Soema Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Wysyłana była tydzień temu listem poleconym na adres Kariny, opisana przeze mnie, ale zapłata na konto lecznicy.[/QUOTE] Mam awizo, zaraz poodbieram wszystko. Quote
ostatniaszansa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Wysyłana była tydzień temu listem poleconym na adres Kariny, opisana przeze mnie, ale zapłata na konto lecznicy.[/QUOTE] Aaaa, to ja nie wiem :) wiem tylko o fakturach, ktore przychodza do mnie :) /Agnieszka Quote
Soema Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='ostatniaszansa']Aaaa, to ja nie wiem :) wiem tylko o fakturach, ktore przychodza do mnie :) /Agnieszka[/QUOTE] W sobotę miałam dla Was faktury - zostały w aparacie. Wyślę pocztą razem z dzisiejszymi. Quote
Agnieszka Co. Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 [quote name='Soema']Mam awizo, zaraz poodbieram wszystko.[/QUOTE] Bardzo proszę o info gdy pójdzie przelew do lecznicy - chciałabym wiedzieć gdy wszystko będzie już uregulowane. Ruda czuje sie już wyśmienicie po zabiegu. Po powrocie z urlopu obiecuję wesprzeć akcję bazarkiem. Quote
juli88 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Czy ja mogę zgłosić sunie pod moją opieką Koko? [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226717-KOKO-z-Suchego-Lasu-już-w-DT-szukamy-DS[/url] Akademicka Przychodnia Weterynaryjna Wojska Polskiego 52 60-627 Poznań koszt zabiegu to 350zł Quote
Soema Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='juli88']Czy ja mogę zgłosić sunie pod moją opieką Koko? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226717-KOKO-z-Suchego-Lasu-ju%C5%BC-w-DT-szukamy-DS"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226717-KOKO-z-Suchego-Lasu-już-w-DT-szukamy-DS[/URL] Akademicka Przychodnia Weterynaryjna Wojska Polskiego 52 60-627 Poznań koszt zabiegu to 350zł[/QUOTE] Oczywiście, że możesz. Nie ma możliwości znaleźć tańszej lecznicy? Przecież to maleńka sunia.... Quote
juli88 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) [quote name='Soema']Oczywiście, że możesz. Nie ma możliwości znaleźć tańszej lecznicy? Przecież to maleńka sunia....[/QUOTE] Nie chciałam pisać tego publicznie ale napiszę, ostatnim razem sterylizowałam sunie w tańszej lecznicy i zeszła (nie chce sugerować winy weta bo pewnie tak nie jest ale ja do teraz nie moge się pozbierać) - historia w moim podpisie. A ta klinika jest moja zaufana, co nie oznacza że się z Tobą nie zgodzę, że drogo :( To może za zwrot połowy kosztów? nie chce żeby inne psiaki zgłaszane do Was na tym ucierpiały... edit: sprawdzam inną możliwość Edited June 5, 2012 by juli88 Quote
pati851 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Chciałabym zgłosić suczkę na sterylizację [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227797-Bia%C5%82a-sunia-z-male%C5%84stwem-przy-ruchliwej-ulicy-prosi-o-pomoc%21-Zbieramy-na-sterylizacje"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227797-Bia%C5%82a-sunia-z-male%C5%84stwem-przy-ruchliwej-ulicy-prosi-o-pomoc%21-Zbieramy-na-sterylizacje[/URL] Przychodnia Weterynaryjna GRIMF-VET ul. Królowej Jadwigi 6b, Radom koszt 230 zł Quote
Soema Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='juli88']Nie chciałam pisać tego publicznie ale napiszę, ostatnim razem sterylizowałam sunie w tańszej lecznicy i zeszła (nie chce sugerować winy weta bo pewnie tak nie jest ale ja do teraz nie moge się pozbierać) - historia w moim podpisie. A ta klinika jest moja zaufana, co nie oznacza że się z Tobą nie zgodzę, że drogo :( To może za zwrot połowy kosztów? nie chce żeby inne psiaki zgłaszane do Was na tym ucierpiały... edit: sprawdzam inną możliwość[/QUOTE] Może spytaj dziewczyny z Poznania... może ktoś ma zaprzyjaźnionego weta. A ta klinika nie uwzględnia zniżek dla bezdomniaków? Pati, dopisana. Zwracamy 50%. Quote
