leni356 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 beka napisał(a):Szukam kogos do wizyty dla Bobika w Bytomiu Dogo dzisiaj świruje! Znalazłaś kogoś? Quote
LadyBell Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Z Bytomia jest BoUnTy Jeżeli nadal trzeba ogłoszeń to ja mogę jutro zrobić. Quote
beka Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='LadyBell']Z Bytomia jest BoUnTy Jeżeli nadal trzeba ogłoszeń to ja mogę jutro zrobić. Dziewczyny już były, dom ok, tylko okazało sie że mieszka tam jeszcze kot Quote
beka Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Tak był, sam sie przetestował, chciał zjeść jednego... Quote
idusiek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 no i tu jest problem... bo w sumie nie wiadomo. z jednej stoby pani bardzo sesnowna i moze by sobie poradziła, z drugiej- Bobik to wariatuńcio taki i nie wiadomo czy by sobie dała radę. Trudna decyzja. Quote
LadyBell Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 idusiek napisał(a):no i tu jest problem... bo w sumie nie wiadomo. z jednej stoby pani bardzo sesnowna i moze by sobie poradziła, z drugiej- Bobik to wariatuńcio taki i nie wiadomo czy by sobie dała radę. Trudna decyzja. Pani jest osobą starszą/ samotną?? Quote
beka Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Ani starsza, ani samotna. Jest w domu. Odbyłyśmy długa rozmowę. Bobik jedzie. Pani juz sie umawia z behawiorystą... A kota gonił do bo kot uciekał, ale takiego kontaktu pysiem w pysio nie było.. Quote
idusiek Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 no i bardzo dobrze ! trzymam kciuki zeby się udało! Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Trzymam zatem kciuki za Bobika i jego nowy domek. :) Quote
GrubbaRybba Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Beka i jak wypadła sobota? Czy Bobik jest już w nowym domu? Quote
beka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Bobis juz w domku. Nie ma większych problemów. Trochę goni kota, ale nie chce go zjeść. Nawet na stół sie za nim pofatygował :). Dwa piersze dni siusiał w domu a na dworzu sie bawił. myśle że te zmiany trochę do oszołomiły. Z psem rezydentem się ignorują póki co. Bardzo lubi syna pani Anety. Mam dostać zdjęcia, troszkę później, jak juz się zadomowi :) Quote
Recommended Posts