Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='shangri_la']ufff dotarlo potwierdzienie nareszcie :lol: ale pisze ze "wystawa nieoplacona" a zaplacilam :mad: i znowu trzeba bedzie gnac do kasy i sie tlumaczyc.....
pozdrawiam[/quote]

ja mam nieoplacona a dostalam numerki :eviltong:

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja wożę ze sobą elegancko opakowane i zabezpieczone przed zniszczeniem. Ale np. holenderskich nie wożę,bo jeden rodowód to 2 karty formatu A4, na dodatek zafoliowane! Zrobiłam ksero i już.

Co do tego obowiązku, to tylko raz spotkalam się, że chcieli sprawdzać rodowód. Było to 2 lata temu w Kosicach/Słowacja.:evil_lol:
Pzdr.

Posted

dotarlo potwierdzenie, numerek i talon na katalog :multi:
JEDZIEMY :multi: :multi: :multi: jak dobrze pojdzie MlCh skonczymy :)
bedziemy w niedziele, dajcie znac na ktorych ringach was szukac bedziemy kibicowac :)

Posted

[B]Hexi [/B]- żebym to ja wiedziała, ja którym ringu będę... Ale jak się postarasz,to na baski-babaski na pewno trafisz. We Wrocławiu będzie nas 6 sztuczek, a może i więcej...?
pzdr.

Posted

bede szukac :)
ale nie recze za siebie... jak sie uda championat skonczyc moge zapomniec o bozym swiecei :)
w jednym miesiacu mialabym skonczony ml ch. litwy, polski i uprawnienia reproduktora zrobione :)

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Gdyby ktoś jechał za zachodniopomorskiego i miał ochotę na towarzystwo dwóch gadatliwych osób, to proszę mowić, zabiorę się do wrocka ;)[/quote]

Jadę sama :cool3: ale jadę dzień wcześniej - czytaj z noclegiem

Posted

My też już dostaliśmy potwierdzenie(wczoraj).Labradory są w niedzielę,ale my z Wrocławia ,więc będziemy też w sobotę by pooglądać pieski.Przy okazji załatwie sprawy z opłatami(numerek dostaliśmy,ale podobno nie zapłaciliśmy...) i katalogiem.

Posted

[quote name='flashka-g']przy wrocławskim oddziale to nie ma co nawet snuć marzen:roll:[/quote]

Raczej tak,ale jak komuś zależy na stawce(ilości) w klasie to można zadzwonić i się spytać.Powinni podać:)

Posted

[quote name='Natalia27']Raczej tak,ale jak komuś zależy na stawce(ilości) w klasie to można zadzwonić i się spytać.Powinni podać:)[/QUOTE]
Sądzę, że większości raczej zależy o to, o której godzienie i w jakiej kolejności są sędziowane konkretne rasy. Bądź co bądź to wystawa międzynarodowa.

Bez sensu jest, żeby wszyscy sie zjeżdżali o 9:00 rano i ustawiali pod ring, a później czekali do 13:00, bo powiedzmy są oceniani na samym końcu.

Pod tym względem wrocław nawala :(

Posted

[quote name='Czarne Gwiazdy']Sądzę, że większości raczej zależy o to, o której godzienie i w jakiej kolejności są sędziowane konkretne rasy. Bądź co bądź to wystawa międzynarodowa.

Bez sensu jest, żeby wszyscy sie zjeżdżali o 9:00 rano i ustawiali pod ring, a później czekali do 13:00, bo powiedzmy są oceniani na samym końcu.

Pod tym względem wrocław nawala :([/quote]

Ale przecież w tych sprawach też można zadzownić i się dowiedzieć.Podałam tylko przykład.Postaram być po katalog w sobotę ,więc jeżeli kogoś kto wystawia w niedzielę chce się dowiedzieć np.kiedy jest rasa itp. to mogę podać w sobotę.

Posted

[quote name='Natalia27']Ale przecież w tych sprawach też można zadzownić i się dowiedzieć.Podałam tylko przykład.Postaram być po katalog w sobotę ,więc jeżeli kogoś kto wystawia w niedzielę chce się dowiedzieć np.kiedy jest rasa itp. to mogę podać w sobotę.[/quote]
Natalio ja bym była bardzo wdzięczna jeśli byś mogła w sobote napisać o ktorej (tak plus minus)Albo które w kolejności będą oceniane rottweilery w niedziele. :modla: Dzieki z góry.

Posted

[quote name='Natalia27']Ale przecież w tych sprawach też można zadzownić i się dowiedzieć.Podałam tylko przykład.Postaram być po katalog w sobotę ,więc jeżeli kogoś kto wystawia w niedzielę chce się dowiedzieć np.kiedy jest rasa itp. to mogę podać w sobotę.[/quote]

Tylko o ile byłoby prostszym rozwiązaniem podanie planu na stronie. :razz: :evil_lol: