Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aneczka']Spokojnie!, napisałam do dziewczyny zobaczymy czy się odezwie, jedynie kiepsko że to tak daleko, ale co się nie robi dla Didi!![/quote]ja tam za nerwowa jestem.:shake:

Posted

Ja już się nie denerwuję, wczoraj zostałam chyba do końca wyprana z emocji, podstawa to się nie angażować:placz: itrzeba w sobie to mocno pielęgnować, baaardzo mocno!!!!!!!!!!!

Posted

A ja napisałam do kobitki która na owczarku się zgłosiła ze ma sukę do oddania 4 letnią, z rodowodem i odpisała że sucz nadal jest do oddania i warunki jakie oferuję jej się podobają, ale mam dziwne wrazenie ze coś się pod tym kryje... dostałam ddjęcia ale nie umiem wstawić. Śliczna sunia i dlatego mam wrażenie ze to chyba opcja sprzedam. Mogę komuś przesłać zdjęcia jeśli ktoś umie wstawić.

link do tematu: [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10120&PN=2[/url]

Posted

Dostałam odpowiedź na temat on-ki ale na razie nic konkretnego nie wiadomo, nie mniej jeżeli wszystko pójdzie pomyślnie to chyba zdecydujemy się na adopcję.

Posted

[quote name='Pyros-Aga'] Mogę komuś przesłać zdjęcia jeśli ktoś umie wstawić.

link do tematu: [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10120&PN=2[/url][/QUOTE]

Zdjęcia suni:loveu:
[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/2739/sunia1ha7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/7747/sunia2cn7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img61.imageshack.us/img61/9623/sunia3la3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Zdążyłam już wstawic na dgm:eviltong: :lol:[/QUOTE]

Dzięki. Czekam na odp od właścicielki, czy tu się nie kryje jakiś myk, typu kasa, albo cuś innego :cool3: ale suńka mi się podoba. Z rodowodem ale nie wiem z jakiej hodowli, zresztą to nie ma dla mnie znaczenia :p

No i po pączkach bo tu na pewno chodzi o kasę. Pomimo tego, że ładna sunia to nie zapłacę, bo mi nie o to chodziło żeby kupić sobie psa tylko o to, żeby jakiemuś życie uratować.

Posted

Ale jestem padnieta....rano dwie grupy posluszenstwa, potem slady, na koniec agility i.....paaaaaadaaaaam. Do d*** mam kondycje po tej chorobie :angryy: Ja chce znow moc ganiac caly dzien z psami i nie miec zakwasow :placz:

Posted

Hmmm mam pytanie czy ktoś nie znalazł przypadkiem gryzaka ringowego gappaya w niedzielę na zajęciach? Bo w sobotę go chyba zostawiłam :oops: przy dzrzewku...:p

Posted

[quote name='Aneczka']Dostałam odpowiedź na temat on-ki ale na razie nic konkretnego nie wiadomo, nie mniej jeżeli wszystko pójdzie pomyślnie to chyba zdecydujemy się na adopcję.[/quote]

jupiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) :multi: :multi: :multi:

to trzymam kciuki :) mooocno :) heh sama bym ja brala gdyby mi tylko pozwolili :roll:

Posted

[quote name='ayshe']dzienki:loveu: .[/QUOTE]
Beata jakby jeszcze dało rade to dla muchomorka mały gryzak 0444 najchętniej czerwony . Sponsor gryzakowy mi siem trafił. Forse dostarcze w środe. Dzięki.

Posted

CZY KTOŚ MA JAKIEŚ INFO O TYCH SUŃKACH:roll: ????

ta niby osmiolatka to chyba jednak młodszy psiak,z takim pycholkiem?

Aga Pyros
ja wzięłam suńkę starszą,ok 7-8 lat,po przejsciach.
Kidy ją bralismy nie mieliśmy świadomosci ,że to psiak nadniszczony psychicznie,w schronie się cieeszyła,choć już tam było widać te położone uszy:cool1: ,dopiero później okazało się...strach przed wszystkim:cool1: apatia.potrzebowała czasu żeby się otworzyć.
ale to super pies:loveu: ,uczy się [w zależności od pilnosci pańci]:evil_lol:
kiedy atkuje mi rękę to..mord w oczach:evil_lol: pies który bał się wziąć cokolwiek do pyska:roll:
nie mieliśmy tez problemów z zostawianiem jej w domu,no...raz zeżarła obicie drzwi ale nam też się nie podobało:evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Beata jakby jeszcze dało rade to dla muchomorka mały gryzak 0444 najchętniej czerwony . Sponsor gryzakowy mi siem trafił. Forse dostarcze w środe. Dzięki.[/quote]
jak najbardziej.musze jakos poskladac do koopy te zamowienia bo mi sie juz wszystko pomerdolilo.

Posted

[quote name='Eddiii']
i chcialam podziekowac wszystkim za poprawienie mi humoru w sobote :p[/quote]ja tam polecam sie na przyszlosc bo cie koooochaaam:shiny: :cooldevi: :Rose:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Hmmm mam pytanie czy ktoś nie znalazł przypadkiem gryzaka ringowego gappaya w niedzielę na zajęciach? Bo w sobotę go chyba zostawiłam :oops: przy dzrzewku...:p[/quote]
o kurcze....no nie:shake: .ja tez zgubilam na cwiczaku gryzak:wallbash: -myslalam ze se w leb palne bo nowy byl.

Posted

[quote name='ayshe'][B]zbieramy zamowienie do gappay'a:cool3: [/B]
[COLOR=blue]heki-dwie pary szelek ipo materialowych,2 pilki male i dwie duze[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]norasek-szelki materialowe do ipo,i nie iwem co jeszcze?maly gryzak?:cool3: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]chili-?co chce?pilke?[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]aga-pyros?chcesz cos dla figi?czy pyrosa?szelki ipo?:roll: :evil_lol: [/COLOR]
[COLOR=#0000ff]czekam na zgloszonka.[/COLOR]
[COLOR=#0000ff]ewa-jo-czy baba cos chciala?tzn.pancia baby:evil_lol: [/COLOR][/quote]

No to Chillek chce piłke dużą i gryzak ten taki fajoski duży :cool3: . Kase jutro moge dostarczyć.
A po wczorajszych śladach Chilli padła i dzisiaj jeszcze taka nie tenges jest :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...