Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjecia z podróży i nowego domku:)

Moze właścicielka karmelka zjawi się na forum i sama opowie jak chłopak sobie radzi i jaki jest kochany:)powiem tylko ze dzis zadzwoniłam do Pani która go adoptowała, psiak jest grzeczny juz zaczyna sie bawic nawet zaszczekał i nie odstepuje swoich właścicieli na krok, uwiebia biegac w ogrodzie:)a w domku jest grzeczny i opanował sztke chodzenia po schodach:loveu::multi:

Posted

Karmelek ma dom :multi::multi::bigcool::bigcool::bigcool: i to taki jak sobie dla niego wymarzyłam :lol:

marta :Rose: wielkie dzięki za to ,że z bezimiennego psa w schronisku stał się tym uśmiechniętym piesiem w swoim własnym domku

dla Karmelka i jego nowej rodzinny wszystkiego dobrego i mam nadzieje ,że nam napiszą co u słodziaka słychać

Posted

dziewczyny tak naprawde moja zasługa w tym nie jest wielka:oops: bardziej niz ja wypatrzyła go Farmerka:) ja zrobiłam zdjecia opis i watek a reszta zajełyscie sie WY kochane cioteczki karmelkowe:D gdyby nie wasze ogłoszenia karmelek i inne pieski nie byłyby teraz w nowych domkach za to dziekuje wam z całego serca!!!

Posted

martaipieski napisał(a):
dziewczyny tak naprawde moja zasługa w tym nie jest wielka:oops: bardziej niz ja wypatrzyła go Farmerka:) ja zrobiłam zdjecia opis i watek a reszta zajełyscie sie WY kochane cioteczki karmelkowe:D gdyby nie wasze ogłoszenia karmelek i inne pieski nie byłyby teraz w nowych domkach za to dziekuje wam z całego serca!!!

wspaniale ,że Karmalek ma w końcu domeeek!!! Mam nadzieję,że taki do końca życia!

Posted

Bardzo ucieszyły mnie zdjęcia radosnego Karmelka :sweetCyb:Jego oczy się śmieją, pychol się śmieje - fantastycznie! Widzę, że najmłodszy domownik, już go pokochał :) Niech się szczęści Karmelkowi i jego Rodzinie :multi:

• 1 month later...
Posted

dzis zadzwoniła właścicielka Karmelka:) sa bardzo szczesliwi i dumni z psiaka, bardzo go kochaja i karmelke dzis pierwszy raz idzie na szkolenie,ale nie grupowe bo na grupowym za bardzo sie stresował zdjecia moze bede miałą wieczorkiem:) karmelek jest grzeczny i bardzo przywiazany ale Pani mowi ze chyba teskni za pieskami bo jak widzi jakiegos to piszczy

Posted

To fantastycznie, mam nadzieję że uda mi się jeszcze dzisiaj dopaść do komputera i obejrzeć te fotki :) Wiedziałam, że Karmelek będzie kochany, nie mogło być inaczej.
Marta, a znasz kogoś kto poszukuje szorściaków w typie sznaucera? Mamy dwa do natychmiastowej adopcji: Czacziego i Nugata (razem i oddzielnie)
http://www.dogomania.pl/threads/180104-dwa-Smutasy-od-lat-w-schronie!-ROZWIES-PLAKAT!-dorzuc-na-hotel