Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwija']przez HuskyAdopcje - [URL]http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/426-dina.html[/URL]

miasto można podać - warszawa, Kozienice, góra kalwaria, Konstancin, warka - wybierz sobie :) nie jest w schronie, tylko u mnie na tymczasie :)[/QUOTE]

Dianka - dodana :-)

[URL="http://www.czina.be"]www.czina.be[/URL]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego samego miejsca, co Jasper i mój tymczas - Dinka, jest Ylva
Nie mogę zapomnieć jej oczu smutnych i płaczu - caly czas słyszę. Bardzo zależy mi na tym, żeby ją stamtąd wydostać. Cały czas myślę, jak to zrobić..
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202919-Nieszcz%C4%99%C5%9Bliwa-Ylva-rozdzieraj%C4%85co-p%C5%82acze-w-schronisku-pomo%C5%BCmy-jej[/url]

Posted

[quote name='Radek']I jak się sytuacja Jaspera rozwija?[/QUOTE]

Serca nowych właścicieli podbił na pewno :) z sunią, Desi, się dogaduje, z psem, Demonem, jest różnie - ale bardzo pracują nad tym.
Ważne, że im zależy. Mocno trzymam kciuki, bo wygląda, że gdyby się udało, to naprawdę świetny miałby domek. Dostaje porcję wysiłku i porcję mizianka - a w obu tych sprawach jest wymagający ;)

Posted

[quote name='greatmadwomen']:bigcool: będzie dobrze, chłopaki muszą się "dotrzeć"[/QUOTE]

Wszystko bedzie super zobaczycie.:loveu::loveu:

21 lutego poszlo odemnie 35zl troche sie spoznilam..:roll::roll:chyba juz na koncie,
czy Jasperek na plusie??,

Posted

[quote name='coronaaj']Wszystko bedzie super zobaczycie.:loveu::loveu:

21 lutego poszlo odemnie 35zl troche sie spoznilam..:roll::roll:chyba juz na koncie,
czy Jasperek na plusie??,[/QUOTE]

dziękuję :) nawet nie wiem, dokładnie - to pytanie do Piromanki
zaraz będę płacić za luty, zobaczymy wtedy, jaki stan konta..

Posted

[quote name='sylwija']dziękuję :) nawet nie wiem, dokładnie - to pytanie do Piromanki
zaraz będę płacić za luty, zobaczymy wtedy, jaki stan konta..[/QUOTE]

To czekamy na rozliczenie....inne psy czekaja, potrzebuja...

Posted

pisałam pw do Piromanki, ale pewnie teraz akurat nie ma dostępu do netu, i jeszcze ferie są
trzeba chwilkę poczekać
Ja liczę, że Państwo do niedzieli się zadeklarują, czy chcą dalej walczyć.. a raczej, że chcą ;)

Posted

[quote name='sylwija']pisałam pw do Piromanki, ale pewnie teraz akurat nie ma dostępu do netu, i jeszcze ferie są
trzeba chwilkę poczekać
Ja liczę, że Państwo do niedzieli się zadeklarują, czy chcą dalej walczyć.. a raczej, że chcą ;)[/QUOTE]

To panstwo sie nie zadeklarowali jeszcze??? Nie bardzo rozumiem...ciotka wytlumacz bo sie denerwuje...

Posted

adoptowali, ale wiesz, jak jest .. chwile szczęścia i radości przeplatane z chwilami przerażenia i zwątpienia.
Są postępy, wierzę, że będzie dobrze :) Codziennie mam info z domku Jaspera i wygląda to coraz lepiej..
miejsce Jamorowi od niedzieli już zwalniamy..

za luty w pn zrobię przelew na 378,- pln

Wygląda, że trochę pieniążków powinno zostać - chciałabym wyciągnąć z tego samego miejsca koleżankę Jaspera - co Wy na to?
już wiem, że HA swoją deklarację stała na Jaspera przepiszą na Ylvę
ja, oczywiście - też
to jej wątek, dopiero założony praktycznie, ale cały czas ją mam 'w tyle głowy', jesli wiecie, co mam na myśli..
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202919-Pomocy.Nieszcz%C4%99%C5%9Bliwa-Ylva-rozdzieraj%C4%85co-p%C5%82acze.-Bez-nas-zga%C5%9Bnie-w-schronisku-%28[/url]

Posted

najświeższy news z domku jaspera :)

[quote name='"Linka_p"']Jasper jest kochany! Uwielbia się przytulać, mógłby być non stop przytulany. Z Desi (naszą suczką) dogadują się super, bez żadnych kłótni i problemów. Z Demonem trochę się kłócą, ale pracujemy nad nimi. Od warczenia i rzucania się na siebie prawie cały czas, teraz jesteśmy na etapie pojedynczych powarkiwań i małej ilości szczerzenia zębów. Najbardziej lubię jak mnie budzi rano, pcha się z łapami na łózko i kładzie na mnie i myśli "albo wstaniesz, albo Cię zgniotę" i liże po twarzy, albo szczypie zębami :shock: a dziś rano kapcia mi ukradł i uciekał mi z nim po domu! Wariat :crazy:[/quote]

Posted

Jasperek wie jak skraść kobiece serce.....hi, podszczypuje, kochany!!!
Swoją drogą ciekawe kto te psie losy pisze. Taką drogę przeszedł, ciężką, kagańcem, budą podszytą, a teraz, z kapciem popyla i jest za to kochany, ech, reżysera mamy na górze prima sort, z lekka amerykańskiego;)!

Posted

Im więcej czasu mija, tym jestem lepszej myśli :)

czekamy na Piromankę odnośnie finansów Jaspera
nie wiem, jak inne, ale nie ma odnotowanego przelewu greatmadwomen
557,95zł=560zł(cegiełki)+25zł(nadpłaty)-27,05zł(opłaty allegro)

Posted

jak to? aż mi się gorąco zrobiło... przecież wysłałam w czasie gdy mailowałam z Tobą czyli w zeszły poniedziałek i mi od razu ściągnęło z konta....