Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daśka napisał(a):
Witajcie,czy wiadomo jak sunia reaguje na inne zwierzaki?

Może warto napisać do autora wątku? Chociaż wątpię, że oni też coś wiedzą, skoro sunia tam nadal przebywa :(

Coś się szykuje??

Posted

lika1771 napisał(a):
Kinia mysl moze masz kogos kto by wział sunie na dt za niewielka kwote

Nie mam zielonego pojęcia :( Ja bym ją wzięła, za zwrot kosztów utrzymania, ale rodzice, no rodzice :/
Sama mam problem z upchnięciem kotów :(
Jeszcze popytam.

Posted

lika1771 napisał(a):
Teraz mam pusto na koncie to zadzwonie i sie dowiem bo przeciez sunia ma młode a nasza załozycielka watku nic nie pisze

Właśnie :/ Warto by było ją tu ściągnąć z powrotem.

Posted

lika1771 napisał(a):
Dzwoniłam do cioteczki,nie mogła rozmawiac ale wieczorkiem bede wszystko wiedziała Kinia bierzemy sie za sunie i myslimy co tu zrobic

Podstawą jest DT albo hotel.
Są tu jakieś hotele w pomorskim lub w pobliskich województwach ?

Posted

lika1771 napisał(a):
Kinia skad jestes,w u nas nie ma dt w wojewodztwie napewno sie znajda ale wydaje mi sie ze najlepszy bedzie dt tylko kasa.............

Ja jestem z zachodniopomorskiego.
Tylko jak tu zebrać jakieś deklaracje, jak tu nikt nie zagląda... :roll:
Marne szanse. Nie mam żadnego pomysłu. Nawet nie ma za co wysłać suni gdzieś, gdyby coś się znalazło. A ewentualne leczenie, sterylizacja, odrobaczanie, odpchlenie...

Posted

lika1771 napisał(a):
Na dniach bede wiedziała cos o suni,najprawdopodobniej maluszki niezyja:-( ale jeszcze dokładnie sprawdza

Mam nadzieję, że szczeniaczki jednak żyją :(
Jak będziesz wiedziała coś więcej, to zacznę rozsyłać wątek.

Posted

Dzwoniłam Pani ze strazy powiedziała ze tam byli,ale własciciele wyjechali i bramka zamknieta i nie mogli wejsc:shake: podobno sunie dokarmiaja sasiedzi:-( bede dzwoniła jeszcze i sie dowiadywała bardzo mi zal tej suni trzeba jej cos szukac doprowadzic do porzadku i sunia szybko domek znajdzie