Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']ze ja upapranej monisi nie widzialam:placz:[/QUOTE]
No a ja nie mogłam sobie darować że aparatu dzisiaj na pola nie wzięłam:placz: -taki widok -naprawde masz co żałować.:evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: co kto podszedł to dokładnie tłumaczyła dlaczego tak wygląda hehehehe No nic jezeli nadal bedzie chodzic w tych butach to jeszcze mamy szanse się na ten widoczek obie załapać i pewnie nie tylko my!!!! byle tylko pogoda była odpowiednia -ślisko ,mokro i błotniście :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

czy ktoś słyszał o szeleczkach Daytona? chciałabym góffniarzowi kupić, albo obróżke, najpierw jednak zapytam o szelki bo obróżke już mam wypatrzoną :loveu: i czy jak ma 6 miesięcy to kupować mu taką jak na dorosłe słonisko czy na jego gabaryty teraz...?
[URL]http://www.pupilandia.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=1294[/URL] tak te szelki wyglądają... nie wiem czy nie troche gówniane... :roll: jak coś to jakieś namiary na inne szeleczki, dobre i sprawdzone... a... i nie kolorowe :cool3:

Posted

[B][COLOR=blue]na polach mokotowskich bede w srode o 8.30.do 10.jak ktos chce sie zalapac na zajecia to zapraszam.:diabloti: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='ayshe'][B][COLOR=blue]na polach mokotowskich bede w srode o 8.30.do 10.jak ktos chce sie zalapac na zajecia to zapraszam.:diabloti: [/COLOR][/B][/quote]
to jakas zaluzja ? :diabloti:

Posted

[quote name='nidhogg']to jakas zaluzja ? :diabloti:[/quote]nie .....:roll: [B]alez skad to podejrzenie:mad: :diabloti: .[/B]gdziez ja i zaluzje:cool1: :cool3: :mad:

Posted

goska szirowa-ty wez ten swoj rekaw moze co bo ja oczywiscie zapomnialam twardego od glonkow jakby sie ktos pytal czy nie mam sklerozy:roll: :cool1:

Posted

[quote name='ayshe']nie .....:roll: [B]alez skad to podejrzenie:mad: :diabloti: .[/B]gdziez ja i zaluzje:cool1: :cool3: :mad:[/QUOTE]
hehehehehehe nasz niewinny tresserek delikacik :roflt: :roflt: :rofl: :rofl: :mdleje:
nie wiem czy widzicie ale jest słoneczko:multi: :multi: :happy1: :sweetCyb:

Posted

kalendazr gotowy do druku!!! czekam na zgłoszenia kto ile chce bo bez tego nie mam jak zaczynnac.
Szira-Gosia 3
Ewa-Jo 2
Libra 1
Edii 2

Kto jeszcze ? Bardzo prosze o szybką decyzję bo tylko to nas wstrzymuje przed wydrukiem

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Monisieczka ile kaski trzeba szykować???:lol:[/quote]
Osobisty pan dyrektor czytaj monsz powiedział że nie wie ile dokładnie bedzie kosztowało założenie sprezynki ale wszystko zamknie się w 30 zetach. nie wiem czy na jutro sie uda ale na sobote z pewnościa przywiozę.

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Monisieczka ile kaski trzeba szykować???:lol:[/QUOTE]
Na wszelki wypadek duuzzzzzzzzooooooooooooooo:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Na wszelki wypadek duuzzzzzzzzooooooooooooooo:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
no ze dwa worki, dla Joska specjalna cena za rolowanie mojej maleńkiej dziewczynki

Posted

[quote name='monisieczka']Osobisty pan dyrektor czytaj monsz powiedział że nie wie ile dokładnie bedzie kosztowało założenie sprezynki ale wszystko zamknie się w 30 zetach. nie wiem czy na jutro sie uda ale na sobote z pewnościa przywiozę.[/QUOTE]

OK to na sobotę bede mieć pieniążki:multi: :lol:

Posted

[COLOR=blue]informuje ze jutro tyz bede na polach od 8.30 do hohoho jak sie zagadamy z nidhogg tak jak dzisiaj :roll: .[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=lime]no i mam ciche pytanko .....tylko nie wiem jak zaczac:cool3: ...ano jak czekalam na nidhogg z zarkiem to widzialam malego superasnego onka.moze ktos stad to byl?bo nie moge sobie darowac ze nie napadlam:roll: :evil_lol: .moze jutro tyz bedzie?:cool3: :cool3: :cool3: .moze mi na pw napisze?:razz: .albo sie ujawni?plizzzzzzz:modla: [/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=magenta]ale superasne,obciachowe kolorki:sg168: .odbija mi bo jak odstawilamkanapowce to pojechalam na ccwiczak i dopiero co wrocilam a wczoraj kiblowalam od 8 do 17.:placz: mam przerabane.prosze,niech ktos zamorduje uwe czyms ciezkim najlepiej:cry: :watpliwy: :vamp: [/COLOR]

