Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Wysyłana była tydzień temu listem poleconym na adres Kariny, opisana przeze mnie, ale zapłata na konto lecznicy.[/QUOTE]

Mam awizo, zaraz poodbieram wszystko.

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Wysyłana była tydzień temu listem poleconym na adres Kariny, opisana przeze mnie, ale zapłata na konto lecznicy.[/QUOTE]

Aaaa, to ja nie wiem :) wiem tylko o fakturach, ktore przychodza do mnie :) /Agnieszka

Posted

[quote name='ostatniaszansa']Aaaa, to ja nie wiem :) wiem tylko o fakturach, ktore przychodza do mnie :) /Agnieszka[/QUOTE]

W sobotę miałam dla Was faktury - zostały w aparacie. Wyślę pocztą razem z dzisiejszymi.

Posted

[quote name='Soema']Mam awizo, zaraz poodbieram wszystko.[/QUOTE]

Bardzo proszę o info gdy pójdzie przelew do lecznicy - chciałabym wiedzieć gdy wszystko będzie już uregulowane.

Ruda czuje sie już wyśmienicie po zabiegu. Po powrocie z urlopu obiecuję wesprzeć akcję bazarkiem.

Posted

Czy ja mogę zgłosić sunie pod moją opieką Koko?

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226717-KOKO-z-Suchego-Lasu-już-w-DT-szukamy-DS[/url]

Akademicka Przychodnia Weterynaryjna
Wojska Polskiego 52
60-627 Poznań

koszt zabiegu to 350zł

Posted

[quote name='juli88']Czy ja mogę zgłosić sunie pod moją opieką Koko?

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226717-KOKO-z-Suchego-Lasu-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-DS"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226717-KOKO-z-Suchego-Lasu-już-w-DT-szukamy-DS[/URL]

Akademicka Przychodnia Weterynaryjna
Wojska Polskiego 52
60-627 Poznań

koszt zabiegu to 350zł[/QUOTE]
Oczywiście, że możesz. Nie ma możliwości znaleźć tańszej lecznicy? Przecież to maleńka sunia....

Posted (edited)

[quote name='Soema']Oczywiście, że możesz. Nie ma możliwości znaleźć tańszej lecznicy? Przecież to maleńka sunia....[/QUOTE]

Nie chciałam pisać tego publicznie ale napiszę, ostatnim razem sterylizowałam sunie w tańszej lecznicy i zeszła (nie chce sugerować winy weta bo pewnie tak nie jest ale ja do teraz nie moge się pozbierać) - historia w moim podpisie. A ta klinika jest moja zaufana, co nie oznacza że się z Tobą nie zgodzę, że drogo :(
To może za zwrot połowy kosztów? nie chce żeby inne psiaki zgłaszane do Was na tym ucierpiały...

edit: sprawdzam inną możliwość

Edited by juli88
Posted

Chciałabym zgłosić suczkę na sterylizację
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227797-Bia%C5%82a-sunia-z-male%C5%84stwem-przy-ruchliwej-ulicy-prosi-o-pomoc%21-Zbieramy-na-sterylizacje"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227797-Bia%C5%82a-sunia-z-male%C5%84stwem-przy-ruchliwej-ulicy-prosi-o-pomoc%21-Zbieramy-na-sterylizacje[/URL]

Przychodnia Weterynaryjna GRIMF-VET
ul. Królowej Jadwigi 6b, Radom

koszt 230 zł

Posted

[quote name='juli88']Nie chciałam pisać tego publicznie ale napiszę, ostatnim razem sterylizowałam sunie w tańszej lecznicy i zeszła (nie chce sugerować winy weta bo pewnie tak nie jest ale ja do teraz nie moge się pozbierać) - historia w moim podpisie. A ta klinika jest moja zaufana, co nie oznacza że się z Tobą nie zgodzę, że drogo :(
To może za zwrot połowy kosztów? nie chce żeby inne psiaki zgłaszane do Was na tym ucierpiały...

edit: sprawdzam inną możliwość[/QUOTE]

Może spytaj dziewczyny z Poznania... może ktoś ma zaprzyjaźnionego weta. A ta klinika nie uwzględnia zniżek dla bezdomniaków?

