bea_204 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Chyba dalej na ulicy, nie otrzymałam wiadomości na temat Barnaby, więc pewnie dalej tam jest. Dostałam zdjęcia Bozno z nowego domu, jest szczęśliwy. Mam problem z wklejaniem zdjęć, więc jak będę miała chwilę to wrzucę je gdzieś i podam linki. Quote
polubek Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 bea jeżeli nie możesz dać sobie rady z wklejeniem fotek podeślij na [email protected] i daj pw bo nie zawsze mogę zajrzeć na wszystkie wątki Quote
bajk21. Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Przepraszam, na razie cały czas jestem zajęta Tilą i jej operacją, ale jutro będzie operacja, więc za parę dni jak już się obrobię z wożeniem suk ciężarnych do sterylki, pojadę do Ostrówka zobaczyć czy tam jest, spróbuję umówić się z jedną dziewczyną, która podobno go widziała i wie gdzie on przebywa, dam wtedy znać. Quote
bea_204 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Bajk21 czy wiesz już coś o Barnabie ?? Polubek dzięki, nie umiem tu wklejać zdjęć, w razie czego skorzystam z Twojej pomocy. Pozdrawiam. Quote
lika1771 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 polubek napisał(a):co u barnaby? Tez zapytam Quote
bea_204 Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Dalej nie wiemy co u Barnaby, gdzie jest. Quote
Recommended Posts