Borówka16 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Korciaczki napisał(a):Cześć Gray, kciuki za Ciebie : ))) Korciaczki-witamy na wątku :loveu: Jak zawsze nie dziękuję za kciuki ;) Quote
Korciaczki Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ale pozdrowienia chyba przyjąć możesz :loveu: pozdrowienia dla Greya i Lucky'ego : ))) Quote
Borówka16 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Korciaczki napisał(a):Ale pozdrowienia chyba przyjąć możesz :loveu: pozdrowienia dla Greya i Lucky'ego : ))) Jasne ,że podrowionka przyjmę :loveu: Ale niestety to nie właścicielka Greya :shake: Pani zadzwoniła ,i mówi ,że szukaka psiaka z kopiowanym ogonkiem,a tak dokładniej suczki.No więc nic się nie zgadza :shake: Pozostaje nam dalej szukać... Quote
asiulek-85 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Czekaj cierpliwie, moze ktoś się znajdzie. Przecież to rasowiec, więc moze komuś uciekł Quote
Borówka16 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 asiulek-85 napisał(a):Czekaj cierpliwie, moze ktoś się znajdzie. Przecież to rasowiec, więc moze komuś uciekł No co racja to racja :) Tak jak mówiłaś-kość kupiona ;) Quote
Borówka16 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 asiulek-85 napisał(a):uuuu to chłopak niezadowolony bedzie :) Etam...:D On daje sobie wszystko zrobić-nawet stoi cierpliwie jak mu łapki po spacerku wycieram ;) Nie to jak mój Lucky - warczy ,gryzie i ogólnie chce mnie zjeść :D Quote
asiulek-85 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Taki mały i chce zjeść, nadrabia ..... :) :) :) :) tyle jego ze sobie postraszy Quote
Borówka16 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 nika28 napisał(a):A Grey to już chyba wykąpany, nie mylę się ? ;) Tak ,Greyuś wykąpany :) Stał bardzo spokojnie ,a potem dał się wyczesać ;) Aleksandra:) napisał(a):i ja jestem :) Witam na wątku :) Quote
Borówka16 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Podbijam Greya ;) Bo dziś nikt nie zajrzał... Quote
Borówka16 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 mercy napisał(a):podnosze maluszka Witam na wątku i zapraszam często :) Quote
Borówka16 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 asiulek-85 napisał(a):A jak się chłopak czuje?? Chłopak się czuje bardzo dobrze ;) Tak jak już pisałam ,przy kąpieli nie protestował ,dał się spokojnie wyczesać. Dziś rano byłam z psami w lesie ,widać ,że kocha spacery. A przed chwilą byłam z nim na.... rolkach :eviltong: To psiak normalnie do zaprzęgu :D Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Co tu tak cicho ? Co cioteczki nie zaglądają ? :roll: To na zachętę powiem Wam coś o Greyu co bardzo mnie zdziwiło... Wczoraj byłam z psami na spacerku i doszła do nas taka starsza pani i pyta się mnie : -czemu zdjęła mu pani tą blaszkę ? Ja się zastanawiam jaką blaszkę ,ja mu nic nie zakładałam ,a znalazłam go w kolczatce:crazyeye: I to też powiedziałam pani ,a ona mówi ,że on miał taką blaszkę doczepioną-no i ja wtedy załapałam ,że na pewno był to identyfikator...tylko co się z nim stało ? :shake: Quote
asiulek-85 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Ta babcia zna Grey??? Możne zna właściciela?? Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 asiulek-85 napisał(a):Ta babcia zna Grey??? Możne zna właściciela?? Zna go tylko z "widzenia" ,bo on podobno leżał najpierw na przystanku ,a potem zaczął niedaleko mnie latać... A ona jak to starsza pani ,ciągle gdzieś wychodziła z domu i go widziała. Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 agamewa napisał(a):Hej,i co dalej cisza?????? Witam Cię na wątku Agamewko :) Cioteczki - zaglądać ! Bo ja mam nadal problem z zostawieniem Greya :( Quote
*Agnieszka* Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Borówka16 napisał(a):Witam Cię na wątku Agamewko :) Cioteczki - zaglądać ! Bo ja mam nadal problem z zostawieniem Greya :( Hmmm,kurczę może się ktoś w końcu znajdzie po niego?????plakaty rozumiem że są?przecież to ładny psiak właściciela na pewno ma!!!! Quote
nika28 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 No to ta blaszka to pewnie był identyfikator... Szkoda że się odczepił, można by zadzwonić do właścicieli... Quote
Borówka16 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 agamewa napisał(a):Hmmm,kurczę może się ktoś w końcu znajdzie po niego?????plakaty rozumiem że są?przecież to ładny psiak właściciela na pewno ma!!!! Też mam nadzieję ,że właściciel go szuka... nika28 napisał(a):No to ta blaszka to pewnie był identyfikator... Szkoda że się odczepił, można by zadzwonić do właścicieli... No właśnie ,cały czas ubolewam ,że ta "blaszka" się odczepiła :( Quote
Recommended Posts