vena&vivi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 No to wszyscy trzymamy - Książe też :) Quote
tu_ania_tu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='vena&vivi']O Matko, naprawde?? No i rycze cholera.Boże błagam Cię, błagam - on zasłużył całym sobą, daj mu szanse. P.S Aniu masz kontakt z Izą?? Jeśli tak poproś żeby odebrała, dzwonie z tel mamy, 510 518... Rozwaliła mnie ta wiadomośc -wiem, że nie powinnam tak reagować, wiem, że nic nie wiadomo, że może nie wyjść ale się nie da, poprostu samo to, że ktoś się nim interesuje, że ktoś myśli -ehh co ja będe pisać.[/QUOTE] Iza odbiera wszystkie telefony... nigdy nie wiadomo przeciez czy nie dzwoni jakiś DOM Jest na spacerach z psami i pewnie nie zabrała telefonu. Quote
vena&vivi Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Ehh masz racje, ja poprostu mam takie emocje z tą wiadomościa:loveu::loveu: Quote
izulkabu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='vena&vivi']Ehh masz racje, ja poprostu mam takie emocje z tą wiadomościa:loveu::loveu:[/QUOTE] Moja Ania kochana :glaszcze::calus:będziemy w kontakcie... dom niedaleko mnie, rzut beretem więc po jutrzejszej rozmowie telefonicznej umówię się na spotkanie i to chyba nie jedno... :diabloti: Oj może jesteś skazana na mnie hehe... tylko jak byś Ty przetrwała trzecie spotkanie z nami w ciągu 2 miesięcy :diabloti: Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nie zapeszam ale tez czekam na dobre wiadomosci. :-o Quote
furciaczek Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Moze Wy znacie kogos z wawy badz okolic kto moglby zrobic wizyte przedadopcyjna w NDM? To ogromna szansa dla naszego Oscara, warunki dla niego wrecz idealne ale wizyta potrzebna! Quote
izulkabu Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 W piątek wizyta przed adopcyjna w potencjalnym nowym domu Księciunia :) Rozmowa wstępna obiecująca... Trzymajcie kciuki aż Wam zbieleją ;) Quote
sacred PIRANHA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 e ludziska dajcie mi nr jakis kontaktowy do kogos bo dzwoni kobieta w sprawie małego księcia ..do mnie zadzwoniła a ja nic nie wiem:-) ma oddzwonic za pare minut Quote
izulkabu Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Skąd ta pani ? telefony 604 492 979 lub 888 555 240 Quote
sacred PIRANHA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 a nie wiem...byłam tak zszokowana jak mi powiedziała ze w psawie małego księcia że prawie słuchawke upuściłam hihihi podalam jej te numery bo znalazłam sobie szybko w ogłoszeniach:-) miała dzwonić zaraz to może juz dzwoniła? wiem ze w tkle sie jakies dziecko darło:-) Quote
izulkabu Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']a nie wiem...byłam tak zszokowana jak mi powiedziała ze w psawie małego księcia że prawie słuchawke upuściłam hihihi podalam jej te numery bo znalazłam sobie szybko w ogłoszeniach:-) miała dzwonić zaraz to może juz dzwoniła? wiem ze w tkle sie jakies dziecko darło:-)[/QUOTE] Ok, czyli dzwoniła, pani z okolic Torunia, mieszka w bloku. W domu malutkie 1,5 roczne dziecko... No i ludzie bez doświadczenie z psami. Nie wiem co na to Ania, ale raczej domek odpada ze względu na nieuważność Maxia. Ja oprę się tu na opinii Ani. Wiecie co ja jednak czuję że Maxiu zamieszka niedaleko mnie ;) Quote
tu_ania_tu Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='izulkabu']Ok, czyli dzwoniła, pani z okolic Torunia, mieszka w bloku. W domu malutkie 1,5 roczne dziecko... No i ludzie bez doświadczenie z psami. Nie wiem co na to Ania, ale raczej domek odpada ze względu na nieuważność Maxia. Ja oprę się tu na opinii Ani. Wiecie co ja jednak czuję że Maxiu zamieszka niedaleko mnie ;)[/QUOTE] Ponieważ jednak dogów ci u nas dostatek, nie wypuścimy pani bez bliższego poznania ;-) Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='tu_ania_tu']Ponieważ jednak dogów ci u nas dostatek, nie wypuścimy pani bez bliższego poznania ;-)[/QUOTE] Byloby cudownie gdyby inny dozek znalazl dom dzieki temu:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 noo byłoby fajnie tylko następnym razem fur jak wystawiasz jakiemuś psiakowi spoza naszego kręgu (czyli nie CCtowi) to wez mnie uswiadamiaj ze dajesz namiary na mnie...kobieta dzwoni i pyta czy ona sie dobrze dodzwoniła bo ona w sprawie małego księcia...myślałam ze sobie ktoś jaja robi:-) ale moja chwila konsternacji i pani mi zaczęła że taki biały albinos dog...no i skojarzyłam i oddzwoniłam do pani za chwile i podałam jej numery telefonu do was hehehe Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']noo byłoby fajnie tylko następnym razem fur jak wystawiasz jakiemuś psiakowi spoza naszego kręgu (czyli nie CCtowi) to wez mnie uswiadamiaj ze dajesz namiary na mnie...kobieta dzwoni i pyta czy ona sie dobrze dodzwoniła bo ona w sprawie małego księcia...myślałam ze sobie ktoś jaja robi:-) ale moja chwila konsternacji i pani mi zaczęła że taki biały albinos dog...no i skojarzyłam i oddzwoniłam do pani za chwile i podałam jej numery telefonu do was hehehe[/QUOTE] Problem w tym ze podawalam namiary na dogi-adopcje, widocznie wziela nr z inneych aukcji albo nie z tresci ogloszenia tylko z profilu :P A wiesz ze maila dostalam ostatnio w sprawie...Szelmy:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 o szelmie to ja dziś wspominałam na ktoryms wątku...jak smswałam z panem zainteresowanym jej adopcją...między moimi skurczami podczas rodzenia Emilki, pamiętasz?...to się nazywa poświęcenie!!!! hihii Quote
furciaczek Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']o szelmie to ja dziś wspominałam na ktoryms wątku...jak smswałam z panem zainteresowanym jej adopcją...między moimi skurczami podczas rodzenia Emilki, pamiętasz?...to się nazywa poświęcenie!!!! hihii[/QUOTE] No trudno by bylo zapomniec:evil_lol::evil_lol: Quote
vena&vivi Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Iza mi właśnie opowiada o Pani ale ta szybko sobie Księcia odpuściła :) jednak umówie się na wizyte - może jakiś inny dożek będzie miał dom. No nie wiem czy pisałam ale Iza pod koniec tygodnia robi wizyte przedadopcyjną dla Księcia :D Quote
tu_ania_tu Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='vena&vivi']Iza mi właśnie opowiada o Pani ale ta szybko sobie Księcia odpuściła :) jednak umówie się na wizyte - może jakiś inny dożek będzie miał dom. No nie wiem czy pisałam ale Iza pod koniec tygodnia robi wizyte przedadopcyjną dla Księcia :D[/QUOTE] Nie wytrzymam do piatku!!! Quote
Recommended Posts