Aimez_moi Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Pluszaczku.....poki co pokazujemy sie rano.....:):) Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='bico']hehehe...zuzliku, jeśli chodzi o "panikę", ja Ci tylko przypomnę "nasz" kultowy już teraz, tekst do Ciebie pewnej dogomaniaczki - tzw. "Zuzliku, nie panikuj!":evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D:D:D pamiętasz?:cool3::D[/QUOTE] Pamiętam i tekst, i zasadność paniki...ale na szczęście Melunia szczęśliwa już w domku...niestety panika okazała się zasadna...oby nie było ku niej podstaw teraz. Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 [quote name='marysia55']w takim razie .... czekamy, czekamy .... my cierpliwe kobiety jesteśmy (chyba :-) )[/QUOTE] Nie podejrzewałabym się o to,ale chyba to fakt!!! Czekamy i kciukasy dalej trzymamy...ale mi paluchy już zdrętwiały... Quote
bico Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='zuzlikowa']Pamiętam i tekst, i zasadność paniki...ale na szczęście Melunia szczęśliwa już w domku...niestety panika okazała się zasadna...oby nie było ku niej podstaw teraz.[/QUOTE] Tak, wtedy akurat panika była zasadna jak najbardziej. Oby teraz nasza panika została tylko...paniką:evil_lol::D:D Kciuki:happy1: Quote
aganela Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Przepraszam,za offa,ale to psi-siostra........ przybłąkało się [B]6 mies szczenie DONa![/B] [B][COLOR=red]Takie cudooo......[/COLOR][/B]w schronisku kąsek dla pseudo murowany...;( "w Ząbkach koło Warszawy przybłąkał się około 6miesięczny owczarek niemiecki sunia. Poszukiwany właściciel lub osoba która zechce przygarnąć psa. "Do jutra jest dt ,potem Paluch " 'właściciela ,ani sladu ' wątek; [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186978-Zanaleziono-młodego-owczarka-niemieckiego-w-Ząbkach/page2"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1869...Ząbkach/page2[/COLOR][/URL] może ktoś[B] jakoś[/B] pomoże..? Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 A moze ktoś we wtorek 8-ego z Kielc do Lublina jedzie? ...kliknij w slajdzik... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185826-Niewidomy-Szaraczek-czeka-z-nadziej%C4%85.........%C5%BBywiec-%28"][IMG]http://img130.imageshack.us/img130/200/slajd1q.jpg[/IMG][/URL] Quote
zuzlikowa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Podniosę cudnego chłopaka...chłopaka,który coraz milszym psiakiem się okazuje... Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ja odwiedzam sloneczko z rana .....:):)[/QUOTE] a ja za Tobą Aimezku jakoś dzisiaj biegam...i czarniaste aksamitności pokazuję!!! Quote
monika083 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='kizimizi']no a co z ta zainteresowaną Panią?[/QUOTE] jutro jedzie do obornik z synkiem -poznac Negrula Quote
zuzlikowa Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 [quote name='monika083']jutro jedzie do obornik z synkiem -poznac Negrula[/QUOTE] ...jak ten czas się ciągnie... Quote
Aimez_moi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jakos tak juz pozno jest........ no czasowo..... wieczorek...... Quote
monika083 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Aimez_moi']Jakos tak juz pozno jest........ no czasowo..... wieczorek......[/QUOTE] Gosia miala dzwonic o 19stej do obornik czy moze ruszac...nie ma jej na gg --chyba pojechali. A ja chora ,przespalam pol dnia i nie zlapalam jej juz wczesniej na gg. Quote
Basia1244 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A kiedy będzie wiadomo, czy odwiedziny się odbyły i jak wypadły? Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 No, to już po wizycie p.Małgorzaty u Negro!!! Negro...zaczynaj się pakować!!! Natychmiast załatwiam wizytę przed adopcyjną...jak się da już w środę!!! I wtedy koniec pakowania...NEGRO SZYKUJ SIĘ DO DOMKU!!! WSZYSTKO WSKAZUJE,ŻE TAK BYĆ MOŻE NAJPEWNIEJ! Stefan zdecydowanie jest przychylny...p.Małgorzata wycałowana...synuś też, a nie jestem pewna,czy i nie czarnuszek także!!! Negruś...pora na szczęście,spokój i bezpieczeństwo!!! Quote
czerda Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 już wiadomo! super wypadł Negro! zaprezentował się tak jak myślałam-to madry i łagodny pies, który lubi dzieci, wiec-chyba w czwartek ma jechać do domu!!! Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Basia1244']A kiedy będzie wiadomo, czy odwiedziny się odbyły i jak wypadły?[/QUOTE] Już wiem Basiu...i właśnie chciałam Cię prosić o wizytę najszybciej jak to możliwe...bardzo proszę!!!! Kochane...siada mi net...komórki też znowu...z trudem się komunikowaliśmy ze Stefanem...ale jednoznacznie stwierdził- [B]p.Małgorzata i Negro bardzo dobrze na siebie zareagowali ...wyglada to na wzajemne zauroczenie...p Małgorzata powinna dać sobie radę[/B],bo Negro bardzo się zmienił i jest bardzo otwarty na człowieka,szybko się uczy...i już znacznie lepiej daje sobie radę we wsłuchiwanie się w polecenia. Synek i czarnuszek bawili się razem bez jakichkolwiek oporów i strachów...z obu stron! Basiu...jak mogę prosić-wizyta jak najszybciej się da!!! Umowę zostawię jak zawsze u Stefana...specjalnie dla Negrusia zapisaną!!!! Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='czerda']już wiadomo! super wypadł Negro! zaprezentował się tak jak myślałam-to madry i łagodny pies, który lubi dzieci, wiec-chyba w czwartek ma jechać do domu!!![/QUOTE] hihihi...najpierw wizyta...najpierw wizyta i ...daję zielone światło!!!! Wybaczcie niewiernemu Tomaszowi...ale najpierw wizyta Basi! Bardzo się cieszę,że ten psiak także okazuje się tak bardzo proludzkim,łagodnym i...sympatycznym niesłychanie psiakiem! [B]Pani Małgosiu...proszę wycałować to aksamitne faflisko ode mnie...bardzo proszę!!![/B] Quote
Basia1244 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No to w tej sytuacji dzwonię i umawiam się na jutro! Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 :multi::multi::multi: Zuzliku - jestes wspaniala!!! Quote
zuzlikowa Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='Basia1244']No to w tej sytuacji dzwonię i umawiam się na jutro![/QUOTE] Kochana jesteś!!! Cudnie...może jak wrócę z Borutą...i kto wie,czy nie z nadprogramową benią:-(...to moze cudne wieści mnie bedą czekać!!! ...i może jak będę wydzwaniać w środe do hoteliku,to bedę juz zielonym światłem świecic!!! Quote
Maruda666 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Czarnulku, oby jak najszybciej :multi::multi:. Kciuki już mnie bolą :evil_lol: Zuzliku, musisz uważać, coby Cię za ufoludka ktoś nie wziął :) Quote
Recommended Posts