Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 703
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fredi jedzie do programu 9.06, razem z nim jedzie Salva.Trzymajcie kciuki żeby znalazł domek, żeby nie musial wracać za kraty schroniskowego boksu.To jest dla niego na prawdę duża szansa:multi:

Posted

dona20 napisał(a):
Fredi jedzie do programu 9.06, razem z nim jedzie Salva.Trzymajcie kciuki żeby znalazł domek, żeby nie musial wracać za kraty schroniskowego boksu.To jest dla niego na prawdę duża szansa:multi:

:loveu: no to piesku, cóż Ci życzyć, powodzenia! :loveu:

Posted

dona20 napisał(a):

Ja mysle ze maja duze szanse... :oops: nie zapeszam
Ciesze sie ze wszystko juz zaklepane, teraz tylko czekamy

Posted

dona20 napisał(a):

Nie wiem co napisac, rece mi opadly

Zabiora nam chyba ten termin bo "wpakowal sie" wystep Azylu z Warszawy - znajomosci na boku zostawie bez komentarza :angryy:
Jesli schronisko jest zaklepane, wszyscy potwierdzaja - tak sie nie robi
No ale to decyzja Szanownej Pani Dyrektor "Pytania na sniadanie" - dla niej jest obojetne kto wystapi :angryy:

Kris bedzie jeszcze rozmawial z p.Michalem - jemu na pewno to sie nie spodoba :shake:

Dona - bedziesz mogla przyjechac 19-go w razie czego? :oops:

Posted

No to nie ładnie ze strony Pani Dyrektor "Pytania na śniadanie".
Myślę, że dam radę przyjechać 19 czerwca z tym że muszę jeszcze jutro porozmawiać ze swoim kierownikiem czy dostanę tego dnia wolne w pracy. Późniejsze daty mi nie odpowiadają(chodzi mi tutaj o czerwiec)ponieważ wyjeżdżam na wesele i nie będzie mnie do końca czerwca w kraju(o tym informowałam Pana Krzysztofa jak ustalaliśmy termin)
Tak więc jeżeli o mnie chodzi to powinnam dać rade 19,ale nie wiem jak Iwonka się na ten termin zapatruje, nie wiem czy dostanie zastępstwo w pracy na ten dzień(ona z mężem mieli mnie przywieść do Warszawy).Jeżeli im ta data nie będzie pasowała to ja niestety nie będe miała jak sie dostać do Warszawy z dwoma psami.Jutro do niej zadzwonie bo nie będe juz dzisiaj nękać jej telefonami.

Posted

tak szczerze moje prywatne zdanie nie jako kogos kto reprezentuje zdanie schroniska czy jeszcze kogo innego(żeby ktos sie tutaj takich bzdur nie dopatrywal)to jest chamstwo.Rozumiem ze cos sie moze przesunac jakais nagly przypadek ale tak sie nie robi.Zalatwia sie ludzi,ktorzy musza swiecic oczami przed szefem o kolejny dzien wolnego.To chyba nie latwo ciagle blagac szefa o kolejne wolne i wiecznie przekladac terminy.Wszystko rozumiem ale trzeba sie poprostu liczyc z innymi ludzmi i traktowac ich powaznie:shake: ale tak jak pisalam to jest MOJE PRYWATNE ZDANIE,zz ktorym mozna sie liczyc i pomyslec o tym na przyszlosc albo pozostawic w zapomnienie.