Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]O tym niewielkim Czarnuszku dowiedziałam się niedawno.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zadzwoniła do mnie Pani z prośbą o pomoc w znalezieniu czegoś dla tego psiaczka. Został znaleziony w grudniowe mrozy - leżał w okolicy sklepu do którego uczęszcza Jego wybawczyni.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Początkowo Pani myślała,że maluch czeka na kogoś, jednak był tam także po południu i rano - dnia następnego.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Widziała jak piesek podnosi do góry zmarznięte łapeczki, i tu serce podpowiedziało "Zabierz Go do domu".[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Zabrała, nakarmiła, przyzwyczaiła się... Ma już jednak kilka psów i dlatego nie może sobie pozwolić na zostawienie kolejnego...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Rozwiesiła ogłoszenia, z myślą,że znajdzie się stęskniony Pan...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]W końcu zaczęła rozważać opcję schroniska, lecz za oddanie psa do schroniska trzeba sporo zapłacić. Znalazła więc mnie i poprosiła o znalezienie czegoś dla psiaka...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Podobno jest kochany i bardzo przyjazny, uwielbia inne psiaki i kocha ludzi.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Nie brudzi w domu. Ma kilka lat, Pani oceniła Go na 'około' 3-4.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Ja osobiście Go nie widziałam, więc wypowiedzieć się nie mogę.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Pstaram się tam jak najprędzej wybrać. [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Dogomaniacy pomóżcie...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Jeżeli ma ktoś czas dopomóc w ogłoszeniach - to ja bardzo proszę![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A oto ten nieszczęsny Czarnuszek:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Namiary na mnie:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT]