ayshe Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 ech zycie. egzamin zdaja:heki[labek]-max[on] lara[on]-gemma[gronek]. nie powiem zebym palala zachwytem. alix-nie wiem czy wiesz ale ci napisze:dla mnie najwazniejszy jest pies.nie kasa.nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego ze wszystkich was traktuje jak bliskich mi ludzi[no ytaka glupia juz umra] i smutno mi.a zreszta ide sie wieszac. tak sobie mysle ze moze lepiej by bylo jakbym nie wymagala od was pracy sportowej tylko np.2 godziny na koleczku siad-waruj.ale nie zwracajcie na mnie uwagi.mam gorszy dzien.:roll: :placz:
Pyros-Aga Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja tez mam gorszy dzień, szczególnie dlatego ze sie troszke uzależniłam od szkolenia i was :loveu: a przez jakis czas nie będzie nas na zajęciach. Jak długo - to zależy od Pyrosa. Będę na głodzie :placz: Ciekawe kiedy mi przejdzie dół :p Pyros już ćwiczy jak trzeba i zaczyna sie bawić. Jest dobrze, ale musimy sami przez to przejść. Podajcie jakis sposób na głód szkoleniowy i brak waszego towarzystwa :p :loveu:
agis Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='ayshe'].../ tak sobie mysle ze moze lepiej by bylo jakbym nie wymagala od was pracy sportowej tylko np.2 godziny na koleczku siad-waruj.ale nie zwracajcie na mnie uwagi.mam gorszy dzien.:roll: :placz:[/quote] Ja tam sie ciesze, ze nie ma pracy na koleczku :multi: i ze Tressser wymaga pracy sportowej :eviltong: Jest fajnie, a ze czasami czegos nie zalapie... No coz ten typ tak ma :evil_lol:
Pyros-Aga Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Gosiu mam pytanko. Jako że nie będzie nas na zajątkach z rękawem mam prośbę - czy moglibyśmy pozyczyć rękaw żeby troszkę poćwiczyć? Bo jak będziemy gotowi wrócić to chcielibyśmy nie odstawać od grupy za bardzo:cool3: .
monisieczka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Ja tez mam gorszy dzień, szczególnie dlatego ze sie troszke uzależniłam od szkolenia i was :loveu: a przez jakis czas nie będzie nas na zajęciach. Jak długo - to zależy od Pyrosa. Będę na głodzie :placz: Ciekawe kiedy mi przejdzie dół :p Pyros już ćwiczy jak trzeba i zaczyna sie bawić. Jest dobrze, ale musimy sami przez to przejść. Podajcie jakis sposób na głód szkoleniowy i brak waszego towarzystwa :p :loveu:[/quote] No proszę, a jak usłyszycie, że też mi się tęskni to pewnie nie uwierzycie co? ale to smutna prawda.... a jak tej cholerze nie zrośnie się łapa to zrobię z niej dywanik przed kominek :diabloti: :angryy:
Romas Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Niesmiertelne piatkowe pytanie ,czy i gdzie jest w niedziele tropienie ??
shida Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 a ja sie ladnie dopytam kochanego treserka :loveu: :loveu: :loveu: kiedy daloby sie jakis znow wewnetrzny zrobic egzaminik :cool3: - no bo nam sie nie udalo dotrzec wczoraj :( chlip :placz: i smutne jestemy z tego powodu... a w sobotke - jutro - ladnie na 11? a potem na ogladanie tez mozemy sie zalapac ? plizzz :) no i sie nie zalamuj ! nie zpozwalaly ! my chcemy szkolonka powaznego nie koleczkowego! przecie nawet ONka probowalam sobie skabinowac ! nie? :eviltong:
Szira/Gosia Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='ayshe'] tak sobie mysle ze moze lepiej by bylo jakbym nie wymagala od was pracy sportowej tylko np.2 godziny na koleczku siad-waruj.ale nie zwracajcie na mnie uwagi.mam gorszy dzien.:roll: :placz:[/QUOTE] Błagam cię tylko nie kółeczko:modla: :modla: :modla: już przeżyłam 6 miesięcy tego a skutki mam do dnia dzisiejszego:oops: :oops: :oops: Aga nie ma problemu z tym rękawem, to zależy od Beaty bo coś mówiła że będzie potrzebowałam miękkiego dla belgów i nie wiem co zdecydowała:lol:
ayshe Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Romas']Niesmiertelne piatkowe pytanie ,czy i gdzie jest w niedziele tropienie ??[/quote] :multi: :multi: :multi: taaaak.nareszcie.glonkowo.13.bedziemy lekko nieswiezy bo po egzaminie coponiektorzy a ja po grupowym morderstwie jak beda sie zachowywac tak jak na probnym[tj.jak nacpani i nieprzytomni:eviltong: ]. szira-niet ylko ty placisz frycowe za kolko.eddiii tez.:cool1:
