ayshe Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 w zyciu tak szybko nie szlam jak dzisiaj na szkolonko poranne.a baroszek padl byl:diabloti: .i lazil jak cien za marta i nie mial sily kooopki zrobic ani nozki podniesc:razz: na siusiu.
Glonek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Tu znowu wasz ulubiony Glonek. :cool3: Dzisiaj otrzymałem takie info: "Informujemy, że w dniu 11.09.2006 została wysłana do Pani/Pana za pośrednictwem Poczty Polskiej przesyłka z zamówionymi artykułami z Internetowego Sklepu..." Kiedy dojdzie tego nie wiem.
Glonek Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No paczka właśnie dotarła. Więc osoby zainteresowane mogą odebrać w środę. Z tego co pamiętam to Libra, Barosz, Norasek i Żame. Koszt 1 opakowania 9 zł. Koszt przesyłki 10 poszielony na liczbę osób zamawiających, z nami wychodzi 5, czyli 2 zł od łepka.:lol:
ayshe Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 jestem ciekawa kiedy gappay przysle.:roll: .mam nadzieje ze przed swietami.:cool1:
monisieczka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Glonek']No paczka właśnie dotarła. Więc osoby zainteresowane mogą odebrać w środę. Z tego co pamiętam to Libra, Barosz, Norasek i Żame. Koszt 1 opakowania 9 zł. Koszt przesyłki 10 poszielony na liczbę osób zamawiających, z nami wychodzi 5, czyli 2 zł od łepka.:lol:[/quote] ja owkorisk kopne synusia z kaska ale zapomniałam ile zamówiłam.... :oops::oops::oops::oops:
Glonek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Z tego co pamiętam. Źame 6 opakowań = 56 zł, Norasek 3 opakowania = 29 zł, Libra 2 opakowania = 20 zł, Barosz 2 opakowania = 20 zł, Glonki 2 opakowania = 20 zł.
Glonek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Hi. I jak zwykle Bublasta znalazła najlepszą metodę na odstresowanie siebie i zestresowanie Tatusia. Dobrała się i wpieprzyła tyle karmy ile wlazło. Nie wiem ile dokładnie ale duuuuużo. Wyglądała jak berneńczyk w ciąży. Bąki sadziła potworne tak że, musieliśmy całą noc się wietrzyć. A na dokładkę, bezczelna sucz, obraziła się że nie dostała kolacji. Kiedyś jeśli nie dostanie skrętu zamorduje ją za takie numery. A tatuś jak się zorientował co się dzieje poszedł się odstresować rąbiąc drewno na opał.
monisieczka Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Glonek']Hi. I jak zwykle Bublasta znalazła najlepszą metodę na odstresowanie siebie i zestresowanie Tatusia. Dobrała się i wpieprzyła tyle karmy ile wlazło. Nie wiem ile dokładnie ale duuuuużo. Wyglądała jak berneńczyk w ciąży. Bąki sadziła potworne tak że, musieliśmy całą noc się wietrzyć. A na dokładkę, bezczelna sucz, obraziła się że nie dostała kolacji. Kiedyś jeśli nie dostanie skrętu zamorduje ją za takie numery. A tatuś jak się zorientował co się dzieje poszedł się odstresować rąbiąc drewno na opał.[/quote] dobrze ze w afekcie nie porabał głodomorka Bublastego. to na ile wam worek starcza :diabloti::diabloti:?
agis Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='Eddiii']pod ktorym mostem dzisiaj??[/quote] pod siekierkowskim
Glonek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 [quote name='monisieczka']dobrze ze w afekcie nie porabał głodomorka Bublastego. to na ile wam worek starcza :diabloti::diabloti:?[/quote] No miał taką chwię kiedy był tego bliski. :mad::mad: Zadowolił się jednak tylko odebraniem wody i zacumowaniem Bubla do nogi od łóżka.:angryy::angryy: No 15 kilowy przy takich posiedzeniach to na trzy cztery razy. Licząc trzy dni głodówki po takim wyczynie to na jakieś dwa tygodnie.:evil_lol:
asher Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 O rany, zdolny ten Bubel :lol: Moja Sabina wzdęła sie tańszym sposobem - woda z fontanny za darmo :evil_lol: Niestety skutki kosztowniejsze :roll: :diabloti:
ayshe Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 [quote name='monisieczka']ja owkorisk kopne synusia z kaska ale zapomniałam ile zamówiłam.... :oops::oops::oops::oops:[/quote] monisieczka ty kopnij synusia zeby we wtorki i czwartki do onkow poczatkujacych chodzil z nora bo sie pogubil w sobote.:cool1: :roll:
ayshe Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Glonek no rany boskie trzymajta ten granulat gdzies ......hmmmmm.........mniej dostepnie bo naprawde to sie tragicznie skonczy kiedys.:mad: .dobrze ze toto tak mocno nie pecznieje i sie breja z tego nie robi bo by bylo kiepawo.ale ja bym dzisiaj nie szarzowala z nia na zajecia:shake: .jesli to zrobila wczoraj to nie bedzie dzisiaj jej raczej na zajeciach.dla wszelakiego spokoju.za to lalunia bedzie.:cool3:
Glonek Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Efekt niezamykania drzwi do łazienki. A karma tam była nie nasza lecz Sziry bo na szafie już się nie mieści. Dzisiaj Bubel ma odsiadkę w karcerze co napisałem na CC. Przyjedziemy z Lalą i Sziruną coby panienka przejechała się samochodem.
