Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

w zyciu tak szybko nie szlam jak dzisiaj na szkolonko poranne.a baroszek padl byl:diabloti: .i lazil jak cien za marta i nie mial sily kooopki zrobic ani nozki podniesc:razz: na siusiu.

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu znowu wasz ulubiony Glonek. :cool3:
Dzisiaj otrzymałem takie info:
"Informujemy, że w dniu 11.09.2006 została wysłana do Pani/Pana za pośrednictwem Poczty Polskiej przesyłka z zamówionymi artykułami z Internetowego Sklepu..."
Kiedy dojdzie tego nie wiem.

Posted

No paczka właśnie dotarła. Więc osoby zainteresowane mogą odebrać w środę. Z tego co pamiętam to Libra, Barosz, Norasek i Żame. Koszt 1 opakowania 9 zł. Koszt przesyłki 10 poszielony na liczbę osób zamawiających, z nami wychodzi 5, czyli 2 zł od łepka.:lol:

Posted

[quote name='Glonek']No paczka właśnie dotarła. Więc osoby zainteresowane mogą odebrać w środę. Z tego co pamiętam to Libra, Barosz, Norasek i Żame. Koszt 1 opakowania 9 zł. Koszt przesyłki 10 poszielony na liczbę osób zamawiających, z nami wychodzi 5, czyli 2 zł od łepka.:lol:[/quote]
ja owkorisk kopne synusia z kaska ale zapomniałam ile zamówiłam.... :oops::oops::oops::oops:

Posted

Z tego co pamiętam.
Źame 6 opakowań = 56 zł,
Norasek 3 opakowania = 29 zł,
Libra 2 opakowania = 20 zł,
Barosz 2 opakowania = 20 zł,
Glonki 2 opakowania = 20 zł.

Posted

Hi.
I jak zwykle Bublasta znalazła najlepszą metodę na odstresowanie siebie i zestresowanie Tatusia. Dobrała się i wpieprzyła tyle karmy ile wlazło. Nie wiem ile dokładnie ale duuuuużo. Wyglądała jak berneńczyk w ciąży. Bąki sadziła potworne tak że, musieliśmy całą noc się wietrzyć. A na dokładkę, bezczelna sucz, obraziła się że nie dostała kolacji. Kiedyś jeśli nie dostanie skrętu zamorduje ją za takie numery.
A tatuś jak się zorientował co się dzieje poszedł się odstresować rąbiąc drewno na opał.

Posted

[quote name='Glonek']Hi.
I jak zwykle Bublasta znalazła najlepszą metodę na odstresowanie siebie i zestresowanie Tatusia. Dobrała się i wpieprzyła tyle karmy ile wlazło. Nie wiem ile dokładnie ale duuuuużo. Wyglądała jak berneńczyk w ciąży. Bąki sadziła potworne tak że, musieliśmy całą noc się wietrzyć. A na dokładkę, bezczelna sucz, obraziła się że nie dostała kolacji. Kiedyś jeśli nie dostanie skrętu zamorduje ją za takie numery.
A tatuś jak się zorientował co się dzieje poszedł się odstresować rąbiąc drewno na opał.[/quote]
dobrze ze w afekcie nie porabał głodomorka Bublastego. to na ile wam worek starcza :diabloti::diabloti:?

Posted

[quote name='monisieczka']dobrze ze w afekcie nie porabał głodomorka Bublastego. to na ile wam worek starcza :diabloti::diabloti:?[/quote]
No miał taką chwię kiedy był tego bliski. :mad::mad: Zadowolił się jednak tylko odebraniem wody i zacumowaniem Bubla do nogi od łóżka.:angryy::angryy:
No 15 kilowy przy takich posiedzeniach to na trzy cztery razy. Licząc trzy dni głodówki po takim wyczynie to na jakieś dwa tygodnie.:evil_lol:

Posted

O rany, zdolny ten Bubel :lol:
Moja Sabina wzdęła sie tańszym sposobem - woda z fontanny za darmo :evil_lol:
Niestety skutki kosztowniejsze :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']ja owkorisk kopne synusia z kaska ale zapomniałam ile zamówiłam.... :oops::oops::oops::oops:[/quote]
monisieczka ty kopnij synusia zeby we wtorki i czwartki do onkow poczatkujacych chodzil z nora bo sie pogubil w sobote.:cool1: :roll:

