Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ick napisał(a):

To co mam zmienić jej banerek na Weronika , Wicia, Wera, Wiki....?

No co Ty, absolutnie nie nie zmieniaj!

Byc moze, jak juz wszystkie mozliwosci w mej wsi wyczerpie, bede szukac domu w krakowie;(
Wiem, ze jest piekna! Nie moge jej zbyt chwali, bo Majeczka ma depresje!

Posted

Jest nadzieja, że Wercie weźmie ciocia, co byłoby super!
Mogłabym ją stopniowo przyzwyczajać do nowego domu i mieć pod opieką.
Ponad to, spała by na łóżku, co również jest wymogiem...;):eviltong:

Posted

moj wujek szuka takiego malenstwa... oni chcieli cos typu ratlerek, ale ta suczynka tez jest malutka...
jesli nie wyjdzie z ciotka to podeśle im link ;-) bo oni w szwecji siedza, ale psiaka by odbierali w zakopanem :)

• 1 month later...
Posted

Sorki ciotki że dopiero teraz, ale nie chciałam nic pisac dopóki sprawa nie będzie w 100% potwierdzona...

A wyszło... tak że... zaskoczycie się... suczka ostatecznie... zamieszkała... zostaje.... yyy, yyyyy, noooo więc....

ZE MNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUPI JUPI HURA HURA:)

Mam trzecie dzieciątko i jestem co raz biedniejsza, ale co tam! Nie rozstaje się z moim maleństwem praktycznie w ogóle. Zawsze jest przy mnie, razem śpimy, jemy, wszędzie jeździmy, tej więzi nie da się już zerwac. I co najdziwniejsze, nawet mój tata już to zrozumiał, hehehe. To na prawdę szok, ale cudeńko jest tak rozkoszne, że wszyscy, WSZYSCY w domu ją ubóstwiają. Mądre to takie że szok. Aportuje, kota łapie, cud miód. Nie wierze, że był czas, jak rozpaczliwie chciałam ją oddać, byłam nie spełna rozumu czy co? :)
Możecie już składać gratulacje, i powiedzieć ile kosztuje bilet na pociąg dla psa, bo chyba się gdzieś wybieramy na wakacje;)

Posted

Ja pierdziele, no takiego obrotu sprawy to ja się nie spodziewałam.... SZOK normalnie SZOK!!!!
Ale gratuluję :loveu::loveu::loveu: lepszego domu Myszka sobie nie mogła wysnić.
Bilet dla psa w osobowym ok 4 zł kosztował w zeszłym roku, w tym jeszcze nie jeździłam, a raz nawet na psa wystawili mi bilet na rower i zapłaciłam 3,75 :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Staram się nie stwarzać takich sytuacji i zawsze daje im jednocześnie jeść i jednocześnie głaszcze... ale niestety majeczka jest zazdrosna, i trochę poszła w odstawkę przez co mi smutno. Ale małej nie mogę zostawić samej w domu, a Majka już się nauczyła i tak niestety się dzieje.

• 9 months later...
Posted

Minoł prawie rok, dlatego przeczytałam cały wątek... Ach łza się w oku kręci. Moja kochana "córeczka" i ja jesteśmy nie rozłączne. Moje życie bez niej było smutne, szare, nudne... Moja Wercia:loveu:

• 1 month later...
  • 1 month later...