Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do adopcji około 6-7 miesięczny szczeniak o imieniu Hugo :) Z informacji jakie dostałam od właściciela psiak posiada aktualne szczepienia a co za tym idzie książeczkę zdrowia. Powodem oddania jest roczne dziecko - psiak jest za bardzo żywiołowy i nawzajem z dzieckiem mogą sobie zrobić krzywdę. Psiak znajduje się w Swarzędzu, ale nie ma problemu z dostarczeniem go do Poznania i w okolice. Piesek do oddania TYLKO w dobre ręce. Więcej info na priv.

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak to jest jak się nie ma fioletowego pojęcia o rasie i kupuje się, bo ma ładne oczy... :shake:
Szkoda tylko, że potem psiaki cierpią. :shake:

Wrzucę psiaka na forum spanielowe i do wątków adopcyjnych spanieli.

Taki młodziak powinien szybko znaleźć nowy domek. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Wrzucę psiaka na forum spanielowe i do wątków adopcyjnych spanieli.

Dzięki :) mam nadzieje, że znajdzie dobry domek :)

Posted

najprawdopodobniej jutro właścicielka dostarczy do mnie psa, i chyba "przepisze" go na mnie, abym ja mogła podpisać umowę adopcyjną itd, ja niestety nie mogę psiaka zatrzymać bo mam 4 swoje psy (w tym jedna ma teraz cieczkę)... i nie wyrabiam się pieniężnie...

Posted

No ja mogę go wziąć na DT bo myślę, że z takim młodziakiem i nowym domem nie powinno być problemu :) A Ty możesz się zająć sprawami adopcji, umowy adopcyjnej itp.

Posted

psiak już w DT, właścicielka zrzekła się psa, przepisała go na mnie... więc teraz pozostaje szukać odpowiedniego właściciela...

Posted

Hugo bardzo ładnie chodzi na smyczy. Dostał gryzak i się nim zajmuje - najlepiej na łóżku. Jest bardzo łagodny, ale lubi podgryzać jak to szczeniak. W sumie gryzie wszystko co napotka. Ogólnie kochany psiak z niego.

Posted

no to super :) ładnie chodzi na smyczy, no prosze :):) mam nadzieje, że podczas twojej nieobecności nic ci nie "zje" xD w razie jak byś potrzebowała jakiej pomocy lub narzędzi typu szczotki, obroże itp to pisz ;)

Posted

Hugo ładnie przespał całą noc od 22 do 7 rano, w przeciwieństwie do mnie, ponieważ za miejsce swojego snu wybrał moją torbę podróżną leżącą w koncie za łóżkiem a z nią różnego typu reklamówki i zabrał sobie do niej klapki mojego TZta. No i Hugo przez sen wyczyniał najróżniejsze pozycje przez co strasznie szeleścił torbą, reklamówkami i wszystkim dookoła. Rano wyszłam z nim od razu na dwór i zaraz po wyjściu zrobił siku i qponka po czym chodziłam z nim jeszcze pół godziny, przez które nic nie zrobił więc wróciliśmy do domu. Hugo poszalał z piłką biegając po całym mieszkaniu i po chwili zrobił siku, tym razem na podłodze.

Zdjęcia z wczoraj

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Dzisiaj rano go kąpałam, niestety po wizycie w parku nie wyglądał już tak ładnie jak zaraz po kąpaniu. Jak moja siostra nie zapomni przywieźć to Hugo będzie chodził na spacerki w pięknej czerwonej smyczce i obróżce.