję.[/quote] jupiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) :multi: :multi: :multi: to trzymam kciuki :) mooocno :) heh sama bym ja brala gdyby mi tylko pozwolili :roll:
Ewa-Jo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='ayshe']dzienki:loveu: .[/QUOTE] Beata jakby jeszcze dało rade to dla muchomorka mały gryzak 0444 najchętniej czerwony . Sponsor gryzakowy mi siem trafił. Forse dostarcze w środe. Dzięki.
KOT I MYSZ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 CZY KTOŚ MA JAKIEŚ INFO O TYCH SUŃKACH:roll: ???? ta niby osmiolatka to chyba jednak młodszy psiak,z takim pycholkiem? Aga Pyros ja wzięłam suńkę starszą,ok 7-8 lat,po przejsciach. Kidy ją bralismy nie mieliśmy świadomosci ,że to psiak nadniszczony psychicznie,w schronie się cieeszyła,choć już tam było widać te położone uszy:cool1: ,dopiero później okazało się...strach przed wszystkim:cool1: apatia.potrzebowała czasu żeby się otworzyć. ale to super pies:loveu: ,uczy się [w zależności od pilnosci pańci]:evil_lol: kiedy atkuje mi rękę to..mord w oczach:evil_lol: pies który bał się wziąć cokolwiek do pyska:roll: nie mieliśmy tez problemów z zostawianiem jej w domu,no...raz zeżarła obicie drzwi ale nam też się nie podobało:evil_lol:
Eddiii Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 rraaannnyyyyy, jeden dzien mnie nie bylo a tu tyle sie wydarzylo ;) i chcialam podziekowac wszystkim za poprawienie mi humoru w sobote :p
ayshe Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Beata jakby jeszcze dało rade to dla muchomorka mały gryzak 0444 najchętniej czerwony . Sponsor gryzakowy mi siem trafił. Forse dostarcze w środe. Dzięki.[/quote] jak najbardziej.musze jakos poskladac do koopy te zamowienia bo mi sie juz wszystko pomerdolilo.
ayshe Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Eddiii'] i chcialam podziekowac wszystkim za poprawienie mi humoru w sobote :p[/quote]ja tam polecam sie na przyszlosc bo cie koooochaaam:shiny: :cooldevi: :Rose:
ayshe Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Hmmm mam pytanie czy ktoś nie znalazł przypadkiem gryzaka ringowego gappaya w niedzielę na zajęciach? Bo w sobotę go chyba zostawiłam :oops: przy dzrzewku...:p[/quote] o kurcze....no nie:shake: .ja tez zgubilam na cwiczaku gryzak:wallbash: -myslalam ze se w leb palne bo nowy byl.
Justyna&Chilli Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='ayshe'][B]zbieramy zamowienie do gappay'a:cool3: [/B] [COLOR=blue]heki-dwie pary szelek ipo materialowych,2 pilki male i dwie duze[/COLOR] [COLOR=#0000ff]norasek-szelki materialowe do ipo,i nie iwem co jeszcze?maly gryzak?:cool3: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]chili-?co chce?pilke?[/COLOR] [COLOR=#0000ff]aga-pyros?chcesz cos dla figi?czy pyrosa?szelki ipo?:roll: :evil_lol: [/COLOR] [COLOR=#0000ff]czekam na zgloszonka.[/COLOR] [COLOR=#0000ff]ewa-jo-czy baba cos chciala?tzn.pancia baby:evil_lol: [/COLOR][/quote] No to Chillek chce piłke dużą i gryzak ten taki fajoski duży :cool3: . Kase jutro moge dostarczyć. A po wczorajszych śladach Chilli padła i dzisiaj jeszcze taka nie tenges jest :loveu:
Recommended Posts