karusiap Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 black:mad::mad::mad::mad: Mysia jest piekna, a nie brzydka:mad::loveu::loveu: Quote
black sheep Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 ick napisał(a): To co mam zmienić jej banerek na Weronika , Wicia, Wera, Wiki....? No co Ty, absolutnie nie nie zmieniaj! Byc moze, jak juz wszystkie mozliwosci w mej wsi wyczerpie, bede szukac domu w krakowie;( Wiem, ze jest piekna! Nie moge jej zbyt chwali, bo Majeczka ma depresje! Quote
black sheep Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Jest nadzieja, że Wercie weźmie ciocia, co byłoby super! Mogłabym ją stopniowo przyzwyczajać do nowego domu i mieć pod opieką. Ponad to, spała by na łóżku, co również jest wymogiem...;):eviltong: Quote
2010 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 No prosze cioteczka weżmie Myszkę...czy na stałe....taką ślicznotkę... Quote
black sheep Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 moja ciocia, nie ja jako ciocia;) mieszka jakieś 10 km odemnie więc byłoby super;) Quote
2010 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tak tak ..myślałam o Twojej ciotce.. .i weżmie ją na stałe....czy na tymczas... Trzymam mocno kciuki !! Quote
black sheep Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Może w czwartek pokaże cioci bestyjkę, małego kołdro kopacza i ryjka szafowego:) Quote
kasiatatry Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 moj wujek szuka takiego malenstwa... oni chcieli cos typu ratlerek, ale ta suczynka tez jest malutka... jesli nie wyjdzie z ciotka to podeśle im link ;-) bo oni w szwecji siedza, ale psiaka by odbierali w zakopanem :) Quote
black sheep Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 Sorki ciotki że dopiero teraz, ale nie chciałam nic pisac dopóki sprawa nie będzie w 100% potwierdzona... A wyszło... tak że... zaskoczycie się... suczka ostatecznie... zamieszkała... zostaje.... yyy, yyyyy, noooo więc.... ZE MNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI JUPI HURA HURA:) Mam trzecie dzieciątko i jestem co raz biedniejsza, ale co tam! Nie rozstaje się z moim maleństwem praktycznie w ogóle. Zawsze jest przy mnie, razem śpimy, jemy, wszędzie jeździmy, tej więzi nie da się już zerwac. I co najdziwniejsze, nawet mój tata już to zrozumiał, hehehe. To na prawdę szok, ale cudeńko jest tak rozkoszne, że wszyscy, WSZYSCY w domu ją ubóstwiają. Mądre to takie że szok. Aportuje, kota łapie, cud miód. Nie wierze, że był czas, jak rozpaczliwie chciałam ją oddać, byłam nie spełna rozumu czy co? :) Możecie już składać gratulacje, i powiedzieć ile kosztuje bilet na pociąg dla psa, bo chyba się gdzieś wybieramy na wakacje;) Quote
Jagienka Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ja pierdziele, no takiego obrotu sprawy to ja się nie spodziewałam.... SZOK normalnie SZOK!!!! Ale gratuluję :loveu::loveu::loveu: lepszego domu Myszka sobie nie mogła wysnić. Bilet dla psa w osobowym ok 4 zł kosztował w zeszłym roku, w tym jeszcze nie jeździłam, a raz nawet na psa wystawili mi bilet na rower i zapłaciłam 3,75 :evil_lol: Quote
black sheep Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 No ja też wciąż nie mogę uwierzyć. Mam nadzieje, że już nic się nie zmieni! No i imię pozostaje takie jak ma już w książeczce, czyli Werka :):):) Quote
Jagienka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 :lol::lol::lol: Świetne są... ufoki dwa :loveu: Quote
Jagienka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Sama słodycz!!! A Majeczka nie jest nic a nic zazdrosna o nową przytulankę? Quote
black sheep Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Staram się nie stwarzać takich sytuacji i zawsze daje im jednocześnie jeść i jednocześnie głaszcze... ale niestety majeczka jest zazdrosna, i trochę poszła w odstawkę przez co mi smutno. Ale małej nie mogę zostawić samej w domu, a Majka już się nauczyła i tak niestety się dzieje. Quote
black sheep Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Minoł prawie rok, dlatego przeczytałam cały wątek... Ach łza się w oku kręci. Moja kochana "córeczka" i ja jesteśmy nie rozłączne. Moje życie bez niej było smutne, szare, nudne... Moja Wercia:loveu: Quote
andanka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 To Wercię najlepiej lubisz z całego stadka zwierzaków?Podobno jak się ma dzieci to też jakieś jest najbardziej ulubione;) Quote
black sheep Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Nigdy w życiu, wszystkie pieski kocham tak samo!!! Quote
black sheep Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 I bezczelna:) Mam z nią ubaw, oj mam:) Quote
Recommended Posts