Secia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ok w takim razie ściągnę fotki i zrobię mu FB dzisiaj wieczorkiem bo teraz muszę niestety popracować brrrryy............ Quote
ŚWIAT Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='ŚWIAT']Plakat promujący adopcje wirtualne staruszków- oby przyniósł choć parę złotych... Podałam w zrywanych zakładkach jedynie stronę www schroniska, ale jakby coś trzeba było zmienić dajcie proszę znać. [URL]http://img6.imageshack.us/i/adopcjawirtualna.jpg/[/URL][/QUOTE] Poniżej nowa wersja plakatu, bo nie wiedziałam że Argo odszedł:( [URL]http://img145.imageshack.us/i/adopcjawirtualna.jpg/[/URL] Quote
ŚWIAT Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Plakat dla Tumisia [URL]http://img25.imageshack.us/i/tumiplakat.jpg/[/URL] Macie to jeszcze gdzie wieszać? Bo mogę jeszcze dla jakichś psów zrobić Quote
Ilonajot Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='ŚWIAT']Poniżej nowa wersja plakatu, bo nie wiedziałam że Argo odszedł:( [URL]http://img145.imageshack.us/i/adopcjawirtualna.jpg/[/URL][/QUOTE] dzieki Swiat za te plakaciki o wirtualnej adopcji, Olence bardzo sie podobaly, wolontariuszki rozwiesza po Starogardzie ;) Tumisia zreszta tez. I na razie mozna sie troche odczekac, a za tydzien-dwa zrobic ze dwom innym pieskom. bo ludzie jak widza za duzo naraz to sie zazwyczaj nie moga skoncentrowac na jednym i gdzies sie to wszystko rozmywa ... Quote
Ilonajot Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Secia']ok w takim razie ściągnę fotki i zrobię mu FB dzisiaj wieczorkiem bo teraz muszę niestety popracować brrrryy............[/QUOTE] wielkie dzieki Seciu :) :) :) Quote
ŚWIAT Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Ilonajot']dzieki Swiat za te plakaciki o wirtualnej adopcji, Olence bardzo sie podobaly, wolontariuszki rozwiesza po Starogardzie ;) Tumisia zreszta tez. I na razie mozna sie troche odczekac, a za tydzien-dwa zrobic ze dwom innym pieskom. bo ludzie jak widza za duzo naraz to sie zazwyczaj nie moga skoncentrowac na jednym i gdzies sie to wszystko rozmywa ...[/QUOTE] Mądrze mówisz:) nie wszystko naraz, bo nie będzie reakcji. Za 2 tygodnie robię kolejnym 2 piesom:) Quote
Secia Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tumiś i jego FB :loveu: [URL]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=197685140250844[/URL] Czy Tumiś jest kastrowany? Quote
Ilonajot Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mamy prawdziwy problem!!! Przedwczoraj wieczorem wzielam ze schroniska do siebie na tymaczas Siwego (u nas Zdzisio ;) ). Siwy to przekochany starszy pies o cudownym charakterze. Wiele w zyciu doswiadczyl. Siwy dosyc kiepsko chodzi, ma cos z kregoslupem albo z biodrami (w srode albo czwartek ide zrobic rentgen). A ja mieszkam na drugim bez windy :( wiec moj tymczas okazal sie totalna skucha :shake: bo dzis wetka tez powiedziala, ze chodzenie po schodach to gwozdz do trumny i ze go bardzo boli. I ze powinnam go nosic. A ja, sek w tym, kompletnie (tez ze wzgledu na zwyrodnienia stawow biodrowych) KOMPLETNIE NIE MOGE NOSIC!!!!!!!!!!!!!!!! Siwy wazy 20 kilo ... Dlatego tez PILNIE poszukujemy rozwiazania dla Siwego!!! Absolutnie nie chcemy, zeby wrocil do schroniska!!! To naprawde przekochany pies, ktory w ostatnim czasie byl na tak strasznej zyciowej poniewierce, ze az sie serce kraje jak czlowiek pomysli, ze mialby znowu wrocic do schronu ... czy macie jakies pomysly???????????????? Quote
ŚWIAT Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jedyne co mi przychodzi do głowy tak na szybko to jakiś psolubny sąsiad/ małolata sąsiadka która pomogłaby Ci go wnosić? Przynajmniej do czasu znalezienia rozwiązania... Quote
Ilonajot Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Secia']Tumiś i jego FB :loveu: [URL]http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=197685140250844[/URL] Czy Tumiś jest kastrowany?[/QUOTE] nic mi o tym nie wiadomo W schronisku na pewno jeszcze nie bo jest za krotko (poza tym to stary pies ...). a czy juz przyszedl kastrowany do schroniska - trzeba zapytac Olenke Quote
Ilonajot Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='ŚWIAT']Jedyne co mi przychodzi do głowy tak na szybko to jakiś psolubny sąsiad/ małolata sąsiadka która pomogłaby Ci go wnosić? Przynajmniej do czasu znalezienia rozwiązania...[/QUOTE] u mnie na klatce sami starsi ludzie, tez z pieskami :( wiadomo, ze moze zostac - tak dlugo dopoki sie czegos innego nie znajdzie, tylko ze to dla tych jego nozek zabojstwo :( :( :( Quote
ŚWIAT Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 To ten sam co parę stron wcześniej na wątku? wygląda o niebo lepiej... Quote
