Elurin Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='ewatr']twardziel z Ciebie Elurin ;) z tym allegro !!! i to na szczęście dla Bateryjki :eviltong:[/quote] Ktoś musi by twardy, by dom znalazł ktoś:eviltong: . Quote
ania14p Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj, Luko nowy dzień się zaczyna, a Ty dalej w schronisku :placz: ! Quote
Elurin Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 I na górę, nasza energetyczna! Czy ktoś u niej bywa???:???: Quote
ewatr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Elurin a kto to taki piękny brązowy w Twoim avatarku :crazyeye: Luka ........szoruj do gory :mad: Quote
ania14p Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Podnoszę Lukę, tak smutno, że nikt jej jeszcze nie dostrzegł :shake: ! Quote
Elurin Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='ewatr']Elurin a kto to taki piękny brązowy w Twoim avatarku :crazyeye: [/quote] Nie brązowy...Czarny...;) Zdjęcie takie wyszło. To moja pierwsza sunia, Kama, czarna ONka. Odeszła 5 lat temu:placz:. A że piękna, to fakt. Quote
Elurin Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Luka góra! Powtarzam pytanie - czy ktoś bywa u Luki w schronie ?! Quote
ania14p Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Widziałyśmy się z Luką przy okazji zabierania Liska do nowego domu, niestety nie było czasu na spacerek :placz: , Luka jest w dobrej formie, radosna jak zwykle, śmierdziuszka zjadła z przyjemnością, ale domek niezbędny, bo dziewczyna zgłupieje całkiem, ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, jak i pozostałe schroniskowce zresztą! Wieczorem wrzucę zdjęcie Luki, niestety mam mało zdjęć tym razem, bo nie naładowałam baterii w aparacie :oops: . Quote
Elurin Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='ania14p']Widziałyśmy się z Luką przy okazji zabierania Liska do nowego domu, niestety nie było czasu na spacerek :placz: , Luka jest w dobrej formie, radosna jak zwykle, śmierdziuszka zjadła z przyjemnością, ale domek niezbędny, bo dziewczyna zgłupieje całkiem, ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, jak i pozostałe schroniskowce zresztą! [/quote] Dzięki za info. Martwiłem sie trochę, bo nikt nic o jej obecnym stanie nie pisze. [quote name='ania14p']Wieczorem wrzucę zdjęcie Luki, niestety mam mało zdjęć tym razem, bo nie naładowałam baterii w aparacie :oops: .[/quote] No to czekamy na fotki! Quote
ania14p Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Przepraszam, nawaliłam :oops: , ale wczoraj mnie gorączka dopadła i leżałam jak norka z herbatką malinową i wit B na korzonki, które też odmawiają wspólpracy ,dzisiaj nie dam nikomu obiadu ( w końcu wszyscy w domu mamy nadwagę), dopóki zdjęć Luki nie wstawię, (są tylko dwa zza kraty). Quote
ewatr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='ania14p']Przepraszam, nawaliłam :oops: , ale wczoraj mnie gorączka dopadła i leżałam jak norka z herbatką malinową i wit B na korzonki, które też odmawiają wspólpracy ,dzisiaj nie dam nikomu obiadu ( w końcu wszyscy w domu mamy nadwagę), dopóki zdjęć Luki nie wstawię, (są tylko dwa zza kraty).[/quote] oj to kuruj się Ciotka :loveu: my poczekamy ................ a jakbyś czasem jeszcze otworzyła kompa to jest prośba :p w moim podpisie jest link do glosowania na molosach zajrzyj proszę :multi: Quote
Elurin Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='ania14p']Przepraszam, nawaliłam :oops: , ale wczoraj mnie gorączka dopadła i leżałam jak norka z herbatką malinową i wit B na korzonki, które też odmawiają wspólpracy[/quote] Zdrowia życzę :thumbs: Quote
ania14p Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dzięki kochani, Narazie to mogę sobie tylko w domu ponarzekać (na forum też), ale do pracy muszę się przyczołgać, bo szef wyjeżdża w czwartek na urlop i muszę przejąć "gospodarstwo", na molosach głosowałam na początku stycznia, więc już wyczerpałam swoje trzy głosy. Quote
ewatr Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='ania14p']Dzięki kochani, Narazie to mogę sobie tylko w domu ponarzekać (na forum też), ale do pracy muszę się przyczołgać, bo szef wyjeżdża w czwartek na urlop i muszę przejąć "gospodarstwo", na molosach głosowałam na początku stycznia, więc już wyczerpałam swoje trzy głosy.[/quote] [SIZE=1]to jest glosowanie na srodki przeciwpchelne :eviltong: [/SIZE] [SIZE=1]i glosuje sie tylko na jedno schronisko ![/SIZE] Quote
ania14p Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Luka bardzo chciała iść na spacerek, ale niestety nie było czasu :shake: , więc tylko śmierdziuszka dostała i zaniosła do budki. [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/3717/l6tx3.jpg[/IMG] [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/8282/l7ci0.jpg[/IMG] Quote
ania14p Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Znalazłam jeszcze "kawałek" Luki, a to białe śmieszne cudo, to współlokator Luki, też rozgląda się za domem, ale narazie nie znamy się bliżej :oops: . [IMG]http://img104.imageshack.us/img104/8364/l8jh5.jpg[/IMG] Quote
Elurin Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Podnoszę... Może wreszcie ktoś się Luką zaopiekuje? Quote
Elurin Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Luka, Luka, Lukaaaa!!! Szlag mnie trafia:angryy: :angryy: :angryy: !!!! Quote
ania14p Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dobrze, że tylko szlag Cię trafia, bo ja raz jestem wściekła:angryy: , raż mam doła:placz: , a czasem, to muszę na kilka dni uciec z dogo, żeby całkiem nie zwariować :shake: ! Quote
Recommended Posts