Pati, dopisana. Zwracamy 50%.

Posted

[quote name='Soema']Może spytaj dziewczyny z Poznania... może ktoś ma zaprzyjaźnionego weta. A ta klinika nie uwzględnia zniżek dla bezdomniaków?

Pati, dopisana. Zwracamy 50%.[/QUOTE]

Dziś po 16 będę dzwonić do weterynarza z Suchego Lasu, znajoma mówi że ona tyle płaciła za bernardyna... Jeszcze się określę :)

Posted

[quote name='pati851']pierwszy raz korzystam z pomocy na dogo czy mam brac fakturkę?[/QUOTE]

Wszystkie informacje są w pierwszym poście. Dane też.

Posted

[quote name='pati851']Faktura ma być wystawiona tylko na kwotę jaką zwracacie?[/QUOTE]

Jeśli wet się zgodzi to może tak być. Jeśli ktoś nie ma takiej możliwości, po otrzymaniu zwrotu, wpłaca połowę na akcję.

Posted

[quote name='pati851']bardzo dziękuję za informację. czy suczkę mogę już oddać na sterylkę?[/QUOTE]

Tak i koniecznie wstaw zdjęcia
PO zabiegu :) trzymamy kciuki

Posted

[quote name='beataczl']Soema -prosba -mozesz sprawdzic do kiedy mam zaplaconą stala deklaracje , bo sie juz zgubilam calkiem .[/QUOTE]
ponawiam prosbe- czy jest taka mozliwosc spr.?

Posted

[quote name='beataczl']ponawiam prosbe- czy jest taka mozliwosc spr.?[/QUOTE]
Staram się to wszystko podliczyć, ale za dużo tego. Wstawię podliczenia i trzeba będzie liczyć indywidualnie.
[quote name='magdola']Proszę o info na pw jak zostać stałym deklarowiczem?[/QUOTE]
Wystarczy na wątku się zadeklarować i z tego wywiązywać :)

Posted

[quote name='Soema']Staram się to wszystko podliczyć, ale za dużo tego. Wstawię podliczenia i trzeba będzie liczyć indywidualnie.

Wystarczy na wątku się zadeklarować i z tego wywiązywać :)[/QUOTE]
Acha, ale na wątku jest konto? Bo mi umknelo.... To ja sie po wypłacie zgłosze :D

Posted

Jutro wysyłam fakturę (sunię zgłaszałam, z deklaracjami jestem na bieżąco (wpłacone już za czerwiec)
Oto Bajka kilka dni po sterylce:

[IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9505/ministerylka2.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Bardzo proszę o info gdy pójdzie przelew do lecznicy - chciałabym wiedzieć gdy wszystko będzie już uregulowane.

[/QUOTE]

Czy przelew poszedł/pójdzie w tym tygodniu? - w poniedziałek minie 14 dni od zabiegu, nie chciałabym nadużywać dobroci weta. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie i nie pogonicie ;)

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Czy przelew poszedł/pójdzie w tym tygodniu? - w poniedziałek minie 14 dni od zabiegu, nie chciałabym nadużywać dobroci weta. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie i nie pogonicie ;)[/QUOTE]

Powinien być max na poniedziałek. Dostanę skany, wyślę Dziewczynom i pójdzie przelew.

Posted

[quote name='Soema']Powinien być max na poniedziałek. Dostanę skany, wyślę Dziewczynom i pójdzie przelew.[/QUOTE]

Dzięki, będę wdzieczna

gdyby to miało przyspieszyć sprawę to mogę zaraz wysłać skan tej faktury na wskazany mail (mam odbitą na ksero)