Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeszcze czekam na info ale tak 10.15 albo 11.00
więcej osób by pojechalo to nawet na 12 jak zajedziemy to każda osoba= 1-2 psiaki więcej wyspacerowane, obfocone...
jeszcze napisze konkretnie o której.

Czy szefostwo (schronu) wie i akceptuje najazd gości?
To może napisze bo jak nie to trza będzie dzwonić sie zaanonsować...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Buell']jeszcze czekam na info ale tak 10.15 albo 11.00
więcej osób by pojechalo to nawet na 12 jak zajedziemy to każda osoba= 1-2 psiaki więcej wyspacerowane, obfocone...
jeszcze napisze konkretnie o której.

Czy szefostwo (schronu) wie i akceptuje najazd gości?
To może napisze bo jak nie to trza będzie dzwonić sie zaanonsować...[/QUOTE]

szefostwo wie i akceptuje, aczkolwiek samo nie bedzie obecne bo to pierwszy wolny od dluzszego czasu weekend szefostwa :) ale beda pracownicy (powiadomieni), no i bede ja bedaca w schronisku stalym bywalcem ;)

juz napisalam do Seci o tym wyjezdzie. czekam w takim razie na wiadomosc o ktorej

Posted

Ludu ale mnie niefart dopada, chora jestem i leżę :-( więc nie mogę dupaka ruszyć :-(

Buell znam ten wybieg nad Strzyżą mieszkam tam :-) i też jestem codziennie :-)

Posted

Quruj sie Seciu, przez telefon brzmialas jak stary chlop ;)
nastepny raz TEZ bedzie ...

widze Buell ze maly odzew na jutrzejszy wyjazd :( kierownictwa tez jutro w schronie nie bedzie. moze jednak odlozymy to na jakis inny termin?
nie musi byc nastepny weekend ... moze byc i za dwa tygodnie - co myslisz?

wiem ze lepiej kuc zelazo poki gorace, ale jakos okolicznosci sa malo sprzyjajace :(

a patrzylam na te rase o ktorej pisales na pw - rzeczywiscie cosik w tym jest!!

Posted

[quote name='Ilonajot']ja sie wybiore na wycieczke!! powiedz tylko o ktorej konkretnie na dworcu i gdzie ...[/QUOTE]
to o 11.00 podjade pod dworzec w Gdańsku - pod glówne wejście, pasi?

Posted

[quote name='Ilonajot']zalozylam Tumisiowi watek na amstaff-pitbull.pl :)[/QUOTE]
super!!!

p.s.
jadą jeszcze 2 inne osoby i ja więc 4ry szt.
nawet jak bym mial sam jechac to sie oplaca ;-)

Posted

Świetnego macie pomysła:multi:, ale jutro psiaki będą miały radochę!
Obfotografowalam Tumisia i Dejzi, ale kabelek w pracy zostawiałam i nie mam jak zgrać, dopiero w pon. Komu wysłać zdjęcia?
A Tajra to slodziak, troszkę pracy i będzie cudo!
Secia, masz seksowny głosik, moze nie lecz tego gardła:evil_lol:

Posted

[quote name='Buell']super!!!

p.s.
jadą jeszcze 2 inne osoby i ja więc 4ry szt.
nawet jak bym mial sam jechac to sie oplaca ;-)[/QUOTE]

aaaaaaaaa, oki. to zmienia postac rzeczy.
w takim razie czekam jutro w gdansku na dworcu o 11 przed glownym wejsciem z czerwonym gozdzikiem w zebach i ostatnim wydaniem miesiecznika MOJ PIES ;)

Posted

[quote name='Ilonajot']aaaa, apropos Tajry - bo z tego wszystkiego zapomnialam o najwazniejszym - pani behawiorystka ponoc stwierdzila, ze to pies calkowicie i absolutnie do ulozenia, jest po prostu zywiolowa i niewychowana. a poniewaz jest madra, to sie wszystkiego nauczy. oprocz milosci do innych psow, to juz niestety zawsze pozostanie problemem :(
teraz trzeba z nia robic cwiczenia w schronisku ...
QUOTE]

