Itske Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 [quote name='olenka_f']Rado pojechał do domku do Kwidzyna :):):)[/QUOTE] Jupi! Brawo! Quote
olenka_f Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 odbieram ogromne ilości telefonów w sprawie Rado, niesamowita sprawa, cały czas pies ogłaszany i cisza a tu taka niespodzianka Quote
Secia Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Olenko ten biały pies, który jest na zdjęciu i je ciasteczko czy masz jego fotki...... zapytano mnie czemu nie został zgłoszony do labków. Jak masz to ślij do mnie. aaaa już widzę czy to Boss? Quote
olenka_f Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 to Boss ale on bardziej podhalan niż labek :) Quote
ŚWIAT Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ogłosiłam na Trojmieście ponad 70 psiaków i kociaków ze starogardzkiego schroniska. Ciąg dalszy ogłaszania nastąpi. Quote
Secia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='ŚWIAT']Ogłosiłam na Trojmieście ponad 70 psiaków i kociaków ze starogardzkiego schroniska. Ciąg dalszy ogłaszania nastąpi.[/QUOTE] Pięknie dziękuje zapomoc :-) Quote
olenka_f Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='ŚWIAT']Ogłosiłam na Trojmieście ponad 70 psiaków i kociaków ze starogardzkiego schroniska. Ciąg dalszy ogłaszania nastąpi.[/QUOTE] bardzo dziękuję :) Quote
Secia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Świat powiedziała, że ogłosiła wszystkie koty oprócz jedego, chorego czyli cała ekipa zaistniała w necie :-) trzymamy kciuki. Olenko czy kocie adopcje mają wzięcie w internecie? Czy to działa? Quote
olenka_f Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 jak Świat kiedyś zawzięła się na nasze koty to zostało mi w schronie 6 osobników , działa i to bardzo Quote
Secia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 no to oby nam się, czyli żeby koty się zabrały i poszły w świat :-) Quote
ŚWIAT Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Jak się to mówi to bandziem działać w tym kierunku. A na Trójmieście nie dałam na razie Nadziei i Sosika bo one biedaki chyba na razie nieadopcyjne. Quote
olenka_f Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 oj tak, Nadzieja i Sosik to jeszcze długo będą z nami Quote
Itske Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Widziałam jednego Waszego :) kota w lecznicy, widać, że go kochają i dbają o niego - taka szara kociczka to była, bardzo grzeczna :) Quote
ŚWIAT Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Coby nie było że jestem gołosłowna, parę razy w tygodniu robię nowe ogłoszenia na Trójmieście żeby nie były za daleko na stronach:) Quote
Secia Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 kochana pięknie dziękuję w imieniu psokotów :-) Quote
olenka_f Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 trochę jakby się ruszyło :) poszły w ciągu ostatnich dwóch dni trzy szczeniaki co nas bardzo cieszy, poszedł Docent :) poszła Evita :) Quote
olenka_f Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 [quote name='Itske']Widziałam jednego Waszego :) kota w lecznicy, widać, że go kochają i dbają o niego - taka szara kociczka to była, bardzo grzeczna :)[/QUOTE] w jakiej lecznicy ? Quote
ŚWIAT Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 [quote name='olenka_f']trochę jakby się ruszyło :) poszły w ciągu ostatnich dwóch dni trzy szczeniaki co nas bardzo cieszy, poszedł Docent :) poszła Evita :)[/QUOTE] Ale niestety widzę na stronie parę nowych mordek psich do adopcji:( wrzuciłam je na Trójmiasto Quote
Secia Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Olenko co tam z adopcjami? Czy ogłoszenia, które zrobiła Świat zadziałały/działają? Są jakieś telefony/zapytania? Quote
martasekret Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Olu, mam fajnego kolegę w pracy, wielki psiarz, ma już bokserkę z fundacji i rozgląda się za drugim psem. Spodobał mu się Wasz Lesiu, jakiś rudo-biały (?). Możesz mi o nim napisać kilka słów...? Quote
olenka_f Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 Lesiu jest kochanym chłopczykiem, nie mamy z nim kompletnie żadnych problemów, Lesiu to wielki pieszczoch i jest bardzo wesoły, nie pamiętam teraz dokładnie on ma chyba ok 3 lata. Dla mnie cudo :) Quote
olenka_f Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 chyba zejdę :( [url]http://www.fakt.pl/niemieccy-zoofile-wywoza-psy-z-polskich-schronisk-,artykuly,443090,1.html[/url] Quote
Recommended Posts