Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mój "ociekał" tylko jak się bardzo bardzo zmęczył i to tylko przy bardzo bardzo wysokich temperaturach, obecnie jedyne wydzieliny jakie mu wiszą na faflach, pochodzą z nosa ;) no ślinienie to na prawdę jest mocno przesadzone :evil_lol:

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobrze, proszę się zgłaszać na listę społeczną:evil_lol: , kogo mam zabrać, skąd i kiedy jedziemy.
Dziś odbędę rozmowę w sprawie tymczasu dla Luki (dotąd przygotowywałem grunt), trzymajcie kciuki.

Posted

Elurin napisał(a):

Dziś odbędę rozmowę w sprawie tymczasu dla Luki (dotąd przygotowywałem grunt), trzymajcie kciuki.

kibicuje po cichu :lol: :thumbs:

Posted

Niestety...:shake: nie udało się... Absolutny, bezdyskusyny sprzeciw wobec trzeciego psa w domu. Ponieważ mamy jeszcze 2 tygodnie, może uda sie zmiękczyć serca, ale będzie to b.b. trudne. Ja patrzę na to pesymistycznie.
Bardzo mi przykro :-(
W każdym razie zabieram wyżłę i jadę w ten weekend do Luki. Tylko którego dnia???

Bodziulka napisał(a):
szybko jeździsz? :evil_lol:

Wystarczająco szybko...średnia 100 może być?:evil_lol:
ania14p napisał(a):
Jeśli mnie zabierze, to będzie jechał wolniutko, spokojnie, z godnością po prostu :diabloti: !

Ja z godnością??? Za kogo mnie uważasz!? ;) ;)

Luka ponownie na Allegro.

Posted

Jadę z centrum W-wy, a jestem... hmm... skowronkiem sowim:evil_lol: . Wszystko jedno, może być rano, może być później. Wolałbym później z przyczyn tzw. niezależnych, ale, jak pisałem, się dostosuję do Was. Te moje "przyczyny niezależne" nie są aż tak bardzo istotne.

Posted

Elurin napisał(a):

Wystarczająco szybko...średnia 100 może być?:evil_lol:

jeżeli to średnia po mieście, to może być :evil_lol:

no ja w niedzielę mogę (chyba - 99% muszę mieć kogoś, kto mi psa popilnuje ;)) a Ania Sonia nie wybiera się? :diabloti:

przy okazji mała reklama na psiaki Asif1 ;)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4132726
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133061
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133131
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133296

Posted

Bodziulka napisał(a):
jeżeli to średnia po mieście, to może być :evil_lol:

Po mieście 80 - światła przeszkadzają:evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
no ja w niedzielę mogę (chyba - 99% muszę mieć kogoś, kto mi psa popilnuje ;)) a Ania Sonia nie wybiera się? :diabloti:

Znaczy ustawiam się na niedzielę.

Posted

Dobrze (wolę sobotę, ale niedziela też fajny dzień), ja się dostosuję, godzinę dobierze Elurin (jestem do odbioru na Powiślu - Ludna, Solec, Wisłostrada - domówimy się).
Ania-Sonia coś się nie odzywa, może nawrót zaziębienia ją pokonał?
Bodziulko, kto jest w Azorku w niedzielę, może wiesz?

Posted

Nie mam pojęcia kto jest w niedzielę, może Marka wie?

No dobra, mam "opiekunkę do dziecka" :evil_lol: na niedzielę ;) więc o której jedziemy, jakoś rano, nie? 11? 12? :evil_lol:

Posted

Hej, nawrót przeziębiania to to nie jest, ja się chyba już kończę :shake: Jestem na zwolnieniu i antybiotykach, ale może do niedzieli się jakiś cudem lepiej poczuję. W razie czego Elurin my z Anią14p mieszkamy blisko więc zabierzemy się hurtem ;)

Posted

Tak więc, kolego Elurin, czekam na propozycję, proponuję ok. godz 9-10, Bodziulka mieszka najdalej - po trasie, to jeszcze minutkę snu załapie, jeśli A-S nie zejdzie do niedzieli, to ja mogę być zaśliniona, mam doświadczenie.

Posted

Proponuję spotkanie na Ludnej, przed skrętem w Solec, będę czekała na przystanku autobusowym, poznasz mnie łatwo, bo będę prawdopodobnie odziana w kamuflaż leśny, a to miasto jest :evil_lol: !
Ale najważniejsze, dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Luki (z Allegro), Pani chciałaby sunię do ogrodu - ocieplona buda, bo w domu jest już jedna sunia - pekińczyk, będzie się jeszcze kontaktować, zobaczymy :cool3: co z tego wyjdzie.

Posted

ania14p napisał(a):
Ale najważniejsze, dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Luki (z Allegro), Pani chciałaby sunię do ogrodu - ocieplona buda, bo w domu jest już jedna sunia - pekińczyk, będzie się jeszcze kontaktować, zobaczymy :cool3: co z tego wyjdzie.

No, mój chory upór zaczyna przynosić efekty! Trzymam, co trzeba ;):thumbs: