Alix Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ayshe mialam w tym tygodniu podrzucic przeszkode ale niestety samochod wyladowal w warsztacie. Najprawdopodobniej odbiore samochod we wtorek wieczorem to wtedy postaram sie w srode przyjechac na cypelek z przeszkodą. Quote
monisieczka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):mowilam ze byl wysokim urzednikiem panstwowym dziadek uwe nie?:razz: .uwe ma nazwisko po matce.z wiadomych wzgledow.i mowilam ze uwe ma problemy z ocena dziadka i ojca.;). no dobra, dobra przeca nic nie mówie :p . wysłalam ci mail, dotarł? Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Alix napisał(a):Ayshe mialam w tym tygodniu podrzucic przeszkode ale niestety samochod wyladowal w warsztacie. Najprawdopodobniej odbiore samochod we wtorek wieczorem to wtedy postaram sie w srode przyjechac na cypelek z przeszkodą. super:multi: .tzn.nie super ze samochod masz w warsztacie:oops: :roll: . Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 monisieczka napisał(a):no dobra, dobra przeca nic nie mówie :p . wysłalam ci mail, dotarł?aaaa zaraz zobaczem bo daaaawno dosc meili nie sprawdzalam[w czwartek?:roll: hmmm...no nie pamietam:oops: ]....dzieki. Quote
Eddiii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Alix napisał(a):Ayshe mialam w tym tygodniu podrzucic przeszkode ale niestety samochod wyladowal w warsztacie. Najprawdopodobniej odbiore samochod we wtorek wieczorem to wtedy postaram sie w srode przyjechac na cypelek z przeszkodą. Alix milo Cie uslyszec :p Quote
agis Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Alix napisał(a):Ayshe mialam w tym tygodniu podrzucic przeszkode ale niestety samochod wyladowal w warsztacie. Najprawdopodobniej odbiore samochod we wtorek wieczorem to wtedy postaram sie w srode przyjechac na cypelek z przeszkodą. Ooooo, czesc Alix :lol: Quote
Alix Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 yyyyy no czesc wszystkim:cool1: was tez milo uslyszec, zwlaszcza po tak dlugim okresie abstynencji treningowo - forumowej:oops: ;) Quote
Eddiii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 no i chcialam sie zapytac co u was, a Cie juz nie ma :roll: Quote
BeataG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Melduję, że w porozumieniu z ayshe nabyłam miękki rękaw dla grupy wtorkowo-czwartkowej. Mogę go przytargać, ale niechętnie wtedy, kiedy będę szła razem z psem. A może ktoś zmotoryzowany z tejże grupy by go ode mnie odebrał? Nie ukrywam, że chciałabym się go pozbyć z domu szybko, bo nie mam go gdzie schować tak, żeby był poza zasięgiem psa i mój pies już mnie ćwiczy w pilnowaniu rękawa. :cool3: Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 moze podjechac dzisiaj na przyklad po szkoleniu?tak kole 21.30?fajnie ze kupilas.kaske dam ci w przyszlym tygodniu ok?:oops: Quote
Eddiii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ayshe - ludki sie mnie pytaja o slady jutrzejsze :roll: Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Eddiii napisał(a):Ayshe - ludki sie mnie pytaja o slady jutrzejsze :roll: no i tak ma byc bo jutro o 11 jestesmy na sladach u ciebie i na tych twoich wypasionych lakach i polach:evil_lol: . Quote
Eddiii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ja nie wiem czy zatrujesz :roll: czy powaznie :roll: sa pola to fakt, fajne, dosc duze, jak nas nikt nie przegoni to bedzie ok. :cool1: Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 aaaaaaa ludzie......gdzie ja mam swoja komorke?:mad: .kurna...znowu gdzies posialam i nie pamietam gdzie:watpliwy: .:niewiem: :help1: Quote
