kasia_owczarzak Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='sylwija']przez HuskyAdopcje - [URL]http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/426-dina.html[/URL] miasto można podać - warszawa, Kozienice, góra kalwaria, Konstancin, warka - wybierz sobie :) nie jest w schronie, tylko u mnie na tymczasie :)[/QUOTE] Dianka - dodana :-) [URL="http://www.czina.be"]www.czina.be[/URL] Quote
sylwija Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 z tego samego miejsca, co Jasper i mój tymczas - Dinka, jest Ylva Nie mogę zapomnieć jej oczu smutnych i płaczu - caly czas słyszę. Bardzo zależy mi na tym, żeby ją stamtąd wydostać. Cały czas myślę, jak to zrobić.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/202919-Nieszcz%C4%99%C5%9Bliwa-Ylva-rozdzieraj%C4%85co-p%C5%82acze-w-schronisku-pomo%C5%BCmy-jej[/url] Quote
sylwija Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='Radek']I jak się sytuacja Jaspera rozwija?[/QUOTE] Serca nowych właścicieli podbił na pewno :) z sunią, Desi, się dogaduje, z psem, Demonem, jest różnie - ale bardzo pracują nad tym. Ważne, że im zależy. Mocno trzymam kciuki, bo wygląda, że gdyby się udało, to naprawdę świetny miałby domek. Dostaje porcję wysiłku i porcję mizianka - a w obu tych sprawach jest wymagający ;) Quote
Rumi. Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 :bigcool: będzie dobrze, chłopaki muszą się "dotrzeć" Quote
coronaaj Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='greatmadwomen']:bigcool: będzie dobrze, chłopaki muszą się "dotrzeć"[/QUOTE] Wszystko bedzie super zobaczycie.:loveu::loveu: 21 lutego poszlo odemnie 35zl troche sie spoznilam..:roll::roll:chyba juz na koncie, czy Jasperek na plusie??, Quote
sylwija Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='coronaaj']Wszystko bedzie super zobaczycie.:loveu::loveu: 21 lutego poszlo odemnie 35zl troche sie spoznilam..:roll::roll:chyba juz na koncie, czy Jasperek na plusie??,[/QUOTE] dziękuję :) nawet nie wiem, dokładnie - to pytanie do Piromanki zaraz będę płacić za luty, zobaczymy wtedy, jaki stan konta.. Quote
coronaaj Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='sylwija']dziękuję :) nawet nie wiem, dokładnie - to pytanie do Piromanki zaraz będę płacić za luty, zobaczymy wtedy, jaki stan konta..[/QUOTE] To czekamy na rozliczenie....inne psy czekaja, potrzebuja... Quote
sylwija Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 pisałam pw do Piromanki, ale pewnie teraz akurat nie ma dostępu do netu, i jeszcze ferie są trzeba chwilkę poczekać Ja liczę, że Państwo do niedzieli się zadeklarują, czy chcą dalej walczyć.. a raczej, że chcą ;) Quote
coronaaj Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='sylwija']pisałam pw do Piromanki, ale pewnie teraz akurat nie ma dostępu do netu, i jeszcze ferie są trzeba chwilkę poczekać Ja liczę, że Państwo do niedzieli się zadeklarują, czy chcą dalej walczyć.. a raczej, że chcą ;)[/QUOTE] To panstwo sie nie zadeklarowali jeszcze??? Nie bardzo rozumiem...ciotka wytlumacz bo sie denerwuje... Quote
sylwija Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 adoptowali, ale wiesz, jak jest .. chwile szczęścia i radości przeplatane z chwilami przerażenia i zwątpienia. Są postępy, wierzę, że będzie dobrze :) Codziennie mam info z domku Jaspera i wygląda to coraz lepiej.. miejsce Jamorowi od niedzieli już zwalniamy.. za luty w pn zrobię przelew na 378,- pln Wygląda, że trochę pieniążków powinno zostać - chciałabym wyciągnąć z tego samego miejsca koleżankę Jaspera - co Wy na to? już wiem, że HA swoją deklarację stała na Jaspera przepiszą na Ylvę ja, oczywiście - też to jej wątek, dopiero założony praktycznie, ale cały czas ją mam 'w tyle głowy', jesli wiecie, co mam na myśli.. [url]http://www.dogomania.pl/threads/202919-Pomocy.Nieszcz%C4%99%C5%9Bliwa-Ylva-rozdzieraj%C4%85co-p%C5%82acze.-Bez-nas-zga%C5%9Bnie-w-schronisku-%28[/url] Quote
Rumi. Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 jestem za, aby poszło to na jego koleżankę :) Quote
Marycha35 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Jasperku oby Ci się już tylko milutko żyło w nowym domu:) Quote
sylwija Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 najświeższy news z domku jaspera :) [quote name='"Linka_p"']Jasper jest kochany! Uwielbia się przytulać, mógłby być non stop przytulany. Z Desi (naszą suczką) dogadują się super, bez żadnych kłótni i problemów. Z Demonem trochę się kłócą, ale pracujemy nad nimi. Od warczenia i rzucania się na siebie prawie cały czas, teraz jesteśmy na etapie pojedynczych powarkiwań i małej ilości szczerzenia zębów. Najbardziej lubię jak mnie budzi rano, pcha się z łapami na łózko i kładzie na mnie i myśli "albo wstaniesz, albo Cię zgniotę" i liże po twarzy, albo szczypie zębami :shock: a dziś rano kapcia mi ukradł i uciekał mi z nim po domu! Wariat :crazy:[/quote] Quote
Rumi. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Ekstra! Będzie świetnie nie oddadza juz go napewno :D przepowiadam mu to! :) Quote
kaskadaffik Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Super wieści!! podejrzewam, ze domek jest na tyle zakochany , że już psiaka nie odda :) Quote
Marycha35 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jasperek wie jak skraść kobiece serce.....hi, podszczypuje, kochany!!! Swoją drogą ciekawe kto te psie losy pisze. Taką drogę przeszedł, ciężką, kagańcem, budą podszytą, a teraz, z kapciem popyla i jest za to kochany, ech, reżysera mamy na górze prima sort, z lekka amerykańskiego;)! Quote
sylwija Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Im więcej czasu mija, tym jestem lepszej myśli :) czekamy na Piromankę odnośnie finansów Jaspera nie wiem, jak inne, ale nie ma odnotowanego przelewu greatmadwomen 557,95zł=560zł(cegiełki)+25zł(nadpłaty)-27,05zł(opłaty allegro) Quote
Rumi. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jak to? aż mi się gorąco zrobiło... przecież wysłałam w czasie gdy mailowałam z Tobą czyli w zeszły poniedziałek i mi od razu ściągnęło z konta.... Quote
sylwija Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 wydaje mi się, że Piromanka nie zaglądała ostatnio na dogo, pewnie nie ma dostepu do netu, jakiś wyjazd na ferie :) Quote
Rumi. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ufff... no ja mam nadzieję że tylko tego nie widziała jeszcze... :-x tak denerwować człowieka Quote
Recommended Posts