Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

25. Aqua- suka, która kocha wszystko i wszystkich, bardzo przyjazna, przymilna, krótki ogonek, po sterylne, do domu z ogrodem, nie zna smyczy, ok. 3 lata.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

28. [FONT=&quot][FONT=Times New Roman]suczka około roku, w kropki, do kolan, bardzo się boi, ale w domu powinna się dobrze zachowywać, myślę że domowa, nieagresywna.[/FONT][/FONT]

Posted

32.[FONT=&quot] piesek około roku jak Jack Russel lub foksterier krótkowłosy, z krótkim ogonem. Przyjazny do ludzi i psów. Raczej do domu, choć w kojcu też sobie radzi.[/FONT]

Posted

boze serce peka jak się patrzy na te biedactwa ja to juz chyba podrukuję te zdjęcia i okoliczne wioski okleję może znajdą :( sliczne a tak nieszczesliwe

Posted

za mało labkowata na labka.
Poprosiłam jamnikowe ciotki o pomoc dla sunki. Zrobie pewnie ogłoszenia. Jakby byl juz watek tych rasowych to moznaby pisać do "rasowych" ciotek, na pewno pomoga w oglaszaniu.

Posłałam też Lalką na "paróki".

Posted

Jest tylko jedno ale - czy cudowni państwo S. będą chcieli oddać jamniczkę? Chciałam jej założyć oddzielny wątek, ale (jeśli się nie mylę) Edyta mi powiedziała, że nie chcą jej oddać...

Posted

kamilawa napisał(a):
Jest tylko jedno ale - czy cudowni państwo S. będą chcieli oddać jamniczkę? Chciałam jej założyć oddzielny wątek, ale (jeśli się nie mylę) Edyta mi powiedziała, że nie chcą jej oddać...

Kurcze nie wiem. Ostatnio doczytałam ze oddadzą wszytskie.
Dziewczyny od jamniorów maja ja u siebie, będą ogłaszać na pewno ...

Posted

Dzisiaj rozmawialam w Dobrocinie o jamniczce.
Oddadzą i ją... Zatem trzymajmy sie tej wersji.
Ma guzkach na listwie mlecznej, ale wet nie kazal ruszac. Nie wypowiem sie co do diagnozy, bo sie nie znam.
Guzki u mojej suczkie wet usunal od razu.
Edit: Susi juz miala raz guzka, wycieli i na nowo urosł - dlatego nie kaza ruszac.
Jest grzeczna i kochana, spi calymi dniami, wyjdzie siusi, kooo i powrot.
Ciotki, oglaszajcie swobodnie, jak zmienia zdanie bedziemy walczyc.

Slabe zdjecia z dzisiaj: