Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

macie temacik.monisieczka -sledziki,ewa-jo-chalwa i finlandia,asher-milka.......:razz: ......
moj sposob-zaczynam sprzatac:diabloti: .przypomina to raczej tornado :cool3: ale takie zycie:cool1: .potem nie moge niczego znalezc:oops:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczerze powiem, że ja nie mam żadnego sposobu:shake: poprostu u mnie nie występuje taki stres:eviltong: tzn. najgorzej jest w momencie kiedy Szira nie chce czegoś zrobić, wtedy to bym ją zabiła:mad: ale po dwóch minutach już jest dobrze:lol:
No i tak po cichu, to co mówi treser wogóle mnie nie denerwuje, czasami po prostu nie słucham:eviltong:

Posted

A wienc:cool3: - mój pan Monsz jest bardzo szczesliwy jak wracamy z zajatek bo na niego nie krzycze. Chyba jeszcze nie moge ochłonąc po delikatnych ponagleniach naszego "Słoneczka":diabloti:. Chodze po mieszkaniu dosyc dziwnie bo skręcam wszędzie akcentując i z lewej nogi. Ciekawe dlaczego ...:biggrina:. Wchodzę na kompusia, zastrzelę pare smoków i juz mi lepiej :cool3: i fcale a fcale nie wyobrazam sobie nikogo w roli smoka.

Posted

[quote name='monisieczka']Wchodzę na kompusia, zastrzelę pare smoków i juz mi lepiej :cool3: i fcale a fcale nie wyobrazam sobie nikogo w roli smoka.[/QUOTE]:cool3: :razz:

Mnie zawsze odstresowywał sport:lol: jazda na rowerze, aerobik, koszykówka:cool3: . No a teraz jestem bardzo spokojna i niezestresowana:evil_lol:

Posted

jak to-nie sluchasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: .o zesz ty podstepny typie:mad: ...........monisieczka rozumiem ze smokiem jest norasek ?:roll: :eviltong:

Posted

[quote name='monisieczka']Kochanie, w moim wieku:cool3: to juz sporty mnie nie interesią, no chyba że pływanie - sadło nie tonie i mam łatwiej :evil_lol:[/QUOTE]

No proszę nie przesadzać:evil_lol: ja chodzę na ćwiczenia gdzie są panie starsze od Ciebie i zapewniam z większą ilością sadła:evil_lol:
Zresztą jeszcze trochę zajęć z Beatą i sadełko też spadnie:painting: :shiny:

Posted

aaaaaaaaaaaa jak mnie grupa doprowadzi do rozstroju nerwowego to lepiej mi w nocy idzie gra w necie i rozwalanie aliantow.posuwam sie nawet do tego ze zlosliwie wale w DD czy merchanta tak zeby zatonal natychmiast-zadnych rozbitkow:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']Norasio moja najsłodsza smokiem ?????? OOOOO nieeee!!!! Barankiem jedynie moze byc. Smok to Pan Monsz :evil_lol:[/quote]no to w porzo.myslalam ze tresser jest smoczym smokiem:razz: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']jak to-nie sluchasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: .o zesz ty podstepny typie:mad: [/QUOTE]

Ja słucham tylko to co jest mi potrzebne, aby wytresować psiaka:lol: a jak bardzo krzyczysz i wyrzucasz z siebie milion słów na sekundę to wtedy mój dekoder nie przyswaja i sie wyłącza:evil_lol: a wtedy to jakbys po niemiecku do mnie mówiła:evil_lol:
Zresztą czasami potrafisz tak poplątać najprostszą sprawę, że bosze:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No proszę nie przesadzać:evil_lol: ja chodzę na ćwiczenia gdzie są panie starsze od Ciebie i zapewniam z większą ilością sadła:evil_lol:
Zresztą jeszcze trochę zajęć z Beatą i sadełko też spadnie:painting: :shiny:[/quote]tylko mnie nie spada kurka wodna:angryy: .i tak juz sie zdaje sie bede toczyla na wieki wiekow:placz:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']
Zresztą jeszcze trochę zajęć z Beatą i sadełko też spadnie:painting: :shiny:[/quote]
A myślisz że ja tyle razy w tygodniu chodzę dla mojej kundlicy???? Tylko dla siebie !!! Beatko - słońce ty moje licze na ciebie :klacz:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja słucham tylko to co jest mi potrzebne, aby wytresować psiaka:lol: a jak bardzo krzyczysz i wyrzucasz z siebie milion słów na sekundę to wtedy mój dekoder nie przyswaja i sie wyłącza:evil_lol: a wtedy to jakbys po niemiecku do mnie mówiła:evil_lol:
Zresztą czasami potrafisz tak poplątać najprostszą sprawę, że bosze:eviltong: :evil_lol:[/quote]ja poplatac?nie tlumacze nic wiecej nigdy normalnie bede mowila jak uwe do mnie-monosylabami za to GLOSNO:knuje: :obrazic:

Posted

[quote name='ayshe']tylko mnie nie spada kurka wodna:angryy: .i tak juz sie zdaje sie bede toczyla na wieki wiekow:placz:[/QUOTE]

Chciałam Cie poinformować,że to my biegamy, a ty w kółku stoisz :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka']A myślisz że ja tyle razy w tygodniu chodzę dla mojej kundlicy???? Tylko dla siebie !!! Beatko - słońce ty moje licze na ciebie :klacz:[/quote]staram sie staram:cool3: .na sladach poleci szybciej:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']ja poplatac?nie tlumacze nic wiecej nigdy normalnie bede mowila jak uwe do mnie-monosylabami za to GLOSNO:knuje: :obrazic:[/QUOTE]

Nie no nie rób tego nam :evil_lol: ja tam lubię zagadki i rebusy:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Chciała Cie poinformować,że to my biegamy, a ty w kółku stoisz :eviltong: :diabloti: :evil_lol:[/quote]ja biegam jak na mnie uwe sie wydziera.i slady i pozorowanie.nie boj zaby.wy to macie lajtowe zycie:placz:

Posted

[quote name='ayshe']ja biegam jak na mnie uwe sie wydziera.i slady i pozorowanie.nie boj zaby.wy to macie lajtowe zycie:placz:[/QUOTE]

No to w takim razie pewnie za dużo piwka na zakwasy pijesz:beerchug: :drinka:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Nie no nie rób tego nam :evil_lol: ja tam lubię zagadki i rebusy:eviltong: :evil_lol:[/quote]jestem smiertelnie zraniona i calkowicie niezrozumiana:cry: :flaming: :morning:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No to w takim razie pewnie za dużo piwka na zakwasy pijesz:beerchug: :drinka:[/quote]no i jeszcze zlopa ze mnie zrobila.noz w plecy.:grab:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...