ayshe Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='shida']a ja sie ladnie dopytam kochanego treserka :loveu: :loveu: :loveu: kiedy daloby sie jakis znow wewnetrzny zrobic egzaminik :cool3: - no bo nam sie nie udalo dotrzec wczoraj :( chlip :placz: i smutne jestemy z tego powodu... a w sobotke - jutro - ladnie na 11? a potem na ogladanie tez mozemy sie zalapac ? plizzz :) no i sie nie zalamuj ! nie zpozwalaly ! my chcemy szkolonka powaznego nie koleczkowego! przecie nawet ONka probowalam sobie skabinowac ! nie? :eviltong:[/quote] nie no nie zalamuje sie tylko wiecie ze mam czasowe spaki formy-chyba juz sie zdazyliscie przyzwyczaic nie?:oops: :evil_lol: .sobota 11. mialam wydrukowac wam prace na jutro i dac dzisiaj ale dooopa z tego bedzie bo skonczyl mi sie tusz.jak uwe kupi tusz to drukowanki beda na jutro.chodzi o prace ktorej wprowadzenie mieliscie w tym tygodniu-takie zebyscie sie oswoili.a od jutra juz bede wymagala.jak sobie przypomnicie to tak samo bylo jak wprowadzilam 2 pilki :cool1:
ayshe Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Eddiii']a jutro sa zajecia o 8?[/quote]no.a na ktora maja byc?na 8.:razz: :diabloti:
Eddiii Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 znowu zapomnialam karme kupic a weekend sie zaczyna. a co mialam kupic - propower - Ayshe?
ayshe Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Eddiii']znowu zapomnialam karme kupic a weekend sie zaczyna. a co mialam kupic - propower - Ayshe?[/quote]propower teraz.obaczym co bedzie.u maxa to byl cynk.a ty z tego lamba musisz sie emigrowac bo za malo energetyczna.trzymam kciuki zeby wszedl juz na hi.
Eddiii Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='ayshe']trzymam kciuki zeby wszedl juz na hi.[/quote] ze coooo?:crazyeye:
ayshe Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 [quote name='Eddiii']ze coooo?:crazyeye:[/quote]:roll: no uo mamuniu no zeby juz bez przygod zaczal funkcjonowac na karmie wysokoenergetycznej.skrotem pojechalam:razz: :lol:
nidhogg Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 a ja chaialam powiedziec - odnosnie tematu samego ;) jak do tej pory zabawna mialam droge NA, a teraz zabawna jest droga Z - ja to nie wiem, ale zakladam ze ayshe to jakas wiedzma ohydna ;) ja to nei wiem jezdze po tym miescie i jezdze i tylko NA i Z spotykaja mnei zabawne tudziez mneij zabawne sytuacje hmmm - taaaak odreagowanie jak sie patrzy ;)
ayshe Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 to taka zemsta.pale te no...ususzone zabie udka i wogole zeby ci bylo wesolo w podrozy.
nidhogg Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ja nei wiem co palisz, ale czasami dziwnie wygladasz ;)
Eddiii Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [quote name='ayshe']:roll: no uo mamuniu no zeby juz bez przygod zaczal funkcjonowac na karmie wysokoenergetycznej.skrotem pojechalam:razz: :lol:[/quote] tiiaaa, no po namysle juz sie domyslilam :oops: a cos mamy dodawac jeszcze? bo on mi sie taki szczupak wydaje :roll: ale chyba mamy jeszcze czas
ayshe Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='nidhogg']ja nei wiem co palisz, ale czasami dziwnie wygladasz ;)[/quote]:lol: :lol: :lol: no ostatnio to juz wogole jak sie reanimuje na zajecia:evil_lol: .
ayshe Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Eddiii']tiiaaa, no po namysle juz sie domyslilam :oops: a cos mamy dodawac jeszcze? bo on mi sie taki szczupak wydaje :roll: ale chyba mamy jeszcze czas[/quote] ladnie wyglada czego sie synka czepiasz:roll: :lol: .drucal wystarczy.pamietaj o jego lapach.:cool3:
Romas Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mi jest szalenie przykro ale musze zglosic nasz jutrzejsza nieobecnosc. Tak sie napaliłam i na smierc zapomnialam ,ze to Barbary i na obiad rodzinny jestem zmuszona isc. Pod gorke wyraznie mam :-(
ayshe Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Romas']Mi jest szalenie przykro ale musze zglosic nasz jutrzejsza nieobecnosc. Tak sie napaliłam i na smierc zapomnialam ,ze to Barbary i na obiad rodzinny jestem zmuszona isc. Pod gorke wyraznie mam :-([/quote] :lol: romas....no najwyrazniej mamy pod gorke:shake: :cool1: .fatum czy jak:cool3:
Pyros-Aga Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Powodzenia jutro. Mam nadzieję że psy was zaskoczą pozytywnie :cool3: i wy sami sie zaskoczycie, powstrzymując nerwy :razz: ;)
Recommended Posts