Posted

[quote name='ayshe'][COLOR=blue]informuje ze jutro tyz bede na polach od 8.30 do hohoho jak sie zagadamy z nidhogg tak jak dzisiaj :roll: .[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=lime]no i mam ciche pytanko .....tylko nie wiem jak zaczac:cool3: ...ano jak czekalam na nidhogg z zarkiem to widzialam malego superasnego onka.moze ktos stad to byl?bo nie moge sobie darowac ze nie napadlam:roll: :evil_lol: .moze jutro tyz bedzie?:cool3: :cool3: :cool3: .moze mi na pw napisze?:razz: .albo sie ujawni?plizzzzzzz:modla: [/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=#00ff00][/COLOR]
[COLOR=magenta]ale superasne,obciachowe kolorki:sg168: .odbija mi bo jak odstawilamkanapowce to pojechalam na ccwiczak i dopiero co wrocilam a wczoraj kiblowalam od 8 do 17.:placz: mam przerabane.prosze,niech ktos zamorduje uwe czyms ciezkim najlepiej:cry: :watpliwy: :vamp: [/COLOR][/QUOTE]
oczy bolą od tych kolorkow. Jezeli widzialas malucha na terenie szkolenia to raczej nie przyszedł z pol mokotowskich bo nie widzialam ostatnio zadnego szczeniaka w dni powszednie rano ,a jestem jednak codziennie od 8 do jakiejs 10.30 .

Posted

kolorki zarabiste:evil_lol: .
noooo i co zupelnie nieprawdopodobne dzisiaj byly i ewa-jo i monisieczka-aczkolwiek monisieczka bez psa:cool1: .tych waszych tekstow to mi wybitnie brakowalo.szkolenie bez folkloru jest do d....chociaz godnie was zastepuje eddiii:cool3: :diabloti:

Posted

oto pierwsze zdjatka chili:loveu: .
autor: glonek zabojca bu na czolowce-glonkowski:evil_lol:
[img]http://img219.imageshack.us/img219/4664/chili1wl7.png[/img]

dawaj mamuska to zarlo toz przeca rownalam-chili na zajaczka:lol:
[IMG]http://img323.imageshack.us/img323/1595/chili2vu6.png[/IMG]

chili na sladzie
[IMG]http://img207.imageshack.us/img207/3345/chili3gd7.png[/IMG]
[IMG]http://img323.imageshack.us/img323/8337/chili4cd8.png[/IMG]

a po pracy-kopiemy dolek:evil_lol: -wujek shado i ciotka chita mi pokazali i raz-dwa umiem:diabloti:
[IMG]http://img219.imageshack.us/img219/611/chili5lt1.png[/IMG]

Posted

[quote name='ayshe']
noooo i co zupelnie nieprawdopodobne dzisiaj byly i ewa-jo i monisieczka-aczkolwiek monisieczka bez psa:cool1: .tych waszych tekstow to mi wybitnie brakowalo.szkolenie bez folkloru jest do d....chociaz godnie was zastepuje eddiii:cool3: :diabloti:[/quote]

ja ci dam :mad: bo ty poprostu mieszasz nam w glowach - albo nawijasz po niemiecku ze nie wszyscy kumaja o co chodzi , ale to juz opanowalam (przyswoilam se komendy w trzech jezykach i jest spoko), juz tez wiem co to tunel :lol: to nam wczoraj kazalas zrobic korytarz :mad: :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']kolorki zarabiste:evil_lol: .
noooo i co zupelnie nieprawdopodobne dzisiaj byly i ewa-jo i monisieczka-aczkolwiek monisieczka bez psa:cool1: .tych waszych tekstow to mi wybitnie brakowalo.szkolenie bez folkloru jest do d....chociaz godnie was zastepuje eddiii:cool3: :diabloti:[/QUOTE]
No nie a ja myślałam ze mnie i Monisi nikt nie zastąpi :placz: :placz: .Monisia dzisiaj zachowałą sie jak najlepsza teściowa pod słońcem zawiozła nas na usg poczekała z nami ,pomogła trzymać zięcia na stole w pozycji horyzontalnej co okupiła paroma zadrapaniami na swych delikatnych rąsiach, a na koniec odwiozła nas do domciu. Joshua miał dosyć wrazen pogonił dla odstresowania kocice i padł. Młody poza powiększoną śledzioną co podobno u onków jest normalką ma wszystko o.k. ide siem walnąć koło Josha bo takie badania mnie zawsze tez stresują.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...