juli88 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Soema']Może spytaj dziewczyny z Poznania... może ktoś ma zaprzyjaźnionego weta. A ta klinika nie uwzględnia zniżek dla bezdomniaków? Pati, dopisana. Zwracamy 50%.[/QUOTE] Dziś po 16 będę dzwonić do weterynarza z Suchego Lasu, znajoma mówi że ona tyle płaciła za bernardyna... Jeszcze się określę :) Quote
pati851 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 pierwszy raz korzystam z pomocy na dogo czy mam brac fakturkę? Quote
Soema Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='pati851']pierwszy raz korzystam z pomocy na dogo czy mam brac fakturkę?[/QUOTE] Wszystkie informacje są w pierwszym poście. Dane też. Quote
pati851 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Faktura ma być wystawiona tylko na kwotę jaką zwracacie? Quote
Soema Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='pati851']Faktura ma być wystawiona tylko na kwotę jaką zwracacie?[/QUOTE] Jeśli wet się zgodzi to może tak być. Jeśli ktoś nie ma takiej możliwości, po otrzymaniu zwrotu, wpłaca połowę na akcję. Quote
pati851 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 bardzo dziękuję za informację. czy suczkę mogę już oddać na sterylkę? Quote
Soema Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='pati851']bardzo dziękuję za informację. czy suczkę mogę już oddać na sterylkę?[/QUOTE] Tak i koniecznie wstaw zdjęcia PO zabiegu :) trzymamy kciuki Quote
beataczl Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='beataczl']Soema -prosba -mozesz sprawdzic do kiedy mam zaplaconą stala deklaracje , bo sie juz zgubilam calkiem .[/QUOTE] ponawiam prosbe- czy jest taka mozliwosc spr.? Quote
magdola Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Proszę o info na pw jak zostać stałym deklarowiczem? Quote
Soema Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='beataczl']ponawiam prosbe- czy jest taka mozliwosc spr.?[/QUOTE] Staram się to wszystko podliczyć, ale za dużo tego. Wstawię podliczenia i trzeba będzie liczyć indywidualnie. [quote name='magdola']Proszę o info na pw jak zostać stałym deklarowiczem?[/QUOTE] Wystarczy na wątku się zadeklarować i z tego wywiązywać :) Quote
magdola Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Soema']Staram się to wszystko podliczyć, ale za dużo tego. Wstawię podliczenia i trzeba będzie liczyć indywidualnie. Wystarczy na wątku się zadeklarować i z tego wywiązywać :)[/QUOTE] Acha, ale na wątku jest konto? Bo mi umknelo.... To ja sie po wypłacie zgłosze :D Quote
marako Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Jutro wysyłam fakturę (sunię zgłaszałam, z deklaracjami jestem na bieżąco (wpłacone już za czerwiec) Oto Bajka kilka dni po sterylce: [IMG]http://img405.imageshack.us/img405/9505/ministerylka2.jpg[/IMG] Quote
Agnieszka Co. Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Bardzo proszę o info gdy pójdzie przelew do lecznicy - chciałabym wiedzieć gdy wszystko będzie już uregulowane. [/QUOTE] Czy przelew poszedł/pójdzie w tym tygodniu? - w poniedziałek minie 14 dni od zabiegu, nie chciałabym nadużywać dobroci weta. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie i nie pogonicie ;) Quote
Soema Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Czy przelew poszedł/pójdzie w tym tygodniu? - w poniedziałek minie 14 dni od zabiegu, nie chciałabym nadużywać dobroci weta. Mam nadzieję, że mnie rozumiecie i nie pogonicie ;)[/QUOTE] Powinien być max na poniedziałek. Dostanę skany, wyślę Dziewczynom i pójdzie przelew. Quote
Agnieszka Co. Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Soema']Powinien być max na poniedziałek. Dostanę skany, wyślę Dziewczynom i pójdzie przelew.[/QUOTE] Dzięki, będę wdzieczna gdyby to miało przyspieszyć sprawę to mogę zaraz wysłać skan tej faktury na wskazany mail (mam odbitą na ksero) Quote
ostatniaszansa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 jak zatwierdzone przez Soemę wysyłaj na adres mailowy który podam na pw. Agnieszka jak wróci ze schroniska zostawię Jej wiadomość ,żeby zapłaciła . Bajka, sunia z postu 4043 jest BOSKA :) Ewa Quote
Recommended Posts