Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Itske']Odnosnie Tajry:
No dobra dziewczyny, to się przyznam, jestem po psychologii zwierząt, sprobuję też umówić się z behawiorystką (bezpłatnie ją przywiozę i kasy ode mnie nie weźmie), której bardzo ufam, i ma kobita doświadczenie, że hej. Powie jak z nią pracować...
ps. na adres schroniska wysłalam zdjęcia Mańka z podrózy, se gębę o moją sukę wyciera:lol:
ps 2. trudno ten wątek namierzyć, znajduję przez wyszukiwarkę, ktoś rzucił omysł aby dać w pomorskim - może to dobry pomysł?[/QUOTE]

jezu z nieba spadlas dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toby bylo supi, gdyby z Tajra jakies cwiczenia moc robic w schronisku.

za fotki Maniusia dziekujemy, ja ich jeszcze nie widzialam, bo mi jeszcze Olenka nie forwardowala.

no i zgadzam sie z tym, ze trudno namierzyc watek - ale to tez musi napisac Ola do moda ;)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ilonajot']jezu z nieba spadlas dziewczynoQUOTE]

no prawie tak:lol:, bom urodzona w obrębie murów Jasnogórskiego klasztoru, tam kiedyś szpital był:evil_lol:

Posted

A teraz co do kotow (wszystkie sa jeszcze w schronisku):

Tala - cudna koteczka, mloda. ma piekne doskonale okragle oczy - jak Talary wlasnie ;) chodzi "luzem" po schronisku, mieszka w biurze. Baaaaardzo kochana i miziasta, ale potrafi czasem, choc bardzo rzadko pokazac charakterek ... dogaduje sie z innymi kotami i psami, jest przyzwyczajona do psow. jeszcze chyba nie jest wysterylizowana (bo wszystki einne co tez laza luzem sa wykastrowane).

Tadzio - mlody, 7-8 miesieczny kotek, trafil polamany, teraz juz jest ok, chodzi normalnie. Do innych kotow raczej dominujacy, wesoly zabawowy typ, jak kazdy mlody kot. jeszcze nie jest wykastrowany.

a o Pandku to niewiele wiem, on to chyba nawet jest poldziki ... wiec moze lepiej oglosic Euzenia, ktory tez lazi luzem, jest wykastrowany, ma 3-4 lata, jest cudnego charakteru, dogaduje sie z psami i kotami, kocha ludzi, zero agresji czy humorow. Euzenio cierpi na eozynowe zapalenie dziąseł, jest w trakcie leczenia. Mial robione testy na bialaczke - wyszly negatywnie, czyli nie ma bialaczki ... dalam nowe fotki Euzenia na stronce ;)

Posted

[quote name='Itske'][quote name='Ilonajot']jezu z nieba spadlas dziewczynoQUOTE]

no prawie tak:lol:, bom urodzona w obrębie murów Jasnogórskiego klasztoru, tam kiedyś szpital był:evil_lol:[/QUOTE]

czyli ANIOL ;)

Posted

w życiu Tadziu nie jest dominujący, Tala natomiast nie przepada za kotami pies jak jej nie rusza może być
Tajra - nie wiem co jeszcze o niej napisać tylko tyle że jest w trakcie leczenia, w łapy dostał sie stan zapalny, pobrany został wycinek, wyniki powinny być w tym tygodniu
Tajra choć z obwiązanymi łapkami i szwami jest codziennie na spacerku i choć taka obolała pcha się na kolana po pieszczoty

Posted

[quote name='Ilonajot']pomyslalam ze dominujacy, bo Zuzie lal jak siedzieli razem ...[/QUOTE]

A ja myślałam że taki ładny i dzentelmen a on łapę na kobietę podnosił?:)

Posted

[quote name='ŚWIAT']Oleńko, a kotki są zaszczepione wszystkie? i możesz mi podać czy Kasia, Mania i Węgielek wysterylizowane?[/QUOTE]
są zaszczepione i wysterylizowane :)

Posted

[quote name='Ilonajot']pomyslalam ze dominujacy, bo Zuzie lal jak siedzieli razem ...[/QUOTE]
on nie leje nikogo, chce się bawić , w kociarni dostawał manto i dlatego zwiał do klatki - sam wlazł

Posted

[quote name='Secia']no to ja też jadę do Starogardu jak sie wszyscy zgodzą i choć popatrzę na tę pracę z psem, plissss :-)[/QUOTE]
jestem bardzo zaaaaaaaaaaa :)

Posted

teraz mamy 13 kotów
Tala:loveu:, Aga która jest chora na białaczkę i jest cuda i kochana :loveu:, Mania która ma fioła,Halinaka następny fioł, Węgielek:loveu:, Tadziu :loveu:, Klakier wariat ale się zmienia, Pandek fioł, Kasia :loveu:, Euzeniob :loveu: i jeszcze 3 nie chcę pomylić imion więc dopiszę jutro :)

Posted

Poszła, Ty mnie zabij ale mój mózg nie pracuje
wczoraj poszła, mamy nowego pieska a nawet kilka, Rudy - dawałam zdjęcia ?
owczarek i dwa kundelki jeden z dziś
kotów troche poszło do domu, ale i tak jest sporo - tak mi sie wydaje

Posted

[quote name='olenka_f']mamy nowego pieska a nawet kilka, Rudy - dawałam zdjęcia ?
owczarek i dwa kundelki jeden z dziś
kotów troche poszło do domu, ale i tak jest sporo - tak mi sie wydaje[/QUOTE]

RUdego fotki sa juz na stronce, owczarka Komana takze, no i dwoch kundelkow Padiego i Sagi. Tego kundelka z dzis jeszcze nie mam ;)

a co z Bandziorem tym szczeniaczkiem? jest jeszcze??

fajnie ze tak sie zmniejszyla populacja kotow :) :) :)

Posted

Coby nie byc goloslownym:

Koman - cudowny starszy owczar, prawdziwy misiek, stateczny, dostojny, po prostu fantastyczny! ma ok 8 lat ...

Koman poszedl 17.03.2011. do domku :)

Rudy - pies z rozszarpanym bokiem, najprawdopodobniej pogryziony przez inne psy, juz po operacji, dochodzi do siebie. bardzo fajny proludzki psiak. bardzo jeszcze obolaly ... ma moze 4 lata

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c8cff4ad6fed765b][IMG]http://images50.fotosik.pl/776/c8cff4ad6fed765bm.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ogłaszam Tumisia na FB ma już 67 gości :-) proszę się częstować linkiem i zapraszać gości.
[url]http://www.facebook.com/?sk=events&s=7#!/event.php?eid=197685140250844[/url]
Ilonko dostałam zapytanie czy Tumis był zgłoszony do:

[url]http://www.amstaff-pitbull.eu/index.php[/url] oraz tu:

[url]http://fundacja-ast.pl/pl/kontat[/url]

Posted

Bardzo proszę zajrzyjcie na ten świeżutki wątek. Psiak zabrany z promyka znudził się i właścicielka dała ogłoszenie na Trójmieście, że odda psa. Była już w schronie i chciała go zwrócić jak zabawkę. Oczywiście odbiła się od drzwi ale boimy się, aby nie wyrzuciła psa na ulicę. Już koleżanka wolontariuszka do niej dzwoniła i prosiła, aby go troszke przetrzymała to pomożemy. Dziewczyny znają psinkę ze schronu. Boże jak bezduszność :-(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203804-Pilnie-potrzebna-pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!?p=16459765#post16459765[/url]