Ilonajot Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='ŚWIAT']To ten sam co parę stron wcześniej na wątku? wygląda o niebo lepiej...[/QUOTE] ten sam ... wyglada lepiej, bo wyprany ;) wczoraj zamknelam sie z nim w kabinie prysznicowej ;) dzis bylismy u weta na takim ogolnym sprawdzeniu i czyszczeniu uszu, kotre nie byly juz w tak tragicznym stanie, bo najczarniejsza robote wykonala juz w schronie Olenka ... jutro ADVOCAT, a w srode albo czwartek RTG ... Siwy jest tak dobrym psem, ze az boli ze ktos go tak potraktowal na stare lata. wetka powiedziala, ze ma spokojnie 10 lat Quote
Secia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 zamówiłam Tumisiowy pakiet 60 ogłoszeń. Powinny być gotowe na dniach. Linki zostana wklejone na wątku starogardzkim Quote
Secia Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Olenko wejdź na wątek Dejzi i odpowiedz mi, proszę Quote
plina Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 O! Widzę i Anię na wątku :) Nie miałam kilka dni internetu, dlatego mam zaległości. Jeszcze nie napisałam tekstu dla Samo i Lali, jutro na pewno dam do sprawdzenia. Po Malborku Zeuska porozwieszam w weekend. Jak idą adopcje? Quote
Ilonajot Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 powolutku ... wczoraj poszedl Arci (wyrwany ze schronu mordowni rok temu), Joga wrocila do wlascicela, kotka Pola pojechala do domku. a w weekend poszly do domkow dwa szczeniuki no i malamutka z pseudo pojechala do hotelu zabrana przez fundacje malamutow ... na stronie internetowej sa doslownie WSZYSTKIE psy do adocji (koty niestety nie ...) i ja te strone na biezaco aktualizuje, wiec mozna tez tam sledzic jak ida adopcje ;) [url]www.otoz.pl/starogard[/url] Quote
ŚWIAT Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Byłam na stronie schroniska, fajne koty macie. Halinka mnie urzekła, Gwiazda (podchodzi pod rasowca?) no i Euzenio - ten ostatni zwłaszcza bo mam słabość do kochanych "przeciętniaków".Ogłaszacie te kociny gdzieś? Quote
Ilonajot Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 kotki oglaszamy tylko na stronie schroniska i do niemiec ([url]www.for-animals.de[/url]), do naszej zaprzyjaznionej fundacji. na ten moment oni biora od nas najwiecej kotow - w ostatnia sobote pojechaly 4 ... to WIELKI sukces, bo bez tego idzie w schronisku jeden kot na miesiac ... to jest rzeczywiscie nasza pieta achillesowa, ale chyba wszystkich schronisk, bo statystyki sa podobno takie, ze co drugi pies i tylko CO CZWARTY kot ze schroniska znajduje nowy dom ... Gwiazda chyba nie jest rasowy, to mlody kotek :) Quote
Ilonajot Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='ŚWIAT']Byłam na stronie schroniska, fajne koty macie. Halinka mnie urzekła, Gwiazda (podchodzi pod rasowca?) no i Euzenio - ten ostatni zwłaszcza bo mam słabość do kochanych "przeciętniaków".Ogłaszacie te kociny gdzieś?[/QUOTE] Halinka i Euzenio maja akurat wielkie szczescie, bo lataja luzem po biurze, wiec maja absolutnie namiastke domowego zycia, ale Gwiazda siedzi w kociarni ... Quote
coronaaj Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Ilonajot']pudelek zgloszony tu na dogo dziewczynom od Pudelkow stwierdzily, ze slodki, ale przydalby sie fryzjer-nowa sesja zdjeciowa-ogloszenia, w tej kolejnosci :( a w schronie jest tyle psow chorych starych i w potrzebie wiekszej niz fryzjer ... czyli ze bez fryzjera nasz Gucio nie ma szans?? nie wiem jak to rozumiec :( do schronu z dworca jest daleko, to drugi koniec miasta, ale dojezdza autobus nr 14 :)[/QUOTE] [B][COLOR=red]No wlasnie potrzebujemy pomocy z Guciem ma zalatwiony BDT ale Tarnobrzeg...kto jest ze Starogardu Gdanskiego zeby go wyciagnac???[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]To pierwsza sprawa, druga to bedzie adopcja na DT chyba ze macie inny pomysl , moze adopcja na tego co wyciaga potem Umowa na DS...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]My domki sprawdzamy zanim pojdzie do nowych wlascicieli i to ostro...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Gucio nie powinien miec trudnosci ze znalezieniem domku ze wzgledu na urode i wiek...,salon pieknosci pozniej...teraz chodzi o to zeby nie trafil w nie odpowiednie rece...[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Pseudo sa w akcji..nieraz mielismy tego dowid...Gucio ma zalatywiony BDT (bezplatny) z pomoca karmy, weta, etc...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Lizia BDT, Energy..[/COLOR][/B] Quote
jolap. Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Trzymam kciuki za domek dla Melonka ! (i za domy dla wszystkich pozostałych psiaków też). Próbowałam wkleić Melonkową fotkę (strona ósma), ale mi się nie powiodło. Buuu. Quote
Recommended Posts