borysus Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [QUOTE]kurcze, a nie może ktoś sprawdzić w schronisku jak reaguje na inne psy? [/QUOTE] To też nie tak do końca Wziąłem na DT sunię, która była w boksie z innymi sukami, wszystko było o.k, wydawała się łagodna, a jak wkroczyła do mojego domu to skończyło się to szyciem mojej suni :wallbash: I do tej pory nie wiem co tak na nią wpłynęło, bo razem z nią przyjechała druga sunia i zachowywała się normalnie, nawet stanęła karlica :eviltong: w obronie mojej suni Quote
ageralion Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ja narazie poczytam ale prawde mowiac nie mam zielongo pojecia o problemach neurologicznych u psow. Gdyby faktycznie ktos sprawdzil Lenka do innych psow i ten DT wypalil... no i konsultacja neurologa.... baaaaaaaardzo trzymam kciuki, bo to jej wielka szansa na "normalne" zycie. Quote
Korenia Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='borysus']To też nie tak do końca Wziąłem na DT sunię, która była w boksie z innymi sukami, wszystko było o.k, wydawała się łagodna, a jak wkroczyła do mojego domu to skończyło się to szyciem mojej suni :wallbash: I do tej pory nie wiem co tak na nią wpłynęło, bo razem z nią przyjechała druga sunia i zachowywała się normalnie, nawet stanęła karlica :eviltong: w obronie mojej suni[/QUOTE] Poczuła się zagrożona. Tzn. poczuła dom i chciała go bronic dla siebie, przed intruzką - czyli Twoją suczą. U mnie też taka Kluska była, siedziała w mojej suczy łóżku i gdy tylko Amy się zbliżała, wystarczyło, że chciała przejśc obok to od razu był wieeelki warkot. Quote
fizia Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Najlepiej by było znaleźć transport na 15 czerwca na badania i przy okazji przedstawić sobie Lenę i psiaki Borysusa. Mam nadzieję, że byłoby żadnych zgrzytów, ale żeby miec możlwość zabrania Lenki do schroniska w razie niepowodzenia. Quote
fizia Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Albo może ,gdyby była szansa na szybszy transport a miejsce w Dt już by było, musiałby to być taki transport, który w razie niepowodzenia odwiezie Lenę do schroniska Quote
fizia Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 mam jakieś problemy z edytowaniem tytułu wątku - ale będę się starac zmienić na prośbę o transport Przypominam, że chodzi o transport na 15 czerwca - Jamrozowizna koło Częstochowy - Wrocław Quote
fizia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Narazie niestety nic konkretnego nie mam :( Ale szukamy cały czas Czy mógłbys mi napisac na PW, w jakich okolicach Wrocławia mieszkasz? Quote
borysus Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Stare miasto Jeśli nie znacie za dobrze wrocka to mogę z Wami pojechac na grunwald do kliniki Quote
fizia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Umieściłam prośby na watku tranportowym [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187083-Potrzebny-transport-do-kliniki-Jamrozowizna-k-CZĘSTOCHOWY-WROCŁAW-na-15.06?p=14829406#post14829406[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/24359-Wątek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=14829408#post14829408[/URL] a Grunwald to ulica? dzielnica? aaa już chyba wiem Poliklinika Weterynaryjna Akademii RolniczejPlac Grunwaldzki 47, Wrocław Quote
fizia Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 O udało mi się w końcu zmienić tytuł, więc jeszcze podniosę na dobranoc Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Napisałam tez na wątku wrocławskim i częstochowskim Quote
borysus Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A nie ma jakiegoś bezpośredniego połączenia do Wrocławia? Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Z Jamrozowizny nie wiem, z Częstochowy napewno tylko jeszcze musiałby się ktos znaleźć, kto z Nią pojedzie... Poza tym nie wiem czy nie byłoby to zbyt trudne ze względu na klopoty z poruszaniem się Lenki - najpierw podróż do Częstochowy - 25 km, potem w pociągu akurat myślę, że ok - ale potem z kolei transport do Ciebie i do kliniki. Nie wiem czy Lenka dałaby radę chodzić cały czas, a noszenie Jej tez mogłby byc trudne Tarzanka jeździ za zwrot kosztów - jest z Wrocławia Może mogłaby ewentualnie pojechać, ale jest to nie mały koszt [I]Hej owszem mogę pomóc tylko fajnie jakby się udało to połączyć ze względu na koszta jesli tylko przywiezienie do kliniki to 250 zł (ponad 500km), a jesli odwózka do schroniska to 450 zł ( ponad 900km) do tego wyjazdu jest trochę czasu można poszukać kogoś żeby się dołączył [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/I] Quote
Doda_ Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 widze ze szukacie transportu na 15 czerwca, czyli wczesniejszy czy pozniejszy odpada? jak 15 czerwca to ja niestety nie moge.. praca :( Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Wcześniejszy nie odpada - tylko musimy brać pod uwagę to, że Lenka będzie musiała wrócić do schroniska i wtedy - gdyby to był płatny transport - musielibysmy opłacić potem jeszcze następny do Wrocławia Quote
borysus Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kurde , szkoda , że to nie jest mały piesek, bo tak ktoś kto ma motor mógłby ją podrzucić pewnie za połowę tej ceny A może ma ktoś z okolic Czętochowy minicara? One tez mało palą Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Szukam i posze, gdzie mogę - mam nadzieję, ze coś znajdzemy Quote
borysus Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A może którejś z dziewczyn facet/mąż pracuje w mpk,transformersie itp. oni często spuszczają sobie benzynę, może sprzedaliby za połowę ceny? Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Nie wiem nic o takich znajomościach, ale i tak Lenka w autobusie bez opieki sobie sama nie poradzi Quote
borysus Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Nie o to mi kaman :) Chodzi o to żeby kupić gdzieś taniej benzynę dla Tarzanki Quote
fizia Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='borysus']Nie o to mi kaman :) Chodzi o to żeby kupić gdzieś taniej benzynę dla Tarzanki[/QUOTE] aaa to źle zrozumiałam Quote
Recommended Posts