Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam nowe konto,wysyłam zawsze po 20 każdego miesiąca.Moje wpłaty za wrzesień i pażdziernik,jak dotąd nie zostały odnotowane przez poprzedniego"księgowego"mam nadzieję,że jednak docierają do mestudio należne Jej pieniążki i że "księgowy nie zwiał z kasą",byłoby to bardzo przykre,zważywszy,jakie problemy i demolki wyprawiają nasi podopieczni!Mestudio,Ty się kochana nie wstydź zdemoelowanej werandy,tylo ją pokaż,widomy dowód rozkoszy jakie spotykają domy tymczsowe.Ja zrobiłam sobie boazerię z paneli podłogowych jako zabezpieczenie antykotowe,bo znudziło mi się podklejanie tapety,może pomyśl na przyszłość o jakimś takim zabezpieczeniem na werandzie,bo zawsze się znajdzie jakis podsikiwacz paskudek.Czytałam o Twoim nowym znalezisku dziadziusiu,masz ogromne serducho!Pzdrawiam.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WIGA, tylko że mi naprawdę wstyd jak oglądam te zdjęcia z werandy. Ściany są straszne, a remont był 4 lata temu. Pewne szczeniaki wygryzły mi w ścianach dziury o średnicy kilkunastu centymetrów, inne pieski poździerały ściany do siatki zabezpieczającej styropian, o brudzie na ścianach to już lepiej nie wspomnę. Ściany są plackowate bo dziury TZ połatał tymczasowo - remont planujemy w nowym roku latem. Zastanawiam się co na te ścany położyć aby wytrzymało te różne psie pomysły:diabloti:
Weźmy pana Lisia, który leży właśnie w koszyczku kocim wyściełanym kocykiem. Przyszedł sobie ze spacerku i już jest nasikane w trzech miejscach na dywanowych kartonach:evil_lol:.
Lisiowie obserwują właśnie co tam pan ciekawego robi pod sufitem - zdejmuje niby sufit bo chcemy to ocieplić jeszcze w tym roku i położyć nowy sufit kartongipsowy. Sufitów jszcze potwory nie niszczą na szczęście.
Co do rozliczeń to szkoda, że ich nie ma, bo wzbudzają zaufanie do zbierającego. Do tej pory pieniążki zawsze docierały po przypomnieniach na wątku więc wszystko jest ok.

Posted

Angel a może najlepszym rozwiązaniem byłoby zadzwonić do Aguifere i poprosić ją o zrobienie tu rozliczenia.
Albo można spróbować wysłać smsa do niej.
Numer telefonu chyba gdzieś macie, bo kontaktowała się z Wami w sprawie adopcji Cekina.

Posted

Zastanawiam się czy warto wychodzić z domu....
[img]http://img152.imageshack.us/img152/5728/img0983m.jpg[/img]

Biegi po polach i łąkach.

[img]http://img248.imageshack.us/img248/913/img0978g.jpg[/img]

Posted

Witajcie, Lisio ma rację. Dzis nie warto wychodzić z domu na dłuższą przechadzkę przynajmniej u nas- brzydko, ciemno, pada...Trudno ukryć- zblizamy się do późnej jesieni, ale moze po drodze jeszcze załapiemy się na złotą jesień.
Podobało mi się zdanie, że póki co psiaki jeszcze nie demolują sufitu...ale kto wie..
Zamieść Ewo zdjęcie demolki pt. Pies potrafi- uroki tymczasów.
Pozdrowienia.
:shake::shake::shake::shake::shake:
[B] Angel[/B]
[B]Nie została odnotowana wpłata osoby spoza dogo: Teresa za wrzesień,[/B] a niewątpliwie zostało wpłacone. Za październik nie ma zestawień, a wpłata też została zrealizowana.
:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

Dostalam już na pw nowe konto do wpłat.. Niestety, wpłata listopadowa została wysłana 5 .11 na stare konto, podobnie jak wplata za październik (przelew - 7.10). Mam nadzieję, że pieniądze te trafią w końcu na konto opiekuna Lisia.