Tak jest, potwierdzam, bo jeszcze po drodze obgadywałyśmy Tajrę - sucz wyjdzie na ludzi, ma stresa itp, ale jest chętna do pracy z człowiekiem, pięknie się koncentruje na ludziu i szybko łapie,
Zalecamy ciekawe spacerki, naukę... itd.
Chętnie się jeszcze Z Wami spotkam, tylko ja wszystkie weekendy do końca maja pracuję (buu) więc tylko późnym popołudniem po pracy

Posted

Itske, nawet nie wiesz jakie ci jestesmy z Olenka wdzieczne!!!
No i Buellowi, ze sie zdecydowal na przyjazd, i to tak szybciutko ... Naprawde super, przedtem mialysmy miesiacami dola i zastanawialysmy sie z Olenka co robic - a tu nagle takie zageszczenie ruchow! IDA LEPSZE CZASY, mowie wam ;)

Posted

Tak naparwdę, to bym najchetniej udzerzyła do UM, bo Wam by się przydało miejsce do pracy z psami, czy to caly teren schroniska, co widziałam?
Takie miejsce do pracy z psami i edukacji ludzi, jak pracować z psem, jak ćwiczyć np. agility albo OBI, PT itd. itd, jak wychowywać, porady - może mniej nieszczęścia by było, a i psy by się nie nudziły. Się rozmarzyłam...
fajne macie te potwory
Dziewczyny dobrą robotę robicie!

Posted

[quote name='Igiełka']Ciotki czy w Waszym schronisku funkcjonuje adopcja wirtualna? :) narazie jeszcze muszę poczekać ale za jakiś czas..:)[/QUOTE]
funkcjonuje Igielko, funkcjonuje :) :) :)

popatrz prosze na nasza stronke: [url]www.otoz.pl/starogard[/url]
jest tam nawet osobna zakladka ADOPCJA WIRTUALNA
no i od razu na pierwszej stronie BLAGAMY o wirtualna adopcje naszych staruszkow :(

wiec bardzo serdecznie zapraszamy!!! Ale wyekspediuj najpierw Nesie do domku ;)

Posted

[quote name='Itske']Tak naparwdę, to bym najchetniej udzerzyła do UM, bo Wam by się przydało miejsce do pracy z psami, czy to caly teren schroniska, co widziałam?
Takie miejsce do pracy z psami i edukacji ludzi, jak pracować z psem, jak ćwiczyć np. agility albo OBI, PT itd. itd, jak wychowywać, porady - może mniej nieszczęścia by było, a i psy by się nie nudziły. Się rozmarzyłam...
fajne macie te potwory
Dziewczyny dobrą robotę robicie![/QUOTE]

Itske, w planach jest budowa nowego schroniska, nastapi to pewnie w ciagu nastepnych dwoch lat ... Teren juz jest, podarowany przez miasto, chyba z poltora hektara, wiec wypas w porownaniu z tym co jest. Ten teren jest dzierzawiony, wiec nie ma opcji na jakiekolwiek zmiany :( :( :(

a akurat Urzad miasta jest schronisku bardzo przychylny, naprawde. ALe sama wiesz - czas, kasa ...

Zapraszamy z ponowna wizyta!!!

Posted

ŚWIAT, mozesz wybrac ktoregokolwiek psiaka ;) wszystkie potrzebuja pomocy w ogloszeniach. Jedynie Jupi jest malo adopcyjny i Czarus :(
moze tego szczeniaczka Misie?? Albo Bandziora? ale jemu powinnam zrobic jutro wiecej zdjec ...

Posted

ja mysle ze wszystkie 1522 beda fajne ;)

czekamy z wielka niecierpliwoscia!!! Buell jeszcze raz wielkie dzieki za wizyte duszpasterska, tym razem wyspacerowalismy wszystkie amstaffy ;)

mysle ze Tajra dzisiaj bedzie slodko spala ...

a Tumis jaki byl szczsesliwy!!! To pies totalnie wpatrzony w czlowieka, a zwlaszcza w mezczyzn ...

Posted

[IMG]http://i55.tinypic.com/k1cugz.jpg[/IMG]
najbardziej mimo mlodego wieku chwyta za serce mlodziutki, pogryziony i utykający AmStaffik (na roboczo nazwalem go Tomuś - i tu uwaga konkurs - dlaczego wlaśnie tak?)

[IMG]http://i52.tinypic.com/345hjyx.jpg[/IMG]