Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No fakt - przykro. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to w Strzelcach zaczyna działać oddział TOZu. Wiem, że "góry" TOZu są niezbyt fajne, ale lokalnie działa na razie bardzo prężnie, a założycielką jest pani, na którą można w każdej sytuacji liczyć. W razie czego mogę podać kontakt tel. lub mailowy :)

• 2 months later...
Posted

A ja podnoszę i reanimuję temat.
Poznałam dwoje fantastycznych, konkretnych i dorosłych (wiekiem i duchem) ludzi, którzy mnie mocno zmotywowali do dalszego działania.
Także wciąz temat oddziału OTOZu aktualny.
Chętnych zapraszam do zgłaszania się.

• 11 months later...
Posted

jak do tej pory nic z OTOZu nie wyszło. powstała za to nowa organizacja w kk pro-zwierzęca Kędzierzyńsko-Kozielskie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt. Na dniach zostało dopiero zarejestrowane w sądzie na razie nic jeszcze się nie dzieje czekamy na wszystkie papiery i koniec załatwiania formalnośći:) jak chcesz dołączyć to dam Ci tel do Prezesowej - ja tam tylko skarbnikiem jestem ;) i nie mam deklaracji członkowskich:) pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Ja sobie temat odpuszczam. Za dużo błagania ludzi, żeby sie zgłosili. Jechac do Gdyni n szkolenie też nie widze mozliwości. Poza tym troszke posiedziałam w temacie i nie pasuja mi wojny między organizacjami. Także sorry, ale ja sobie odpuszczam wszelkie mieszanie się w polityke zakryta psami. Bede robić, to co robiłam na własna rękę.

Pozdrawiam