Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olenko ten biały pies, który jest na zdjęciu i je ciasteczko czy masz jego fotki...... zapytano mnie czemu nie został zgłoszony do labków. Jak masz to ślij do mnie. aaaa już widzę czy to Boss?

Posted

[quote name='ŚWIAT']Ogłosiłam na Trojmieście ponad 70 psiaków i kociaków ze starogardzkiego schroniska. Ciąg dalszy ogłaszania nastąpi.[/QUOTE] Pięknie dziękuje zapomoc :-)

Posted

[quote name='ŚWIAT']Ogłosiłam na Trojmieście ponad 70 psiaków i kociaków ze starogardzkiego schroniska. Ciąg dalszy ogłaszania nastąpi.[/QUOTE]

bardzo dziękuję :)

Posted

Świat powiedziała, że ogłosiła wszystkie koty oprócz jedego, chorego czyli cała ekipa zaistniała w necie :-) trzymamy kciuki. Olenko czy kocie adopcje mają wzięcie w internecie? Czy to działa?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Itske']Widziałam jednego Waszego :) kota w lecznicy, widać, że go kochają i dbają o niego - taka szara kociczka to była, bardzo grzeczna :)[/QUOTE]
w jakiej lecznicy ?

Posted

[quote name='olenka_f']trochę jakby się ruszyło :) poszły w ciągu ostatnich dwóch dni trzy szczeniaki co nas bardzo cieszy, poszedł Docent :) poszła Evita :)[/QUOTE]

Ale niestety widzę na stronie parę nowych mordek psich do adopcji:( wrzuciłam je na Trójmiasto

• 2 weeks later...
Posted

Olu, mam fajnego kolegę w pracy, wielki psiarz, ma już bokserkę z fundacji i rozgląda się za drugim psem. Spodobał mu się Wasz Lesiu, jakiś rudo-biały (?). Możesz mi o nim napisać kilka słów...?

Posted

Lesiu jest kochanym chłopczykiem, nie mamy z nim kompletnie żadnych problemów, Lesiu to wielki pieszczoch i jest bardzo wesoły, nie pamiętam teraz dokładnie on ma chyba ok 3 lata. Dla mnie cudo :)