Mysia_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Nikt nie chce takiego fajnego psiaka... :-( co z tym światem się dzieje? Quote
akucha Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Uroczy Fredik biegnie szukać domkuuu!!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Fredisiu zmykaj na pierwszą stronę!!! Quote
akucha Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Co wiemy o Frediku, jaki ma charakter, jaki domek mu potrzebny? Quote
Patikujek Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Fredis to bardzo wesoły psiak i bardzo żywiołowy nie ma w nim cienia agresji a prwów nie wija nigdy u nigo żadnych tego typu objawów nie widziałam. Świetnie czułby się w domku z ogrodem jak i w bloku. Jak na mój gust lepiej by było gdyby trafi do młodych lubiących ruch ludzi luc ludzi z dziećmi jeśli chodzi o strsze osoby to mam mieszane uczucia ponieważ Frediś potrzebował by dośc sporo ruchu ponieważ jak wczesniej pisałam jest bardzo żywiołowy:lol: Quote
akucha Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Fredik, słońce, gdzie tak daleko uciekłeś?! Przeciez lubisz biegać, hop :lol: Quote
Recommended Posts