Posted

Glonek no rany boskie trzymajta ten granulat gdzies ......hmmmmm.........mniej dostepnie bo naprawde to sie tragicznie skonczy kiedys.:mad: .dobrze ze toto tak mocno nie pecznieje i sie breja z tego nie robi bo by bylo kiepawo.ale ja bym dzisiaj nie szarzowala z nia na zajecia:shake: .jesli to zrobila wczoraj to nie bedzie dzisiaj jej raczej na zajeciach.dla wszelakiego spokoju.za to lalunia bedzie.:cool3:

Posted

Efekt niezamykania drzwi do łazienki. A karma tam była nie nasza lecz Sziry bo na szafie już się nie mieści. Dzisiaj Bubel ma odsiadkę w karcerze co napisałem na CC. Przyjedziemy z Lalą i Sziruną coby panienka przejechała się samochodem.

Posted

A co wyśta na sladach zbłądzili?;) Jak sie nie odezwiecie do jutra to zawiadomie psy tropiace z panami władzami coby was odznaleźli w jakis krzaczorach:razz: :cool3: :cool1:

Posted

[quote name='14ruda']Wysyłam helikopter!!!!!:cool1:[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt:

14ruda, dzieki za poprawienie humoru z samego rana :lol:

Posted

14ruda-hmmm.helikopter mowisz?no ja mam teraz taki zapiernicz bo szczeniory juz wieksze a i szkola dla dzieciaka sie zaczela,wzielam sie do roboty tez z kanapowcami[jest:multi: nareszcie wychodzimy na prosta po miesiacach leniuchowania i pracy tylko na pozorancie i sladach:oops: ].wczoraj zeszla jeszcze starowinka sunia ktora zatrzymalismy w domu przy hodowli bo juz do adopcji to:shake: .i latam jak gooopek.takze cierpliwosci.od konca listopada powinnam miec wiecej luzu i znowu zaczne wszystkich zanudzac swoja nadaktywnoscia pismiennicza na forum.:oops:

Posted

[quote name='ayshe']CIACH od konca listopada powinnam miec wiecej luzu i znowu zaczne wszystkich zanudzac swoja nadaktywnoscia pismiennicza na forum.:oops:[/quote]
To jest to co tygrysy lubią najbardziej.:loveu:

Posted

No bo już myslałam,ze albo żesta zbłądziły albo juz się wyprowadziłyscie pod ten most co była gadka wczesniej a tam neta niet.;)
Ja też się wzięłam za sucz:diabloti: .Spacerniak nawet taki krótki połączony ze szkoleniem:razz: .W domu po 15 razy "Do mnie" i smakol(bo piłeczka mogłaby spowodować przygotowanie chaty do remontu):cool1: .

Posted

gryzaki jutro targac:mad: .za to koziolki mozecie w domu zostawic:roll: a zamiast tego klocuszki do budownictwa wechowego posiadac przy sobie nalezy:razz: :lol: :lol: :lol: .

Posted

[quote name='14ruda']No bo już myslałam,ze albo żesta zbłądziły albo juz się wyprowadziłyscie pod ten most co była gadka wczesniej a tam neta niet.;)
Ja też się wzięłam za sucz:diabloti: .Spacerniak nawet taki krótki połączony ze szkoleniem:razz: .W domu po 15 razy "Do mnie" i smakol(bo piłeczka mogłaby spowodować przygotowanie chaty do remontu):cool1: .[/quote]smakole pilki nie zastapia chyba ze plute z buzki:cool3: .nie zauczaj ja jedna komenda tylko zmieniaj zeby sie nie nudzila i nie wpadla na pomysl ze wystarczy zrobic np.do mnie i juz.polecam niemieckie komendy.zamiast do mnie-hier.:lol: .maja malo a,o za to lepsze sa do krotkich "szczekniec"komenda.no moze nie wszystkie ale znaczna wiekszosc.;)

Posted

[quote name='Glonek']To jest to co tygrysy lubią najbardziej.:loveu:[/quote]
ja juz dawno zauwazylam ze mam do czynienia z banda masochistow bez zycia rodzinnego :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...