14ruda Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A co wyśta na sladach zbłądzili?;) Jak sie nie odezwiecie do jutra to zawiadomie psy tropiace z panami władzami coby was odznaleźli w jakis krzaczorach:razz: :cool3: :cool1:
agis Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='14ruda']Wysyłam helikopter!!!!!:cool1:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: 14ruda, dzieki za poprawienie humoru z samego rana :lol:
ayshe Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 14ruda-hmmm.helikopter mowisz?no ja mam teraz taki zapiernicz bo szczeniory juz wieksze a i szkola dla dzieciaka sie zaczela,wzielam sie do roboty tez z kanapowcami[jest:multi: nareszcie wychodzimy na prosta po miesiacach leniuchowania i pracy tylko na pozorancie i sladach:oops: ].wczoraj zeszla jeszcze starowinka sunia ktora zatrzymalismy w domu przy hodowli bo juz do adopcji to:shake: .i latam jak gooopek.takze cierpliwosci.od konca listopada powinnam miec wiecej luzu i znowu zaczne wszystkich zanudzac swoja nadaktywnoscia pismiennicza na forum.:oops:
Glonek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='ayshe']CIACH od konca listopada powinnam miec wiecej luzu i znowu zaczne wszystkich zanudzac swoja nadaktywnoscia pismiennicza na forum.:oops:[/quote] To jest to co tygrysy lubią najbardziej.:loveu:
14ruda Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No bo już myslałam,ze albo żesta zbłądziły albo juz się wyprowadziłyscie pod ten most co była gadka wczesniej a tam neta niet.;) Ja też się wzięłam za sucz:diabloti: .Spacerniak nawet taki krótki połączony ze szkoleniem:razz: .W domu po 15 razy "Do mnie" i smakol(bo piłeczka mogłaby spowodować przygotowanie chaty do remontu):cool1: .
Ewa-Jo Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Mam pytanko do tresserka czy jutro mam ciągac ze sobą gryzak czy wystarczy sam muchomorek uczepiony piłki? Czy moze coś jeszcze?
ayshe Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 gryzaki jutro targac:mad: .za to koziolki mozecie w domu zostawic:roll: a zamiast tego klocuszki do budownictwa wechowego posiadac przy sobie nalezy:razz: :lol: :lol: :lol: .
ayshe Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='14ruda']No bo już myslałam,ze albo żesta zbłądziły albo juz się wyprowadziłyscie pod ten most co była gadka wczesniej a tam neta niet.;) Ja też się wzięłam za sucz:diabloti: .Spacerniak nawet taki krótki połączony ze szkoleniem:razz: .W domu po 15 razy "Do mnie" i smakol(bo piłeczka mogłaby spowodować przygotowanie chaty do remontu):cool1: .[/quote]smakole pilki nie zastapia chyba ze plute z buzki:cool3: .nie zauczaj ja jedna komenda tylko zmieniaj zeby sie nie nudzila i nie wpadla na pomysl ze wystarczy zrobic np.do mnie i juz.polecam niemieckie komendy.zamiast do mnie-hier.:lol: .maja malo a,o za to lepsze sa do krotkich "szczekniec"komenda.no moze nie wszystkie ale znaczna wiekszosc.;)
ayshe Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Glonek']To jest to co tygrysy lubią najbardziej.:loveu:[/quote] ja juz dawno zauwazylam ze mam do czynienia z banda masochistow bez zycia rodzinnego :evil_lol:
Recommended Posts