Ewa-Jo Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [QUOTE=ayshe;]gryzaki jutro targac:mad: .za to koziolki mozecie w domu zostawic:roll: a zamiast tego klocuszki do budownictwa wechowego posiadac przy sobie nalezy:razz: :lol: :lol: :lol: .[/QUOTE] koziołek Joshowy masz ty ,ale moze jutro w związku z tym go nie targaj :lol: gryzak weżmiemy natomiast klocków nie posiadamy nie dostaliśmy:cool1: . czy jakieś skarpetki czy inne części garderoby mamy brać czy co innego sie do tych klocków dokłada??? My niezwyczajni jeszcze pracy klockowej to bedzie nasz debiut:crazyeye: :cool3:
ayshe Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 dobja to ja ci przyniose klocuszki-nie boj zaby:lol:
Ewa-Jo Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='ayshe']dobja to ja ci przyniose klocuszki-nie boj zaby:lol:[/QUOTE] wiem wiem jakby chodziłi o cosik miłego niezwiązaniego z wyżywaniem się treserka na emerycie z sercowcem to byś nie była taka wyrywna:mad: :shake:
ayshe Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 no widzisz jak we mnie wierzysz:eviltong: :lol: .ta wiara daje mi sile do znecania sie:razz:
Ewa-Jo Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='ayshe']no widzisz jak we mnie wierzysz:eviltong: :lol: .ta wiara daje mi sile do znecania sie:razz:[/QUOTE] na szczęście dla nas obiektów do znęcania się masz od cholery i ciut ciut ,co daje nam możliwośc oddychania i czasami obijania się:multi: :multi: :eviltong: :lol:
ayshe Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 dzisiaj barosz uszkodzil age od pyrosa.na identyfikacji zapachow podszedl do niej i postanowil wyjesc nagrody z bocznej kieszeni spodni po czym napoczal przy okazji destrukcji kieszeni rowniez noge agi.:diabloti: .to bylo zdarzenie dopiero.:roll: :cool1:
Alix Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='ayshe']dzisiaj barosz uszkodzil age od pyrosa.na identyfikacji zapachow podszedl do niej i postanowil wyjesc nagrody z bocznej kieszeni spodni po czym napoczal przy okazji destrukcji kieszeni rowniez noge agi.:diabloti: .to bylo zdarzenie dopiero.:roll: :cool1:[/quote] ojej Aga przepraszam za Barosza:oops: Barosz to onek ludojad mi ostatnio wygryzl dziure w nodze przy okazji dziamania na rownaj pileczki. Wybacz mu :modla: nie dotarlam dzis na szkolenie, ale wrocilam z pola boju w srodku nocy i rano nawet budzik mnie nie dobudzil. Jestem cala w siniakach i mam zakwasy od czolgania sie po lesie:placz: Ale fajnie bylo:diabloti: Troszku sie wyzylam:evil_lol:
asher Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [B][SIZE=4]Alix, [COLOR=red]daj mi znać, jak możemy się umówić na odebranie gryzaka! :lol: [/COLOR][/SIZE][/B]
Alix Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='asher'][B][SIZE=4]Alix, [COLOR=red]daj mi znać, jak możemy się umówić na odebranie gryzaka! :lol: [/COLOR][/SIZE][/B][/quote] no nie krzycz tak:cool1: Jutro rano na szkoleniu albo kiedys po pracy albo w ciagu dnia mozesz podjechac do centrum. Pracuje na krakowskim przedmiesciu
Pyros-Aga Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Alix']ojej Aga przepraszam za Barosza:oops: Barosz to onek ludojad mi ostatnio wygryzl dziure w nodze przy okazji dziamania na rownaj pileczki. Wybacz mu :modla: [/QUOTE] Paskudny Baroszek :mad: - moje ulubione spodenki szkoleniowe :placz: :placz: :placz: Noga to sie zagoi ale chlopak ma niezly chwyt- takie fajne zębiszonki mi zostawił :cool3:
ayshe Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Paskudny Baroszek :mad: - moje ulubione spodenki szkoleniowe :placz: :placz: :placz: Noga to sie zagoi ale chlopak ma niezly chwyt- takie fajne zębiszonki mi zostawił :cool3:[/quote] barosz absolutnie usprawiedliwiony-mamunia mu jesc nie zostawila:shake: :mad: .ech.:razz: .glodny byl biedaczek.