Posted

Uzupełnie Kochani o info od Danusi i z wątku:
"""Danusia[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/184039-LISIO-i-PIEGUSKA-Już-w-DT-)ich-miłośc-zwycięza-wszystko!-Czekaja-na-DS!/images/smilies/love.gif[/IMG]
Właśnie rozesłałem nowy nr konta do wszystkich deklarowiczów, [B]oprócz:[/B]
[B]elmira -[/B] ma zapchaną skrzynkę, - [COLOR=red]powiadomi [B]jostel5[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]osoby spoza Dogo:[/B][/COLOR]
[B]TERESA[/B] - ................[COLOR=red]powiadomiona przez [/COLOR][COLOR=red][B]danka4u1[/B][/COLOR]
[B]Pani Karolina - ?????????[/B]
[B]Karolina B -[/B] ...............................[COLOR=red]powiadomi [B]Angel[/B][/COLOR]
[B]Małgorzata G -[/B] .........................[COLOR=red]powiadomi [B]jostel5[/B][/COLOR]
[B]Wirtualna opiekunka Pieguski -[/B] ...[COLOR=red]powiadomi [B]Angel[/B][/COLOR]
Może Ty Danusiu lub ktoś ma kontakt z tymi osobami[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/184039-LISIO-i-PIEGUSKA-Już-w-DT-)ich-miłośc-zwycięza-wszystko!-Czekaja-na-DS!/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Nie wysyłałem nr konta do Aguifere"""

Nie wiemy tylko jaka to osoba [B]"Pani Karolina"[/B] i kto może mieć kontakt,
Spróbuje jeszcze przejrzeć wątek.

Pozdrawiam pięknie
Lisio i Pieguska na zdjęciach super
Mestudio Dzięki:loveu:

Posted

Tak mi przyszło do głowy, że teraz wszyscy wirtualni opiekunowie znają adres Lisiów i mogą nas odwiedzać i sprawdzać. Zapraszamy w soboty, niedziele i wszelkie dni świąteczne, no i podczas urlopów. Wtedy jesteśmy w domu ciągle.

Posted

[quote name='mestudio']Tak mi przyszło do głowy, że teraz wszyscy wirtualni opiekunowie znają adres Lisiów i mogą nas odwiedzać i sprawdzać. Zapraszamy w soboty, niedziele i wszelkie dni świąteczne, no i podczas urlopów. Wtedy jesteśmy w domu ciągle.[/QUOTE]
Z przyjemnością zobaczyłabym na własne oczy to Twoje cudowne miejsce na ziemi, ale to niestety daleko....:shake:

Posted

W pierwszym poście wyczytałam, że te moje 5zł nadpłaty trochę bruździ ;). Deklarowałam 15 zł na Lisia, a gdy zapadła decyzja o zabraniu Pieguski dodałam te 5zł dla niej . Tak że moja stała deklaracja to 20zł .

Posted

[quote name='mestudio']Tak mi przyszło do głowy, że teraz wszyscy wirtualni opiekunowie znają adres Lisiów i mogą nas odwiedzać i sprawdzać. Zapraszamy w soboty, niedziele i wszelkie dni świąteczne, no i podczas urlopów. Wtedy jesteśmy w domu ciągle.[/QUOTE]

[quote name='Havanka']Z przyjemnością zobaczyłabym na własne oczy to Twoje cudowne miejsce na ziemi, ale to niestety daleko....:shake:[/QUOTE]
Dziękujemy za zaproszenie do odwiedziń - jesteście niesamowici;);)
Ode mnie też nie blisko, może kiedyś uda się pojechać:)

Posted

[quote name='Maruda666']W pierwszym poście wyczytałam, że te moje 5zł nadpłaty trochę bruździ ;). Deklarowałam 15 zł na Lisia, a gdy zapadła decyzja o zabraniu Pieguski dodałam te 5zł dla niej . Tak że moja stała deklaracja to 20zł .[/QUOTE]
Dzieki Marudo:)
2 post jeszcze jest Angel, to poproszę Angel o zmianę deklaracji na 20 zł:)

Posted

[B]Dzięki Ewo[/B] za zaproszenie. Chętnie odwiedziłabym Ciebie, Twój zwierzyniec i niekoniecznie po to, by cokolwiek sprawdzać. Tylko to odległośc..Ale może, może.