Eddiii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ja ci nie pomoge (moze w pudelku z fajka - ostatnio moj tz tam znalazl swoja:evil_lol: ) spadam do domu bo nie obroce pod most :p Quote
agis Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):aaaaaaa ludzie......gdzie ja mam swoja komorke?:mad: .kurna...znowu gdzies posialam i nie pamietam gdzie:watpliwy: .:niewiem: :help1: To moze zadzwonic do Ciebie? :evil_lol: Od razu sie znajdzie :evil_lol: Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Eddiii napisał(a):ja nie wiem czy zatrujesz :roll: czy powaznie :roll: sa pola to fakt, fajne, dosc duze, jak nas nikt nie przegoni to bedzie ok. :cool1: zartuje?ale w jakim sensie?:diabloti: NIE ZARTUJE.:mad: :evil_lol: .jak nas ktos bedzie ganial to zrzucimy na ciebie i po sprawie.:lol: Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 agis napisał(a):To moze zadzwonic do Ciebie? :evil_lol: Od razu sie znajdzie :evil_lol:obawiam sie ze NAPEWNO ktos juz do mnie dzwonil dzisiaj .chyba ze mnie nikt nie lubi.:evil_lol: .nie wiem...no chyba ja zostawilam na zelaznej-oby ,bo normalnie sie wnerwie:angryy: . Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Eddiii napisał(a):ja ci nie pomoge (moze w pudelku z fajka - ostatnio moj tz tam znalazl swoja:evil_lol: ) spadam do domu bo nie obroce pod most :pa co ty skarbie pod most jedziesz?biedactwo:evil_lol: Quote
Eddiii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):zartuje?ale w jakim sensie?:diabloti: NIE ZARTUJE.:mad: :evil_lol: .jak nas ktos bedzie ganial to zrzucimy na ciebie i po sprawie.:lol: a czy ja mowilam ze sie jutro wybieram na slady :roll: :evil_lol: :eviltong: ayshe napisał(a):a co ty skarbie pod most jedziesz?biedactwo:evil_lol: trzeba sobie zycie urozmaicac :diabloti: Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 fajnie. eddiii-ok to slady jutro beda u glonkow.mnie tam glanc pomada.tyle ze musze podjac decyzje do jutra do 8 rano zeby ludziska wiedzieli gdzie jada.:evil_lol: Quote
BeataG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):moze podjechac dzisiaj na przyklad po szkoleniu?tak kole 21.30?fajnie ze kupilas.kaske dam ci w przyszlym tygodniu ok?:oops: Jeśli masz dzisiaj transport ze szkolenia, to ja Ci go mogę na szkolenie podrzucić - on ciężki nie jest, lżejszy niż tamte 2, tylko boję się, że go nie upilnuję przezd Wermutem. Nie wiem, gdzie masz komórkę, dzwoniłam kilka razy. :cool3: Quote
Eddiii Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ayshe napisał(a):fajnie. eddiii-ok to slady jutro beda u glonkow.mnie tam glanc pomada.tyle ze musze podjac decyzje do jutra do 8 rano zeby ludziska wiedzieli gdzie jada. no co ty zgubilas komorke i humor cie opuscil :niewiem: jesli chcecie to zapraszam :lol: Quote
ayshe Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 ooo Beata mnie lubi..dzwonila do mnie:multi: :oops: .ostatnio ciagle gdzies ja klade a potem szukaj se sklerozo:oops: :roll: . BeataG-no mam podwozke[chyba ze mi ucieknie]to moge go zabrac ze szkolonka.przy okazji zobaczysz schemat ktory teraz cwiczymy:roll: :evil_lol: Quote
BeataG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A co do kasy, to spoko, przecież pisałam Ci, że jestem gotowa zafundować. Jak chcesz się dołożyć, to OK, ale nic mi nie musisz oddawać, tylko ja Ci po prostu w przyszłym miesiącu mniej zapłacę za szkolenie i luz. Quote
Recommended Posts