zmierzchnica Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No fakt - przykro. Jeśli jest ktoś zainteresowany, to w Strzelcach zaczyna działać oddział TOZu. Wiem, że "góry" TOZu są niezbyt fajne, ale lokalnie działa na razie bardzo prężnie, a założycielką jest pani, na którą można w każdej sytuacji liczyć. W razie czego mogę podać kontakt tel. lub mailowy :) Quote
NatiiMar Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 A ja podnoszę i reanimuję temat. Poznałam dwoje fantastycznych, konkretnych i dorosłych (wiekiem i duchem) ludzi, którzy mnie mocno zmotywowali do dalszego działania. Także wciąz temat oddziału OTOZu aktualny. Chętnych zapraszam do zgłaszania się. Quote
NatiiMar Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Jeszcze raz podnoszę. Władze OTOZ Animals sa bardzo chętne nawiązać z nami współpracę. Może byc ciekawie. Quote
Seniorita3 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Witam wszystkich, troszkę późno znalazłam ten temat ale jeśli jest jeszcze jakaś szansa żeby dołączyć to ja byłabym zainteresowana :-D Quote
pietrucha204 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 jak do tej pory nic z OTOZu nie wyszło. powstała za to nowa organizacja w kk pro-zwierzęca Kędzierzyńsko-Kozielskie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt. Na dniach zostało dopiero zarejestrowane w sądzie na razie nic jeszcze się nie dzieje czekamy na wszystkie papiery i koniec załatwiania formalnośći:) jak chcesz dołączyć to dam Ci tel do Prezesowej - ja tam tylko skarbnikiem jestem ;) i nie mam deklaracji członkowskich:) pozdrawiam Quote
NatiiMar Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Ja sobie temat odpuszczam. Za dużo błagania ludzi, żeby sie zgłosili. Jechac do Gdyni n szkolenie też nie widze mozliwości. Poza tym troszke posiedziałam w temacie i nie pasuja mi wojny między organizacjami. Także sorry, ale ja sobie odpuszczam wszelkie mieszanie się w polityke zakryta psami. Bede robić, to co robiłam na własna rękę. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts