asher Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 A czemu tutaj taka cisza? :cool3: Nikt sie nie szkoli, cz szkolenia stały sie mniej stresujące i nie ma czego odreagowywać? ;) Ayshe, my niestety na razie musimy zrezygnować. Bardzo, bardzo dziekuję ci za poświęcony nam czas, postaram się tego nie zmarnować ;) :Rose:
Ewa-Jo Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='asher']A czemu tutaj taka cisza? :cool3: Nikt sie nie szkoli, cz szkolenia stały sie mniej stresujące i nie ma czego odreagowywać? ;) [/QUOTE] No właśnie ktoś kiedyś sie czepiał że za mało aktywne jesteśmy -no i słowo stało się ciałem!!!!!! :mad: wszystkich wcieło :angryy: ,nikt nie jest zestresowany:shake: ,nikt nie ma nic do powiedzenia??????:crazyeye:
Aneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Ja chciałabym się tylko spytać tresera czy Lalunia może mieć przerwę w zajęciach:razz: bo ja ją ostrzygłam i trochę mi nie wyszło:crazyeye:
monisieczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No właśnie ktoś kiedyś sie czepiał że za mało aktywne jesteśmy -no i słowo stało się ciałem!!!!!! :mad: wszystkich wcieło :angryy: ,nikt nie jest zestresowany:shake: ,nikt nie ma nic do powiedzenia??????:crazyeye:[/quote] iii tam , fffcale nieprawda. popadlismy tylko w jesienną drzemke :cool3:, niestety nadal wyglądam jak Frankenstein i nie chce was straszyc :shake:
monisieczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']Ja chciałabym się tylko spytać tresera czy Lalunia może mieć przerwę w zajęciach:razz: bo ja ją ostrzygłam i trochę mi nie wyszło:crazyeye:[/quote] MOJĄ LALUNIE??? Oz ty paskudna babo, zrobiłas krzywde mojej dziewczynce? No niech ja cie dopadne ! Nici z pierogów! O!
Aneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='monisieczka']MOJĄ LALUNIE??? Oz ty paskudna babo, zrobiłas krzywde mojej dziewczynce? No niech ja cie dopadne ! Nici z pierogów! O![/QUOTE] Ale zostawiłam jej chwościk na końcu ogona!!:p
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='asher']A czemu tutaj taka cisza? :cool3: Nikt sie nie szkoli, cz szkolenia stały sie mniej stresujące i nie ma czego odreagowywać? ;) Ayshe, my niestety na razie musimy zrezygnować. Bardzo, bardzo dziekuję ci za poświęcony nam czas, postaram się tego nie zmarnować ;) :Rose:[/quote]cisza bo ja ciagle sie miotam ze szczeniorami a reszta obibokow pisac nie chce:mad: .lenie. asher-buziaki dla psow i tez bardzo dzieki za przyjemnosc pracy z wami.mam nadzieje ze jeszcze sie spotkamy na placu:razz: .
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']Ja chciałabym się tylko spytać tresera czy Lalunia może mieć przerwę w zajęciach:razz: bo ja ją ostrzygłam i trochę mi nie wyszło:crazyeye:[/quote] boszszesz ty moj cos ty w przyplywie zemsty z lalunia zrobila?dooopla?:diabloti: .hehe.mam nadzieje ze szybciorkiem walniemy jakies zawodziki zeby nie zdarzyla obrosnac.i wreszcie nikt nie bedzie sie nabijal z moich mozliwosci fryzjerskich:eviltong: .:evil_lol: .
