Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę Was o pomoc założyłam wątek kolejnym dwóm psom ich historie są bardzo smutne. To Piccolo i Barnaba. Piccolo jest niechcianym pieskiem a historia jest Barnaby jak z zakochanego kundla i tylko od ludzi zależy czy zakończenie obu tych historii będzie szczęśliwe. Oto ich wątek http://www.dogomania.pl/threads/185668-Niechciany-Piccolo-i-zdruzgotany-Barnaba-szukaj%C4%85-ukojenia-i-Wspania%C5%82ych-Ludzi?p=14684730#post14684730

Posted

Aleksandro Piccolo i Barnaba już w środę będą miały ogłoszenia, już się tym zainteresowałam. Ogłoszenia po Bonzo zostawiam dla któregoś z Twoich psiaków.

Posted

bea_204 napisał(a):
Aleksandro Piccolo i Barnaba już w środę będą miały ogłoszenia, już się tym zainteresowałam. Ogłoszenia po Bonzo zostawiam dla któregoś z Twoich psiaków.

Dzięki Bea myśle, ze czas na Rudego, ostatnio został bardzo pogryziony ale doszedł już do siebie, prześlę Koosiek jego historię. On jest w schr od końca 2006, po wyjściu ze szpitala znowu miał autystyczne zachowania, prawie miesiąc nas nie widział i nie było przy nim dobrej duszy.