Bodziulka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 mój "ociekał" tylko jak się bardzo bardzo zmęczył i to tylko przy bardzo bardzo wysokich temperaturach, obecnie jedyne wydzieliny jakie mu wiszą na faflach, pochodzą z nosa ;) no ślinienie to na prawdę jest mocno przesadzone :evil_lol: Quote
Elurin Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No dobrze, proszę się zgłaszać na listę społeczną:evil_lol: , kogo mam zabrać, skąd i kiedy jedziemy. Dziś odbędę rozmowę w sprawie tymczasu dla Luki (dotąd przygotowywałem grunt), trzymajcie kciuki. Quote
ewatr Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Elurin napisał(a): Dziś odbędę rozmowę w sprawie tymczasu dla Luki (dotąd przygotowywałem grunt), trzymajcie kciuki. kibicuje po cichu :lol: :thumbs: Quote
Bodziulka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Elurin napisał(a):No dobrze, proszę się zgłaszać na listę społeczną:evil_lol: , kogo mam zabrać, skąd i kiedy jedziemy. szybko jeździsz? :evil_lol: Quote
ania14p Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jeśli mnie zabierze, to będzie jechał wolniutko, spokojnie, z godnością po prostu :diabloti: ! Quote
Bodziulka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 to zależy, jak skutecznie Cię zagadamy :evil_lol: Quote
Elurin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Niestety...:shake: nie udało się... Absolutny, bezdyskusyny sprzeciw wobec trzeciego psa w domu. Ponieważ mamy jeszcze 2 tygodnie, może uda sie zmiękczyć serca, ale będzie to b.b. trudne. Ja patrzę na to pesymistycznie. Bardzo mi przykro :-( W każdym razie zabieram wyżłę i jadę w ten weekend do Luki. Tylko którego dnia??? Bodziulka napisał(a):szybko jeździsz? :evil_lol: Wystarczająco szybko...średnia 100 może być?:evil_lol: ania14p napisał(a):Jeśli mnie zabierze, to będzie jechał wolniutko, spokojnie, z godnością po prostu :diabloti: ! Ja z godnością??? Za kogo mnie uważasz!? ;) ;) Luka ponownie na Allegro. Quote
Elurin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cioteczki, to kiedy i gdzie mam się stawić??? Quote
ania14p Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Musimy poczekać na Bodziulkę. Skąd będziesz jechał i czy jesteś sową, czy skowronkiem? Quote
Elurin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jadę z centrum W-wy, a jestem... hmm... skowronkiem sowim:evil_lol: . Wszystko jedno, może być rano, może być później. Wolałbym później z przyczyn tzw. niezależnych, ale, jak pisałem, się dostosuję do Was. Te moje "przyczyny niezależne" nie są aż tak bardzo istotne. Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Elurin napisał(a): Wystarczająco szybko...średnia 100 może być?:evil_lol: jeżeli to średnia po mieście, to może być :evil_lol: no ja w niedzielę mogę (chyba - 99% muszę mieć kogoś, kto mi psa popilnuje ;)) a Ania Sonia nie wybiera się? :diabloti: przy okazji mała reklama na psiaki Asif1 ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4132726 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133061 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133131 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4133296 Quote
Elurin Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Bodziulka napisał(a):jeżeli to średnia po mieście, to może być :evil_lol: Po mieście 80 - światła przeszkadzają:evil_lol: Bodziulka napisał(a):no ja w niedzielę mogę (chyba - 99% muszę mieć kogoś, kto mi psa popilnuje ;)) a Ania Sonia nie wybiera się? :diabloti: Znaczy ustawiam się na niedzielę. Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jeżeli będę miała z kim Boxa zostawić, to niedziela ;) Quote
ania14p Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dobrze (wolę sobotę, ale niedziela też fajny dzień), ja się dostosuję, godzinę dobierze Elurin (jestem do odbioru na Powiślu - Ludna, Solec, Wisłostrada - domówimy się). Ania-Sonia coś się nie odzywa, może nawrót zaziębienia ją pokonał? Bodziulko, kto jest w Azorku w niedzielę, może wiesz? Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Nie mam pojęcia kto jest w niedzielę, może Marka wie? No dobra, mam "opiekunkę do dziecka" :evil_lol: na niedzielę ;) więc o której jedziemy, jakoś rano, nie? 11? 12? :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Hej, nawrót przeziębiania to to nie jest, ja się chyba już kończę :shake: Jestem na zwolnieniu i antybiotykach, ale może do niedzieli się jakiś cudem lepiej poczuję. W razie czego Elurin my z Anią14p mieszkamy blisko więc zabierzemy się hurtem ;) Quote
Bodziulka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 a koło mnie i tak będziecie przejeżdżać :evil_lol: Quote
ania14p Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Tak więc, kolego Elurin, czekam na propozycję, proponuję ok. godz 9-10, Bodziulka mieszka najdalej - po trasie, to jeszcze minutkę snu załapie, jeśli A-S nie zejdzie do niedzieli, to ja mogę być zaśliniona, mam doświadczenie. Quote
Elurin Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 To ja proponuję 10.00. Ania14p, napisz, gdzie Ci najwygodniej będzie na mnie czekać, to podjadę. Ania-Sonia, zdrowia życzę.:thumbs: Quote
ania14p Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Proponuję spotkanie na Ludnej, przed skrętem w Solec, będę czekała na przystanku autobusowym, poznasz mnie łatwo, bo będę prawdopodobnie odziana w kamuflaż leśny, a to miasto jest :evil_lol: ! Ale najważniejsze, dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Luki (z Allegro), Pani chciałaby sunię do ogrodu - ocieplona buda, bo w domu jest już jedna sunia - pekińczyk, będzie się jeszcze kontaktować, zobaczymy :cool3: co z tego wyjdzie. Quote
Elurin Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ania14p napisał(a):Ale najważniejsze, dzisiaj był pierwszy telefon w sprawie Luki (z Allegro), Pani chciałaby sunię do ogrodu - ocieplona buda, bo w domu jest już jedna sunia - pekińczyk, będzie się jeszcze kontaktować, zobaczymy :cool3: co z tego wyjdzie. No, mój chory upór zaczyna przynosić efekty! Trzymam, co trzeba ;):thumbs: Quote
Elurin Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A, no oczywiście miejsce mi jak najbardziej odpowiada. Czyli Ludna przy Solcu, godz. 10. Quote
ania14p Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 OK, będę czekała z siatą śmierdziuszków, też :thumbs: ! Quote
Ania-Sonia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Powodzenia Luko! Ja, niestety odpadam :shake: Dzięki Elurin za życzenia :lol: . Mam nadzieję, ze następnym razem się spotkamy! :lol: Quote
ania14p Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 UWAGA, teraz wszyscy razem :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: ! Quote
Recommended Posts