Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bico']hehehe...zuzliku, jeśli chodzi o "panikę", ja Ci tylko przypomnę "nasz" kultowy już teraz, tekst do Ciebie pewnej dogomaniaczki - tzw. "Zuzliku, nie panikuj!":evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D:D:D pamiętasz?:cool3::D[/QUOTE]

Pamiętam i tekst, i zasadność paniki...ale na szczęście Melunia szczęśliwa już w domku...niestety panika okazała się zasadna...oby nie było ku niej podstaw teraz.

Posted

[quote name='marysia55']w takim razie .... czekamy, czekamy .... my cierpliwe kobiety jesteśmy (chyba :-) )[/QUOTE]

Nie podejrzewałabym się o to,ale chyba to fakt!!!
Czekamy i kciukasy dalej trzymamy...ale mi paluchy już zdrętwiały...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Pamiętam i tekst, i zasadność paniki...ale na szczęście Melunia szczęśliwa już w domku...niestety panika okazała się zasadna...oby nie było ku niej podstaw teraz.[/QUOTE]

Tak, wtedy akurat panika była zasadna jak najbardziej. Oby teraz nasza panika została tylko...paniką:evil_lol::D:D

Kciuki:happy1:

Posted

Przepraszam,za offa,ale to psi-siostra........
przybłąkało się [B]6 mies szczenie DONa![/B]
[B][COLOR=red]Takie cudooo......[/COLOR][/B]w schronisku kąsek dla pseudo murowany...;(
"w Ząbkach koło Warszawy przybłąkał się około 6miesięczny owczarek niemiecki sunia. Poszukiwany właściciel lub osoba która zechce przygarnąć psa. "Do jutra jest dt ,potem Paluch " 'właściciela ,ani sladu '
wątek;
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/186978-Zanaleziono-młodego-owczarka-niemieckiego-w-Ząbkach/page2"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1869...Ząbkach/page2[/COLOR][/URL]
może ktoś[B] jakoś[/B] pomoże..?

Posted

A moze ktoś we wtorek 8-ego z Kielc do Lublina jedzie?
...kliknij w slajdzik...

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185826-Niewidomy-Szaraczek-czeka-z-nadziej%C4%85.........%C5%BBywiec-%28"][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/200/slajd1q.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Aimez_moi']Jakos tak juz pozno jest........ no czasowo..... wieczorek......[/QUOTE]

Gosia miala dzwonic o 19stej do obornik czy moze ruszac...nie ma jej na gg --chyba pojechali. A ja chora ,przespalam pol dnia i nie zlapalam jej juz wczesniej na gg.

Posted

No, to już po wizycie p.Małgorzaty u Negro!!!

Negro...zaczynaj się pakować!!!
Natychmiast załatwiam wizytę przed adopcyjną...jak się da już w środę!!!
I wtedy koniec pakowania...NEGRO SZYKUJ SIĘ DO DOMKU!!! WSZYSTKO WSKAZUJE,ŻE TAK BYĆ MOŻE NAJPEWNIEJ!
Stefan zdecydowanie jest przychylny...p.Małgorzata wycałowana...synuś też, a nie jestem pewna,czy i nie czarnuszek także!!!
Negruś...pora na szczęście,spokój i bezpieczeństwo!!!

Posted

już wiadomo!
super wypadł Negro! zaprezentował się tak jak myślałam-to madry i łagodny pies, który lubi dzieci, wiec-chyba w czwartek ma jechać do domu!!!

Posted

[quote name='Basia1244']A kiedy będzie wiadomo, czy odwiedziny się odbyły i jak wypadły?[/QUOTE]

Już wiem Basiu...i właśnie chciałam Cię prosić o wizytę najszybciej jak to możliwe...bardzo proszę!!!!

Kochane...siada mi net...komórki też znowu...z trudem się komunikowaliśmy ze Stefanem...ale jednoznacznie stwierdził- [B]p.Małgorzata i Negro bardzo dobrze na siebie zareagowali ...wyglada to na wzajemne zauroczenie...p Małgorzata powinna dać sobie radę[/B],bo Negro bardzo się zmienił i jest bardzo otwarty na człowieka,szybko się uczy...i już znacznie lepiej daje sobie radę we wsłuchiwanie się w polecenia. Synek i czarnuszek bawili się razem bez jakichkolwiek oporów i strachów...z obu stron!

Basiu...jak mogę prosić-wizyta jak najszybciej się da!!!
Umowę zostawię jak zawsze u Stefana...specjalnie dla Negrusia zapisaną!!!!

Posted

[quote name='czerda']już wiadomo!
super wypadł Negro! zaprezentował się tak jak myślałam-to madry i łagodny pies, który lubi dzieci, wiec-chyba w czwartek ma jechać do domu!!![/QUOTE]

hihihi...najpierw wizyta...najpierw wizyta i ...daję zielone światło!!!!
Wybaczcie niewiernemu Tomaszowi...ale najpierw wizyta Basi!

Bardzo się cieszę,że ten psiak także okazuje się tak bardzo proludzkim,łagodnym i...sympatycznym niesłychanie psiakiem!
[B]Pani Małgosiu...proszę wycałować to aksamitne faflisko ode mnie...bardzo proszę!!![/B]

Posted

[quote name='Basia1244']No to w tej sytuacji dzwonię i umawiam się na jutro![/QUOTE]

Kochana jesteś!!! Cudnie...może jak wrócę z Borutą...i kto wie,czy nie z nadprogramową benią:-(...to moze cudne wieści mnie bedą czekać!!! ...i może jak będę wydzwaniać w środe do hoteliku,to bedę juz zielonym światłem świecic!!!