martula Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 O kurka, znalazłam siostrę bliźniaczkę mojego Pirata:loveu: Tylko Pusia to suczka i bardziej delikatną budowę ma. :razz: No, zdjęcia też bym pooglądała:mad: A jak ktoś chce sprawdzić czy podobne, to zapraszam do galerii Pirata: [URL="http://www.ben-i-pirat.bloog.pl"]www.ben-i-pirat.bloog.pl[/URL] Pozdrawiam Quote
Aga K Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 Dawno mnie nie było na dgm-mam już we wtorek i środe egzamin :(:(:( i nie mam czasu :(:(:( Tak,widziałam tego przystojniaka kropka w kropke wymalowanego jak moja Pusica,ale poproszę też o fotki. Niestety nadal czekam,nie gbyło mnie na necie chyba ze dwa tygodnie i nie wiem co gdzie i jak :(:( niestety Quote
Aga K Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 mam fotki,zaraz będę je wstawiać Mika znalazła szczęśoliwy i kochający domek dzisiaj Quote
Betibeti Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 obiecanki cacanki Aga :mad: Daje Ci czas d jutra a potem sie policzymy ;) Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 jESTEM BARDZO WKURZONA.dOSTAŁAM FOTY OD KOLEGI JUŻ BARDZO DAWNO TEMU-W PIĄTEK,ALE DO CHOLERKI JASNEJ-TE POMNIEJSZPNE MI SIE NIE CHCĄ OTWORZYĆ I NIE MOGĘ WAM ICH WYSŁAĆ :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Przeprasszam Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Aga K']JAK NAJBARDZIEJ :lol::lol::lol:[/quote] O... Fajnie :) Ja mykam z Puskiem struskiem na spacerek... Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Właśnie.Ja wam jeszcze nie oznajmiłam,że Mika vel Milka znalazła szczęśliwy,kochający domek na wsi.Ma dwóch kolegów-jednego mniejszego od siebie, a drugiego duuużo większego.Przeszła dużą resocjalizację i już się tak nie boi. Miłego spacerniaka,ja też zaraz z moją idę :lol: a czemu pytałeś o boksa ???? Quote
Koma Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Bardzo się cieszę że Mika znalazła dom! :multi: Od początku jakoś mnie chwyciła za serducho i strasznie żałowałam że nie mogę jej wziąć, ale na szczęście już go ma :) A może masz jakieś fotki ślicznotki z nowego domku?? Na zdjęcia Pusi też czekam! :loveu: Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Nie słonko,z nowego domku nie mam,ale mam te "stare" z mojego domku.Wiem,że tam będzie miała jak w raju.Dzięki słonko za dobre chęci i jeszcxze lepsze serduszko :buzi: niedługo ją odwiedzę to jej napstrykam zdjęć-tylko nie mam jeszcze czym ;) Quote
nathaniel Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Aga K']Właśnie.Ja wam jeszcze nie oznajmiłam,że Mika vel Milka znalazła szczęśliwy,kochający domek na wsi.Ma dwóch kolegów-jednego mniejszego od siebie, a drugiego duuużo większego.Przeszła dużą resocjalizację i już się tak nie boi. Miłego spacerniaka,ja też zaraz z moją idę :lol: [B] a czemu pytałeś o boksa ????[/B][/quote] Pyta[B]łam, [/B]bo .... w topicku o legowisko się pytałaś, jakie odpowiednie będzie dla boksika Quote
Aga K Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 0oj ! przeprasszam,a tak sie zastanawiałam czy on czy ona.Zapomniałam Acha Quote
Aga K Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Oki.Byłam u tego mojego kolegi,sama,osobiście.I dostałam instrukcje obsługi jak zmniejszyć fotki.Zaraz jeszcze sobie przypomnę jaki m być rozmiarek i już zmniejszam-mam nadzieję,że mi sie uda :D:D:D Quote
Patikujek Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 No to czekam z niecirpliwością!!! "I życzę powodzenia Quote
Aga K Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 MMMaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm mam już kilka zmniejszonych,rozmiar oołop 500-377 zaraz wrtzucam z opisami :):lol::lol: Quote
Aga K Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 fotaski oczywiście nie są robione fachowo.Nie umiałam sie dobrze obsłużyć aparatem,a i nie miałam czasu bo musiałam go oddać na następny dzień. aaaaale dobra kostka-nie zabierzesz mi jej tym razem [IMG]http://img249.imageshack.us/img249/8241/1004307a7bc.jpg[/IMG] Quote
Aga K Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 jeeeeeeeeeesttt pomniejszona fotka :D:D:D:D:D:D:D nio i 10 strona :P:D:D:D:D kircze to Mika jeszcze u mnie była taka mała :) Quote
Aga K Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [IMG]http://img503.imageshack.us/img503/9043/1004310aa8qh.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts