Jump to content
Dogomania

Trymer - pies Pana Wacka :)

Recommended Posts

Guest kasia mierzejewska
Posted

Bela, nie dam rady teraz. Samochód będę miała dopiero rano:(
Pies śpi na mieście.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kasia mierzejewska
Posted

Kurcze, wałek, ale megii nie ma jednak wolnych miejsc. Ma jednak z kimś pogadać i dziś jeszcze będę wiedziała, czy coś się znajdzie.

Posted

U mnie miejsca brak - mam cztery kojce, a w nich trzech panów, dwie Panie i jeszcze może dwie dojadą także przeludnienie totalne:( ale rozmawiałam z Gusią i moze dziś coś się wyjaśni i znajdzie się super miejsce - na pewno dam znać na wątku.

Posted

Jestem na zaproszenie Cantadorra. Stałych deklaracji nie mogę dać ale na pewno pomogę "jednorazówkami", kiedy będzie trzeba. Na razie dokładam się do Cantadorry za pierwszy miesiąc.
Cantadorra - piesek jest już na OWP? Wprawdzie nie ma tam żadnego ruchu (WSTYD dla miłośników ON-ków) ale trzeba go wsadzać, gdzie się da......

Posted

Założyłam mu wątek na OWP ale wiele się po tym nie spodziewam........... :shake:
[URL]http://owczarki.eu/forum/showthread.php?p=24763#post24763[/URL]

Posted

nie moge sie dodzwonić do znajomej...jutro jestem u niej ok 9.00
pogadam...
na gg tez jej nie ma!!
moze ktos mi dac smsa z telefonem do kogo dzwonic/ssmsowac jak co sie wyklaruje???

ja wiem tylko jedno...piesol musi miec polowe deklaracji uzbierane...potem reszte dociagnie na bazarkach itp...
my tak u Atosa robimy

Posted

Moge go zabrac do siebie jutro.Mieszkam 60 km na pld od w-wy.Jeszcze nie skonczylam hoteliku ,ale miejsce jest.Mam swoje psy,owczarkowate tez,wiec nie bedzie problemu.300 zl plus karma plus wet

Posted

[quote name='yumanji']Moge go zabrac do siebie jutro.Mieszkam 60 km na pld od w-wy.Jeszcze nie skonczylam hoteliku ,ale miejsce jest.Mam swoje psy,owczarkowate tez,wiec nie bedzie problemu.300 zl plus karma plus wet[/QUOTE]

ja jutro jade do yumani i porobie fotki jej terenu...ale mowie Wam..złoto a nie człowiek...opiekowała sie dziewczyna Juniorkiem w jego ostatnich chwilach wspaniale...niestety maluch przegrał z chorobą...

Posted

[quote name='anita_happy']ja jutro jade do yumani i porobie fotki jej terenu...ale mowie Wam..złoto a nie człowiek...opiekowała sie dziewczyna Juniorkiem w jego ostatnich chwilach wspaniale...niestety maluch przegrał z chorobą...[/QUOTE]
No to propozycja jest nie tylko dobra, ale wspaniała. Tylko transport... ?

Posted

j ajade do yumanji 8/9 rano :/ potem wracamy do falenicy...zostawiamy szczeniaka i jedziemy do łukowa - po psy z pseudoschronu:/ kt yumanji zobaczyla jak pomagala mi szukac szczylkow z mojej sygnaturki - nie znalazła ich..ale znalazła dwa inne, kt panicznie baly sie kierownika wysypiska /albo zom..moze myle/...snia jej sie po nocy i postanowila je zabrac do siebie...ja jej pomagam w rewanzu za pomoc z tymi szczylkami i za pomoc przy juniorku ...taki deal :)
zeby nie bylo ze mam w tym jakis biz

Posted

Może ktoś by go podwiózł z Pułtuska kawałek w stronę Warszawy, bo jak Tora&Faro wyjedzie w piątek po południu w stronę Pułtuska to dojedzie tam jak będzie ciemno.

Może warto go złapać wcześniej i przetrzymać?

Posted

Jeszcze nie ma hotelu,zeby bylo jasne.Trasa lubelska ,ok 15 km na pld wschod od Garwolina.Miejsce w bud gosp,Anita jutro zobaczy,zarcie,spacery,jak bedzie mily do psow ,to bedzie mial towarzystwo,lepiej niz na ulicy,a ja wychowana na "Czterech pancernych",wiec krzywdy nie bedzie mial .