kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 25. Aqua- suka, która kocha wszystko i wszystkich, bardzo przyjazna, przymilna, krótki ogonek, po sterylne, do domu z ogrodem, nie zna smyczy, ok. 3 lata. Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 26. Psota- psiak żywiołowy, ale posłuszna, po sterylizacji, mała ok. 4 lata, do domu, dla dzieci i dorosłych, chodzi na smyczy, nie lubi kotów Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 28. [FONT="][FONT=Times New Roman]suczka około roku, w kropki, do kolan, bardzo się boi, ale w domu powinna się dobrze zachowywać, myślę że domowa, nieagresywna.[/FONT][/FONT] Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 29. sunia i chłopak Chłopak około 2 lata, do kolan, raczej domowy, nieufny, boi sie ale łagodny. Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 30. do kolan, bardzo strachliwy, ale nie agresor, około 3-4 lata, raczej jest psem domowym Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 31. Łaciata sunia bojaźliwa, ale nieagresywna, spokojna, na pewno domowa. 2-3 lata, nieduża Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 32.[FONT="] piesek około roku jak Jack Russel lub foksterier krótkowłosy, z krótkim ogonem. Przyjazny do ludzi i psów. Raczej do domu, choć w kojcu też sobie radzi.[/FONT] Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 33.Sara- spokojna w typie dalmatyńczyka, około 2 lata, po sterylce, domowa, do dzieci ok., do psów też Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 34. Felek- do kolan, około roku, trochę płochliwy, ale spokojny, raczej na podwórko, przyjazny do suk, psów, trzeba go socjalizować. Quote
kizimizi Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 jeszcze sobie zostawiam na wszelki wypadek Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 boze serce peka jak się patrzy na te biedactwa ja to juz chyba podrukuję te zdjęcia i okoliczne wioski okleję może znajdą :( sliczne a tak nieszczesliwe Quote
monika083 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 biedactwa.. nr 30 jest troche labkowaty? Bardzo ladny pies ,moze go do labkowych cioteczek podeslac? Zreszta wszystkie sa sliczne! A te male na mikropsy mozna wrzucic. Quote
adkaaaaa5 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Labkowaty chyba tylko z umaszczenia ;) To taki piesek do kolana :) Quote
monika083 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 adkaaaaa5 napisał(a):Labkowaty chyba tylko z umaszczenia ;) To taki piesek do kolana :) ja wiem ,wiem ,ze on duzo mniejszy ,ale siersc ,umaszczenie ,pychol... cudny psiak. Quote
kizimizi Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 za mało labkowata na labka. Poprosiłam jamnikowe ciotki o pomoc dla sunki. Zrobie pewnie ogłoszenia. Jakby byl juz watek tych rasowych to moznaby pisać do "rasowych" ciotek, na pewno pomoga w oglaszaniu. Posłałam też Lalką na "paróki". Quote
kamilawa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jest tylko jedno ale - czy cudowni państwo S. będą chcieli oddać jamniczkę? Chciałam jej założyć oddzielny wątek, ale (jeśli się nie mylę) Edyta mi powiedziała, że nie chcą jej oddać... Quote
kizimizi Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 kamilawa napisał(a):Jest tylko jedno ale - czy cudowni państwo S. będą chcieli oddać jamniczkę? Chciałam jej założyć oddzielny wątek, ale (jeśli się nie mylę) Edyta mi powiedziała, że nie chcą jej oddać... Kurcze nie wiem. Ostatnio doczytałam ze oddadzą wszytskie. Dziewczyny od jamniorów maja ja u siebie, będą ogłaszać na pewno ... Quote
fiorsteinbock Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzisiaj rozmawialam w Dobrocinie o jamniczce. Oddadzą i ją... Zatem trzymajmy sie tej wersji. Ma guzkach na listwie mlecznej, ale wet nie kazal ruszac. Nie wypowiem sie co do diagnozy, bo sie nie znam. Guzki u mojej suczkie wet usunal od razu. Edit: Susi juz miala raz guzka, wycieli i na nowo urosł - dlatego nie kaza ruszac. Jest grzeczna i kochana, spi calymi dniami, wyjdzie siusi, kooo i powrot. Ciotki, oglaszajcie swobodnie, jak zmienia zdanie bedziemy walczyc. Slabe zdjecia z dzisiaj: Quote
fiorsteinbock Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jest opcja, ze Swiebodzice odbiora swoje psy w liczbie 20 i przeniosa do schoniska, jakiego i kiedy - na chwile obecna nie wiadomo. Do psow ze Swiebodzic nalezy na pewno Balbinka. Quote
Recommended Posts