Pyros-Aga Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='ayshe']barosz absolutnie usprawiedliwiony-mamunia mu jesc nie zostawila:shake: :mad: .ech.:razz: .glodny byl biedaczek.[/QUOTE] niedobra mamunia :shake:
ayshe Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 biednialek ostal sie sam-na zabawe w strzelanie go nie zabrali[a bylo by bajdzio zajefajnie dla barosia:diabloti: ].i co on mial biedny zrobic z taka wypchana kieszenia kolo pyska?:diabloti: :diabloti: :diabloti: .
marmara_19 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 znacie kogos z okolic gliwic lub kogos na trasie Gliwice-Krakow kto by przechowal moje psiaki przez nastepny weekend? ehh mam troche znajomych.. ale oni nie nadaja sie na nianki dla moich psow.. a Ci co sie nadaja to wyjezdzaja:(( ehhh gooopi kuzyn na zly weekend wyznaczyl date swojego slubu:mad:
Alix Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 marmara ja niestety nie znam Baroniu nie jest usprawiedliwiony bo rano jesc dostal a druga porcje dostaje [U]PO[/U] szkoleniu:eviltong: Wszystko co zle to wina mamuni:obrazic: a Baroszek to po prostu aniol:angel: Aga naprawde sorry za te spodnie i nogi:placz: pewnie to Cie nie pocieszy ale mi Barosz ostatnio tez podziurkowal noge a kieszenie w kurtkach mam wszystkie przegryzione:cool1: Przed chwila skonczylam kapac Barosza:grab: Lazil po scianach wylazil z wanny, cala mnie podrapal a lazienka wyglada jak pobojowisko:cool1: Mialam juz ochote zostawic go w tej pianie i:angryy: Ja teraz w ramach odreagowania pale szluga za szlugiem a Barosz zuje namietnie kosteczke wapniowa na ktora jest uczulony.. ale niech ma chlopak cos z zycia, musi gdzies sie wyzyc po takich przejsciach (lepiej na kostce jak na nogach Agi:eviltong:) POza tym zostalam dzis takze wywalona na glebe , Poszlam na boisko szkolene z Baroszem rzucalam mu pilke i chyba chcial mi polamac zebra jak Shado Ayshe, zarwalam tak w kolana ze wstac nie moglam przez czas jakis. NO i Barosz obrazil sie na pilke niegapayowska. POstanowailam jak Marta rzucac mu dwie pilki ale Barosz odmowil wspolpracy:crazyeye: PO gapaya biegal a po druga nie mial ochoty, raz pobiegl zobaczyl ze nie gappay odwrocil sie zadem i wrocil do mnie. 5 razy naklanialam go by po nia wrocil a potem jak rzucalam znowu to juz nawet tylka nie ruszyl tylko siedzial przede mna i czekal na gappaya:mad: Snob jeden:diabloti: Aha , Ayshe jutro na kolo 18:30 podwioze Marcie Barosza ( na siekierki?) Napisz mi co mam dla niego spakowac.
Ewa-Jo Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Alix'] Aha , Ayshe jutro na kolo 18:30 podwioze Marcie Barosza ( na siekierki?) Napisz mi co mam dla niego spakowac.[/QUOTE] Może jedzenie??? a tak na wszelki wypadek i jakieś ciuchy do pogryzienia!!1:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ayshe Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Może jedzenie??? a tak na wszelki wypadek i jakieś ciuchy do pogryzienia!!1:eviltong: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .alix- no pilke[ta niegappayowska tyz:diabloti: ].aaa i jak masz np.stara rekawiczke albo cus takiego to siem przyda.+koziolek.
Eddiii Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ayshe - a czy sa jakies zajecia, na ktore Timon mogłby wpasc?, czy najblizsze w srode? - bo juz sie pogubiłam - kiedy i gdzie mamy chodzic :niewiem:
agis Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Musze to napisac :lol: [U]Chyba[/U] udalo mi sie gowniarza nauczyc komendy "Glos" :cool3: Zuzylam ze 30 deko szyneczki, ale chyba w koncu zalapal o co biega :evil_lol: Na szczescie :roll: , bo juz sama prawie zaczelam szczekac :diabloti: EDIT: Chyba sama jednak zaczne szczekac :placz: :placz: :placz: Rano szczekal, teraz juz nie szczeka. Zalamka :shake: :grab:
ayshe Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Eddiii']Ayshe - a czy sa jakies zajecia, na ktore Timon mogłby wpasc?, czy najblizsze w srode? - bo juz sie pogubiłam - kiedy i gdzie mamy chodzic :niewiem:[/quote] masz grupe w srody i weekendy:roll: .zapraszam timona i maxa jutro na 19 na cypel na obiecane zajecia dodatkowe.:razz: .
ayshe Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 halo agis i eddiii!ja nie wiem mam byc na 19 czy nie?:cool1: .hmmm.wymiotlo wszystkich z forum czy jak?:evil_lol: . ja padam na twarz:razz: .moze reszta tyz popadala he?no nic musze reanimowac funkcje smsa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . jutro na 20 proszem przytargac niesmiertelne koziolki do aportowania:diabloti: .
ayshe Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 :lol: :lol: :lol: sie zgralismy.agis tez bedzie.no to fajnie.:multi:
Eddiii Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 no :loveu: bo mi brakuje troche zajęć, bo tak nam wychodzi ze mamy tylko srody i czasem piatek :placz:
Recommended Posts