Buell Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 jeszcze czekam na info ale tak 10.15 albo 11.00 więcej osób by pojechalo to nawet na 12 jak zajedziemy to każda osoba= 1-2 psiaki więcej wyspacerowane, obfocone... jeszcze napisze konkretnie o której. Czy szefostwo (schronu) wie i akceptuje najazd gości? To może napisze bo jak nie to trza będzie dzwonić sie zaanonsować... Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Buell']jeszcze czekam na info ale tak 10.15 albo 11.00 więcej osób by pojechalo to nawet na 12 jak zajedziemy to każda osoba= 1-2 psiaki więcej wyspacerowane, obfocone... jeszcze napisze konkretnie o której. Czy szefostwo (schronu) wie i akceptuje najazd gości? To może napisze bo jak nie to trza będzie dzwonić sie zaanonsować...[/QUOTE] szefostwo wie i akceptuje, aczkolwiek samo nie bedzie obecne bo to pierwszy wolny od dluzszego czasu weekend szefostwa :) ale beda pracownicy (powiadomieni), no i bede ja bedaca w schronisku stalym bywalcem ;) juz napisalam do Seci o tym wyjezdzie. czekam w takim razie na wiadomosc o ktorej Quote
Secia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ludu ale mnie niefart dopada, chora jestem i leżę :-( więc nie mogę dupaka ruszyć :-( Buell znam ten wybieg nad Strzyżą mieszkam tam :-) i też jestem codziennie :-) Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Quruj sie Seciu, przez telefon brzmialas jak stary chlop ;) nastepny raz TEZ bedzie ... widze Buell ze maly odzew na jutrzejszy wyjazd :( kierownictwa tez jutro w schronie nie bedzie. moze jednak odlozymy to na jakis inny termin? nie musi byc nastepny weekend ... moze byc i za dwa tygodnie - co myslisz? wiem ze lepiej kuc zelazo poki gorace, ale jakos okolicznosci sa malo sprzyjajace :( a patrzylam na te rase o ktorej pisales na pw - rzeczywiscie cosik w tym jest!! Quote
Buell Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Ilonajot']ja sie wybiore na wycieczke!! powiedz tylko o ktorej konkretnie na dworcu i gdzie ...[/QUOTE] to o 11.00 podjade pod dworzec w Gdańsku - pod glówne wejście, pasi? Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 widze ze pisalismy synchronicznie ;) jedziemy tylko we dwojke? oplaci sie?? Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 zalozylam Tumisiowi watek na amstaff-pitbull.pl :) Quote
Buell Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Ilonajot']zalozylam Tumisiowi watek na amstaff-pitbull.pl :)[/QUOTE] super!!! p.s. jadą jeszcze 2 inne osoby i ja więc 4ry szt. nawet jak bym mial sam jechac to sie oplaca ;-) Quote
Itske Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Świetnego macie pomysła:multi:, ale jutro psiaki będą miały radochę! Obfotografowalam Tumisia i Dejzi, ale kabelek w pracy zostawiałam i nie mam jak zgrać, dopiero w pon. Komu wysłać zdjęcia? A Tajra to slodziak, troszkę pracy i będzie cudo! Secia, masz seksowny głosik, moze nie lecz tego gardła:evil_lol: Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Buell']super!!! p.s. jadą jeszcze 2 inne osoby i ja więc 4ry szt. nawet jak bym mial sam jechac to sie oplaca ;-)[/QUOTE] aaaaaaaaa, oki. to zmienia postac rzeczy. w takim razie czekam jutro w gdansku na dworcu o 11 przed glownym wejsciem z czerwonym gozdzikiem w zebach i ostatnim wydaniem miesiecznika MOJ PIES ;) Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Itske'] Komu wysłać zdjęcia?[/QUOTE] mi, mi!!! na [email][email protected][/email] Olenka mi i tak tylko forwarduje ;) Quote
Itske Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Ilonajot']aaaa, apropos Tajry - bo z tego wszystkiego zapomnialam o najwazniejszym - pani behawiorystka ponoc stwierdzila, ze to pies calkowicie i absolutnie do ulozenia, jest po prostu zywiolowa i niewychowana. a poniewaz jest madra, to sie wszystkiego nauczy. oprocz milosci do innych psow, to juz niestety zawsze pozostanie problemem :( teraz trzeba z nia robic cwiczenia w schronisku ... QUOTE] Tak jest, potwierdzam, bo jeszcze po drodze obgadywałyśmy Tajrę - sucz wyjdzie na ludzi, ma stresa itp, ale jest chętna do pracy z człowiekiem, pięknie się koncentruje na ludziu i szybko łapie, Zalecamy ciekawe spacerki, naukę... itd. Chętnie się jeszcze Z Wami spotkam, tylko ja wszystkie weekendy do końca maja pracuję (buu) więc tylko późnym popołudniem po pracy Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Itske, nawet nie wiesz jakie ci jestesmy z Olenka wdzieczne!!! No i Buellowi, ze sie zdecydowal na przyjazd, i to tak szybciutko ... Naprawde super, przedtem mialysmy miesiacami dola i zastanawialysmy sie z Olenka co robic - a tu nagle takie zageszczenie ruchow! IDA LEPSZE CZASY, mowie wam ;) Quote