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='monisieczka']iii tam , fffcale nieprawda. popadlismy tylko w jesienną drzemke :cool3:, niestety nadal wyglądam jak Frankenstein i nie chce was straszyc :shake:[/quote] eee no cos ty .nas sie nastraszyc nie da.:razz:
Aneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='ayshe']boszszesz ty moj cos ty w przyplywie zemsty z lalunia zrobila?dooopla?:diabloti: .hehe.mam nadzieje ze szybciorkiem walniemy jakies zawodziki zeby nie zdarzyla obrosnac.i wreszcie nikt nie bedzie sie nabijal z moich mozliwosci fryzjerskich:eviltong: .:evil_lol: .[/QUOTE] Ona wygląda jak hart po ciężkiej chorobie skóry:crazyeye: Bo nie wiem jak, ale ma kilka łysych placków na grzbiecie. A przecież nie możemy rozwalć zajęć bo nikt nie będzie mógł ze śmiechu skupić uwagi na swoim psie:cry: No to ja tak towarzysko przyjadę:sg168:
monisieczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']Ona wygląda jak hart po ciężkiej chorobie skóry:crazyeye: Bo nie wiem jak, ale ma kilka łysych placków na grzbiecie. A przecież nie możemy rozwalć zajęć bo nikt nie będzie mógł ze śmiechu skupić uwagi na swoim psie:cry: No to ja tak towarzysko przyjadę:sg168:[/quote] zebyś nie wiem co robiła to Laluni mi nie obrzydzisz!!! Specjalnie to zrobiłaś, jak nic :angryy::angryy::angryy:
monisieczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='ayshe']eee no cos ty .nas sie nastraszyc nie da.:razz:[/quote] to jak TZ mi "pozwoli' (a niech mysli że ma na coś wpływ :diabloti::diabloti:) to zawiążę sobie kukardkę jak pudelek i przyjadę dzisiaj, ale nie moge obiecac , bo pan monsz poczuwa się hehehe
Aneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Moniczko, ale to przecież dla jej dobra:megagrin:
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Aneczka jesusicku chyba sie poleje jak ja zobacze.znajac twoje mozliwosci:roll: :cool3: :evil_lol: . monika-przyjezdzac.powydzieram sie special 4U:loveu: .
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']Moniczko, ale to przecież dla jej dobra:megagrin:[/quote]tiaaaaaa:evilbat:
Aneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='ayshe']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Aneczka jesusicku chyba sie poleje jak ja zobacze.znajac twoje mozliwosci:roll: :cool3: :evil_lol: . monika-przyjezdzac.powydzieram sie special 4U:loveu: .[/QUOTE] No tak, wszyscy się poleją (a tak sie starałam). Monika musisz przyjechać i to zobaczyć;) Poproszę Glonka żeby ubrał ją w sweterek to będzie trochę lepiej i nie zmarznie:shake:
monisieczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='ayshe']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Aneczka jesusicku chyba sie poleje jak ja zobacze.znajac twoje mozliwosci:roll: :cool3: :evil_lol: . monika-przyjezdzac.powydzieram sie special 4U:loveu: .[/quote] no nawet nie wiesz jak mi tego brakuje!!!! tym bardziej, że sama moge tylko głośniejszym szeptem, podobno jeszcze z tydzień. moze jakoś sie prześlizgne przez drzwi.... a poza tym jak zobaczyłam kolczate , która podobno (tak mi donieśli życzliwi :angryy:) delikatna Martusia (tia, delikatna:angryy::angryy:) zmniejszyła mojej maleńkiej niuniusi to mało szwy mi nie pusciły :angryy::angryy:
monisieczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']No tak, wszyscy się poleją (a tak sie starałam). Monika musisz przyjechać i to zobaczyć;) Poproszę Glonka żeby ubrał ją w sweterek to będzie trochę lepiej i nie zmarznie:shake:[/quote] a bedziecie dzisiaj?
Aneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='ayshe']tiaaaaaa:evilbat:[/QUOTE] No taaak, nie przemoczy portałków (bo ich nie ma!!!) i nóżki ją nie będą bolały:oops: Oczywiście że będziemy!
monisieczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']Moniczko, ale to przecież dla jej dobra:megagrin:[/quote] dobra, dobra.... zniechecic mnie mnie chciałas:diabloti::diabloti:
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='monisieczka']a bedziecie dzisiaj?[/quote]no bedom:mad: .raczej.:mad: :mad: . martusia wreszcie zmniejszyla te korale ktore bezproduktywnie sie dyndaly norze i to bezsensu bylo.kolczatka nie jest po to zeby byla.albo jest albo sie ja zdejmuje.jak jest to po cos.zeby przyspieszyc psa.do niczego wiecej sie nie nadaje.:roll: .a koraliki noraskowi to mozesz takie wiesz amerykanckie kupic:cool3: :eviltong:
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']nie przemoczy portałków (bo ich nie ma!!!)[/quote]:smhair2: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: aneczka rany bosssskie:cooldevi:
Aneczka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='ayshe']:smhair2: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: aneczka rany bosssskie:cooldevi:[/QUOTE] No co, wpadłam w dwudniowy trans z nożyczkami w ręku:eek2: i troszkę się zapędziłam:niewiem:
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Aneczka']No co, wpadłam w dwudniowy trans z nożyczkami w ręku:eek2: i troszkę się zapędziłam:niewiem:[/quote] aneczka niebezpieczna z nozyczkami jest:megagrin: :krolik:
ayshe Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 sluchajcie to te zawody w warszawie sa?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: .ozesz ty ....to sie wk....lam bo ostatnie info mialam ze nie ma:wallbash: :madgo: :motz:
Recommended Posts