Klaudus__ Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 [FONT=Comic Sans MS]O tym niewielkim Czarnuszku dowiedziałam się niedawno.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zadzwoniła do mnie Pani z prośbą o pomoc w znalezieniu czegoś dla tego psiaczka. Został znaleziony w grudniowe mrozy - leżał w okolicy sklepu do którego uczęszcza Jego wybawczyni.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Początkowo Pani myślała,że maluch czeka na kogoś, jednak był tam także po południu i rano - dnia następnego.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Widziała jak piesek podnosi do góry zmarznięte łapeczki, i tu serce podpowiedziało "Zabierz Go do domu".[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zabrała, nakarmiła, przyzwyczaiła się... Ma już jednak kilka psów i dlatego nie może sobie pozwolić na zostawienie kolejnego...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Rozwiesiła ogłoszenia, z myślą,że znajdzie się stęskniony Pan...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]W końcu zaczęła rozważać opcję schroniska, lecz za oddanie psa do schroniska trzeba sporo zapłacić. Znalazła więc mnie i poprosiła o znalezienie czegoś dla psiaka...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Podobno jest kochany i bardzo przyjazny, uwielbia inne psiaki i kocha ludzi.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie brudzi w domu. Ma kilka lat, Pani oceniła Go na 'około' 3-4.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ja osobiście Go nie widziałam, więc wypowiedzieć się nie mogę.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pstaram się tam jak najprędzej wybrać. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dogomaniacy pomóżcie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeżeli ma ktoś czas dopomóc w ogłoszeniach - to ja bardzo proszę![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A oto ten nieszczęsny Czarnuszek:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Namiary na mnie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT] Quote
Wet-siostra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 On jest taki trochę jamnikowato-parówkowaty... Quote
Klaudus__ Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Wet-siostra napisał(a):On jest taki trochę jamnikowato-parówkowaty... Idealnie ujęte ]:-> Quote
kmurdz Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 no to do gory psinko! niech Ci sie poszczesci! Quote
zerduszko Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Klaudus__ napisał(a):Idealnie ujęte ]:-> To trzeba go na parówkowy wrzucić :) a może i na jamniczy :roll: Bosz, te czarnuchy :loveu: :roll: Quote
mercy Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Bardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu...[/I][/QUOTE] zrobie allegro tylko napisz co ma w nim byc? Quote
Klaudus__ Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='mercy']co słychać u Czarnuszka? Pani cały czas pisze do mnie czy już coś się znalazło... Quote
Recommended Posts