Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewatr']twardziel z Ciebie Elurin ;) z tym allegro !!!

i to na szczęście dla Bateryjki :eviltong:[/quote]

Ktoś musi by twardy, by dom znalazł ktoś:eviltong: .

• Replies 604
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Elurin a kto to taki piękny brązowy w Twoim avatarku :crazyeye: [/quote]

Nie brązowy...Czarny...;) Zdjęcie takie wyszło. To moja pierwsza sunia, Kama, czarna ONka. Odeszła 5 lat temu:placz:.
A że piękna, to fakt.

Posted

Widziałyśmy się z Luką przy okazji zabierania Liska do nowego domu, niestety nie było czasu na spacerek :placz: , Luka jest w dobrej formie, radosna jak zwykle, śmierdziuszka zjadła z przyjemnością, ale domek niezbędny, bo dziewczyna zgłupieje całkiem, ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, jak i pozostałe schroniskowce zresztą! Wieczorem wrzucę zdjęcie Luki, niestety mam mało zdjęć tym razem, bo nie naładowałam baterii w aparacie :oops: .

Posted

[quote name='ania14p']Widziałyśmy się z Luką przy okazji zabierania Liska do nowego domu, niestety nie było czasu na spacerek :placz: , Luka jest w dobrej formie, radosna jak zwykle, śmierdziuszka zjadła z przyjemnością, ale domek niezbędny, bo dziewczyna zgłupieje całkiem, ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, jak i pozostałe schroniskowce zresztą! [/quote]

Dzięki za info. Martwiłem sie trochę, bo nikt nic o jej obecnym stanie nie pisze.

[quote name='ania14p']Wieczorem wrzucę zdjęcie Luki, niestety mam mało zdjęć tym razem, bo nie naładowałam baterii w aparacie :oops: .[/quote]

No to czekamy na fotki!

Posted

Przepraszam, nawaliłam :oops: , ale wczoraj mnie gorączka dopadła i leżałam jak norka z herbatką malinową i wit B na korzonki, które też odmawiają wspólpracy ,dzisiaj nie dam nikomu obiadu ( w końcu wszyscy w domu mamy nadwagę), dopóki zdjęć Luki nie wstawię, (są tylko dwa zza kraty).

Posted

[quote name='ania14p']Przepraszam, nawaliłam :oops: , ale wczoraj mnie gorączka dopadła i leżałam jak norka z herbatką malinową i wit B na korzonki, które też odmawiają wspólpracy ,dzisiaj nie dam nikomu obiadu ( w końcu wszyscy w domu mamy nadwagę), dopóki zdjęć Luki nie wstawię, (są tylko dwa zza kraty).[/quote]

oj to kuruj się Ciotka :loveu: my poczekamy ................

a jakbyś czasem jeszcze otworzyła kompa to jest prośba :p
w moim podpisie jest link do glosowania na molosach zajrzyj proszę :multi:

Posted

[quote name='ania14p']Przepraszam, nawaliłam :oops: , ale wczoraj mnie gorączka dopadła i leżałam jak norka z herbatką malinową i wit B na korzonki, które też odmawiają wspólpracy[/quote]

Zdrowia życzę :thumbs:

Posted

Dzięki kochani,
Narazie to mogę sobie tylko w domu ponarzekać (na forum też), ale do pracy muszę się przyczołgać, bo szef wyjeżdża w czwartek na urlop i muszę przejąć "gospodarstwo", na molosach głosowałam na początku stycznia, więc już wyczerpałam swoje trzy głosy.

Posted

[quote name='ania14p']Dzięki kochani,
Narazie to mogę sobie tylko w domu ponarzekać (na forum też), ale do pracy muszę się przyczołgać, bo szef wyjeżdża w czwartek na urlop i muszę przejąć "gospodarstwo", na molosach głosowałam na początku stycznia, więc już wyczerpałam swoje trzy głosy.[/quote]

[SIZE=1]to jest glosowanie na srodki przeciwpchelne :eviltong: [/SIZE]
[SIZE=1]i glosuje sie tylko na jedno schronisko ![/SIZE]

Posted

Luka bardzo chciała iść na spacerek, ale niestety nie było czasu :shake: , więc tylko śmierdziuszka dostała i zaniosła do budki.

[IMG]http://img166.imageshack.us/img166/3717/l6tx3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img249.imageshack.us/img249/8282/l7ci0.jpg[/IMG]

Posted

Znalazłam jeszcze "kawałek" Luki, a to białe śmieszne cudo, to współlokator Luki, też rozgląda się za domem, ale narazie nie znamy się bliżej :oops: .

[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/8364/l8jh5.jpg[/IMG]

Posted

Dobrze, że tylko szlag Cię trafia, bo ja raz jestem wściekła:angryy: , raż mam doła:placz: , a czasem, to muszę na kilka dni uciec z dogo, żeby całkiem nie zwariować :shake: !