Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wena to dzikuska, nie podejdzie nie ma szans
Niedźwiadek to taki owczar kłapouch, zdjęcia będą takie same on nie wychodzi i mało chodzi.
Dostał wczoraj puszeczki specjakne dla niego i dziś wcinał aż było miło patrzeć

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może Panu odpiszę, ze oferta aktualna, ale kotka nie jest wysterylizowana i nieśmiała w stosunku do ludzi, zdjęcia tyle co na stronie. Dopytam go jakiej szuka?

Posted

dzisiaj poszedl do domku olbrzym Albin :) mozna zdejmowac ogloszenia ...
zarezerwowane sa tez Emil, Iwonka i Megi (bardzo sie ciesze!!!) - tym pieskom tez mozna zdejmowac ogloszenia, zeby ludziki nie dzwonili niepotrzebnie.

za to w ostatnim czasie trafilo do schroniska strasznie duzo nowych psiakow :(

Posted

Emil jedzie do hospicjum dla psich staruszkow :)
Tom poszedl do domku, tak samo jak Kusa :)

w przyszlym tygodniu dostane zdjecia wszystkich kotow, ktore sa w schronisku. Na stronie umieszcze tylko te, ktore sa rzeczywiscie do adopcji. Dzikusow nie. Ola postanowila, ze tych nieadopcyjnych (na ten moment) nie bedziemy umieszczac na stronie, bo potem ludzie sa tylko rozczarowani. Wiec bedzie troche zamieszania z kotami ...

Posted (edited)

Emil ma ponad 10 lat, moze 12. Ma raka jelit, byl operowany na prostate, ale okazalo sie, ze sa przerzuty w jelitach. Jest ich za duzo, zeby operowac ... Poza tym on nie przezylby drugiej operacji z racji wieku. jego dni sa policzone :( chociaz sam Emilek ma sie niezle, nie widac po nim choroby. Lata po budynku, je ladnie, nawet potrafi wlac drugiemu psu (wiekszemu od siebie ;) )
jak sie pewnie domyslasz Seciu, to hospicjum nie jest w Polsce ...

Edited by Ilonajot
Posted

no to już wiem gdzie jedzie Emil. Kiedy? Czy pan od Dejzi dostał wyniki badań suni? Fotki suńki sa piękne :-) Mam nadzieję, że się dobrze rozumieją :-)

Posted

[quote name='Secia']no to już wiem gdzie jedzie Emil. Kiedy? Czy pan od Dejzi dostał wyniki badań suni? Fotki suńki sa piękne :-) Mam nadzieję, że się dobrze rozumieją :-)[/QUOTE]

Pan Dejzi dostał całą dokumentację w książeczce zdrowia (z tego co wiem). Emilek jedzie za tydzień :) Tutaj czas się liczy

Posted

w weekend poszla jeszcze do domku malutka Pati :) i Awra jest zarezerwowana przez wolontariusza Kamila ;) tak sie pokochali na spacerkach!
Lisek jedzie za morze juz w ten czwartek ...

Posted

Myślę że z kotami na stronie to dobry pomysł.Ja też będę ogłaszać tylko te które zostawicie na stronie, inne ogłoszenia usunę, bo dzisiaj znowu miałam maila o Wenę, czy zaszczepiona i wysterylizowana, ile ma tygodni...
Z nowymi zdjęciami kotów:) ruszę do ogłaszania

Posted

no niestety ........ Zeta jest super sunia, bardzo inteligentna i kochajaca do bolu, ale niestety ma lek separacyjny i niszczy :( tak sie boi porzucenia.
pani bardzo ja kocha, ale jej sie wszystko w zyciu pokickalo :(

Posted

[quote name='ŚWIAT']Myślę że z kotami na stronie to dobry pomysł.Ja też będę ogłaszać tylko te które zostawicie na stronie, inne ogłoszenia usunę, bo dzisiaj znowu miałam maila o Wenę, czy zaszczepiona i wysterylizowana, ile ma tygodni...
Z nowymi zdjęciami kotów:) ruszę do ogłaszania[/QUOTE]

ŚWIAT, mysle ze Wene mozna zdjac. Przed nia dluga droga :( tak samo jest niestety z Salma :( Ola mowi, ze to piekny kot (teraz juz nie ma kataru i wygada zjawiskowo, jest biala jak mleko) co i rusz ktos chce ja adoptowac, a ona ludzi drapie i ucieka! Wiec tez niestety nie jest poki co adopcyjna :(

Posted

Z jednej strony to dobrze że maluchów nie ma...
Tych nowych psin rzeczywiście mnóstwo:( większość już wrzuciłam na Trójmiasto i Tablicę, resztę w najbliższym czasie

Posted

no to jest syzyfowa praca ... doszla masa szczeniorow, jeszcze nie dostalam zdjec.
co prawda sporo jest tez pieskow zarezerwowanych, ale co jedne pojda do domku - przyjdzie dokladnie tyle samo nowych.

szczeniaczek Maro poszedl do domku :) No i jutro wielki dzien Liska!!!

Posted

Ogłoszenie zbiorcze szczeniaków na Tablicy.pl
[url]http://tablica.pl/oferta/kochane-szczeniaki-szukaja-domu-IDRQPh.html[/url]
i takie samo (wyróżnione) na Trójmieście
[url]http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/kochane-szczeniaki-szukaja-domu-ogl3556228.html[/url]

Posted (edited)

Zbiorcze ogłoszenie szczeniaków dodane też na Morusek.
Piątka szczylków i Ratu dodane osobno na Tablicy i Trójmieście, oby to coś dało...

Edited by ŚWIAT
Posted

dziękuję Swiat dzięki Tobie jedna sunia już w domku, ta beżowa bardziej kręcona, reszta maluszków czeka na dom
Jedna sunia czarnulka jest strasznie malutka i bardzo mało je, musimy ją dokarmiać ale ciężko :(
szczylki sa w Gdańsku
Awra jest w domku :)