[B]Wojtuś[/B], dzięki za prowadzenie i uzupełnianie na bieżąco listy osób deklarujących. Szkoda, że dopiero przy takiej niezręcznej i przykrej sprawie, spotkaliśmy się " bliżej"- ułatwiłeś mi wczoraj wysyłanie nr konta, bo czasowo nie wyrabiam; dzięki:loveu::loveu:- na innych watkach jakoś mijaliśmy się.
Czy jest jakiś odzew od Aquifere? Brak słów:shake:

Posted

Odzewu od Aquifere na razie nie ma. Mam nadzieję że jednak rozliczy się z pieniędzy darczyńców. Być może mimo własnych problemów. :shake:

[B]danka4u1:[/B] skoro nie chcesz przyjechać skontrolować Lisia i Peguskę to pewnie chcesz przyjechać na resocjalizację...:eviltong: Zapatrzyłaś się na Figę z innego wątku i takie są skutki. W każdym razie zapraszamy (na resocjalizacji trzeba umieć chlipać z miski - nie wiem czy to potrafisz :evil_lol: )
W każdym razie zapraszamy mimo ciągłego remontu.
(zawsze coś do roboty dla gości się znajdzie):diabloti:

Pojawiła się pierwsza wpłata od maruda666 ale nie wiem gdzie mam je umieszczać. Jakby przepisać trzeci post (o potrzebie ogłoszenia) dla mestudio to tam bym mógł. Mogę też wysyłać do Angel. Jak zdecydujecie.

Mam pytanie co do osób z Krakowa: czy macie daleko do Podgórze (Podgórza)? Na razie tylko tak pytam.

TZmestudio

Posted

[quote name='Havanka']Z przyjemnością zobaczyłabym na własne oczy to Twoje cudowne miejsce na ziemi, ale to niestety daleko....:shake:[/QUOTE]

Havanka: trzeba się skrzyknąć np. z Danka4u1 (Rybnik) zabrać jeszcze kilka osób po drodze i .... wizytacja gotowa. Do nas się jedzie tylko kilka godzin (koło 6 godzin samochodem).:evil_lol:

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio'] Pojawiła się pierwsza wpłata od maruda666 ale nie wiem gdzie mam je umieszczać. [B]Jakby przepisać trzeci post[/B] (o potrzebie ogłoszenia) [B]dla mestudio[/B] to tam bym mógł. Mogę też wysyłać do Angel. Jak zdecydujecie.

Mam pytanie co do osób z Krakowa: czy macie daleko do Podgórze (Podgórza)? Na razie tylko tak pytam.

TZmestudio[/QUOTE]
TZmestudio proszę Cie na razie zbieraj wpłaty na Swoje konto, jak będzie juz 3 post dla mestudio to uzupełni sie wpłaty.

Rozmawiałem z Angel, napisze do Moda o przydzielenie[B] 3 postu dla mestudio[/B]:)

Drugi post pozosłałby dla Angel na dokończenie rozliczeń, a trzeci byłby dla mestudio jako kontynuacja spraw finansowych:)

To ja odpowiem, że jestem z Podgórza - rejon ul. Wielickiej wylot na Wieliczkę;);)

Posted

Przejrzę wieczorem wątek w poszukiwaniu namiarów na Karolinę B. Przecież nie rozpłynęła się we mgle....Mimo problemów osobistych sprawy finansowe trzeba załatwiać do końca......
[B]TZmestudio[/B]- W ramach ewentualnej resocjalizacji uczę się chlipać z miski :evil_lol:, a co do reszty- to nie ma problemu: głupich praca lubi:angryy:- to o mnie- remont, to może nie moja specjalność, ale chociaż pozamiatam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Angel']nie mam kontaktu do tamtych osób niestety.. :( Do virtualnej opiekunki postaram sie załatwić ale Karolina B.. hmmm nie wiem.[/QUOTE]

Angel powinnaś mieć do niej kontakt, bo jeszcze mi pisałaś że ona będzie wpłacać na Bingusia i Frania...
I miałam ci podać numery kont i jej przesyłałaś...

Posted

Danusia ja tam coś majsterkować umiem -
ale pewnie by sie tak skończyło że czas bym spędził z Lisiowymi i całą gromadą Zwierzaków,
pomoc przy remoncie byłaby malutka;);)