Igiełka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ciotki czy w Waszym schronisku funkcjonuje adopcja wirtualna? :) narazie jeszcze muszę poczekać ale za jakiś czas..:) Quote
Itske Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Tak naparwdę, to bym najchetniej udzerzyła do UM, bo Wam by się przydało miejsce do pracy z psami, czy to caly teren schroniska, co widziałam? Takie miejsce do pracy z psami i edukacji ludzi, jak pracować z psem, jak ćwiczyć np. agility albo OBI, PT itd. itd, jak wychowywać, porady - może mniej nieszczęścia by było, a i psy by się nie nudziły. Się rozmarzyłam... fajne macie te potwory Dziewczyny dobrą robotę robicie! Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Igiełka']Ciotki czy w Waszym schronisku funkcjonuje adopcja wirtualna? :) narazie jeszcze muszę poczekać ale za jakiś czas..:)[/QUOTE] funkcjonuje Igielko, funkcjonuje :) :) :) popatrz prosze na nasza stronke: [url]www.otoz.pl/starogard[/url] jest tam nawet osobna zakladka ADOPCJA WIRTUALNA no i od razu na pierwszej stronie BLAGAMY o wirtualna adopcje naszych staruszkow :( wiec bardzo serdecznie zapraszamy!!! Ale wyekspediuj najpierw Nesie do domku ;) Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Itske']Tak naparwdę, to bym najchetniej udzerzyła do UM, bo Wam by się przydało miejsce do pracy z psami, czy to caly teren schroniska, co widziałam? Takie miejsce do pracy z psami i edukacji ludzi, jak pracować z psem, jak ćwiczyć np. agility albo OBI, PT itd. itd, jak wychowywać, porady - może mniej nieszczęścia by było, a i psy by się nie nudziły. Się rozmarzyłam... fajne macie te potwory Dziewczyny dobrą robotę robicie![/QUOTE] Itske, w planach jest budowa nowego schroniska, nastapi to pewnie w ciagu nastepnych dwoch lat ... Teren juz jest, podarowany przez miasto, chyba z poltora hektara, wiec wypas w porownaniu z tym co jest. Ten teren jest dzierzawiony, wiec nie ma opcji na jakiekolwiek zmiany :( :( :( a akurat Urzad miasta jest schronisku bardzo przychylny, naprawde. ALe sama wiesz - czas, kasa ... Zapraszamy z ponowna wizyta!!! Quote
Secia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Ilonajot']mi, mi!!! na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Olenka mi i tak tylko forwarduje ;)[/QUOTE] ja tez poproszę "robię" wątek Dejzi na Dogo i n FB i Tumisia na FB i bardzo potrzebuje nowych fotek, plisss [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Secia']ja tez poproszę "robię" wątek Dejzi na Dogo i n FB i Tumisia na FB i bardzo potrzebuje nowych fotek, plisss [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] tak, Seci tez!!! pieknie Seciu, teraz jak sie bedziesz nudzic w chorobie, to pewnie zrobisz Tajrze super FB :) Quote
Ilonajot Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 ŚWIAT, mozesz wybrac ktoregokolwiek psiaka ;) wszystkie potrzebuja pomocy w ogloszeniach. Jedynie Jupi jest malo adopcyjny i Czarus :( moze tego szczeniaczka Misie?? Albo Bandziora? ale jemu powinnam zrobic jutro wiecej zdjec ... Quote
Secia Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Spoko dla Tajry też walnę FB ale poproszę fociaki spoza krat Quote
Buell Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 foty sie zgrywają, zmniejszają i hostują... wszystkie 1522... troszke to potrwa... myślę że z 15 będzie fajnych ;-) Quote
Ilonajot Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ja mysle ze wszystkie 1522 beda fajne ;) czekamy z wielka niecierpliwoscia!!! Buell jeszcze raz wielkie dzieki za wizyte duszpasterska, tym razem wyspacerowalismy wszystkie amstaffy ;) mysle ze Tajra dzisiaj bedzie slodko spala ... a Tumis jaki byl szczsesliwy!!! To pies totalnie wpatrzony w czlowieka, a zwlaszcza w mezczyzn ... Quote
Ilonajot Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 SWIAT - dzis kocurek Tadzio idzie do domku ... z Twoich ogloszen ;) Quote
Buell Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [IMG]http://i55.tinypic.com/k1cugz.jpg[/IMG] najbardziej mimo mlodego wieku chwyta za serce mlodziutki, pogryziony i utykający AmStaffik (na roboczo nazwalem go Tomuś - i tu uwaga konkurs - dlaczego wlaśnie tak?) [IMG]http://i52.tinypic.com/345hjyx.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts