mestudio Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Jeżeli macie problem z pisaniem na dogo to trzeba zmienić przeglądarkę np na Mozillę, ja też się wkurzałam, aż wpadłam na ten pomysł. Gdzieś ktoś w innym wątku też o tym pisał. Quote
Monika z Katowic Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='mestudio']Jeżeli macie problem z pisaniem na dogo to trzeba zmienić przeglądarkę np na Mozillę, ja też się wkurzałam, aż wpadłam na ten pomysł. Gdzieś ktoś w innym wątku też o tym pisał.[/QUOTE] Dokładnie - to ważne, bo nie będziecie mogli ani pisać ani edytować postów na dogo. Quote
Aquifere Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ja korzystam z safari i jak na razie nie miałam żadnych problemów, więc wygląda na to, że safari też się spisuję:) Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 A wiec witam dziś zakochaną parę:) Jak się mają nasi ulubieńcy? Quote
Angel Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 poprawiłam 1 strone :) zobacz Tia czy teraz wszystko ok :) Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='Angel']poprawiłam 1 strone :) zobacz Tia czy teraz wszystko ok :)[/QUOTE] Teraz jest świetnie, bardzo przejrzyście:D A może te odoby które zapłaciły z góry za 2-3miesiące. To napisać tak jak jest czerwiec to lipiec( i już napisać kto wpłacił również za lipiec)? Ale w razie co to tak też może zostać, jest super:) Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 No i rozliczenia: 1015zł-910zł= 105zł Tyle jest obecnie na koncie Lisia i Pieguski:) Quote
Angel Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 [B]ZAPRASZAM NA WĄTEK NEGRY:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/186805-NEGRA-mała-suczka-chce-wkońcu-znaleźć-DS!-Czynajdzie-sie-ktoś-kto-ją-pokocha"]http://www.dogomania.pl/threads/186805-NEGRA-mała-suczka-chce-wkońcu-znaleźć-DS!-Czynajdzie-sie-ktoś-kto-ją-pokocha[/URL] Quote
mestudio Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ależ mnie dogo denerwuje, chwilami w żadnej przeglądarce nie działa. Z pieskami coraz fajniej, coraz lepiej sie poznajemy. Pieguska bardzo lubi poranne spacery, z rana jest najbardziej wesoła i najlepiej rozbrykana. Ona jest bardzo zwinna i skoczna. Ładnie podchodzi do ręki jak ma ochotę i dotyka już nosem palce. Ćwiczymy kilka razy dziennie takie numery:-). Coraz lepiej się poznajemy i dogadujemy z pieskami. Od ponad godziny znowu leje, a do tego jest burza. Uciekliśmy do domu i Lisio zaczął się strasznie niepokoić. Szczekał, sapał, skakał na mnie aż dostawał zadyszki, pani Lisiowa też była zła. Ja myślałam, że one się boją burzy i siedziałam z nimi jak nawiedzona i głaskałam Lisa żeby się uspokoił. Ale po jakimś czasie stwierdziłam, że może dam im kolację to trochę się odstresują. No i cóż sie okazało... psy chciały zwyczajnie jeść i tyle, a pańcia się zamartwiała. Najadły się podkradając sobie z misek i poszły spać. To była mniej więcej pora karmienia i już sie przyzwyczaiły, a ja taka niekumata sie okazałam. Lisio czeka na chrupeczki [img]http://img16.imageshack.us/img16/5069/02062010007l.jpg[/img] Quote
mestudio Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Wspólny spacerek [img]http://img36.imageshack.us/img36/51/02062010010.jpg[/img] Quote
mestudio Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Pieguska bywa ciągle ostrożna i czujna:-) [img]http://img29.imageshack.us/img29/2332/02062010002.jpg[/img] Quote
Tia Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Trochę zajmie to Piegusce, ale i tak już robi wielkie postępy:loveu: Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Udało mi się dotrzeć do Was, a nawet - jak widać- napisać. Problem polega chyba nie na przeglądarce, chociaż o tym też pomyślę, ale na czymś innym, ale to nie moja głowa..:diabloti::diabloti: Najważniejsze, że jestem i mogę pobyć w psim raju z Lisiem i Pieguską i z Wami. Mestudio, u Ciebie jest na prawdę jak w raju. Tyle zieleni, taka przestrzeń...Ach, marzenia:shake::shake: Widzę, że dzikusek??- Lisio ma smuczkę cały czas. Zamierza dać drapaka z takiego raju, czy to tak na wszelki wypadek,gdyby mu taka niestosowna myśl wpadła do głowiny? Quote
mestudio Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Lisio ma smyczkę na wszelki wypadek, puszczam ją i chodzę za nim bo trochę się boję, że mi zwieje na łąkę bo dopiero kończymy ogrodzenie.`Jak go całkiem spuszczam to daje dosłownie nura w przestrzeń, a jak mu ta smyczka merda to jest spokojniejszy. Większość dnia spędzamy w ogrodzie więc wolę mieć go za co łapać jakby miał nieciekawe pomysły. Jak go lepiej poznam to będzie inaczej, a jak skończymy ogrodzenie to będzie już zupełnie luz. Dziś jesteśmy cały dzień w ogrodzie, wylegujemy się i trochę coś tam kombinujemy, szkoda dnia na siedzenie w domu. Nawet laptopa mam w ogrodzie:-). Lisio jest dość narwany, ciągle szczeka jak szalony o 5 rano, szczerze mówiąc coraz wcześniej. Trochę chłopak przesadza, ale mam nadzieje, że się opanuje jednak. A co do ogrodu to my go dopiero zakładamy od niedawna, jest to spory teren, czasu mamy mało, ale staramy sie to ogarnąć. Teraz najważniejsze jest ogrodzenie. Musimy je skończyć bo materiał zalega, a deszcze leją kiedy mamy wolne. I tak bez sensu wszystko się przeciąga. Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='mestudio']Lisio ma smyczkę na wszelki wypadek, puszczam ją i chodzę za nim bo trochę się boję, że mi zwieje na łąkę bo dopiero kończymy ogrodzenie.`Jak go całkiem spuszczam to daje dosłownie nura w przestrzeń, a jak mu ta smyczka merda to jest spokojniejszy .[/QUOTE] Ja tez tak robię ze swoim dziadeczkiem 11- letnim Oskarem, dlatego pytałam, z tym że u mnie tylko miejskie tereny wchodzą w grę- niestety- ,ale dziadek też daje nura i ATAKUJE DUŻE PSY!! Koszmarek,ale dziadeczek już tak nie biega jak kiedyś i nie wydaje się nieszczęśliwy z powodu tej luźno puszczonej smyczy. Nie zauważa jej po prostu, a ja mam kontrolę nad moim " agresorem" Pozdrowienia dla Was wszystkich Quote
Angel Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Super że sie udało i z dnia na dzień jest coraz lepiej : noo tylko oby oduczył się tego budzenia nad ranem.[B][COLOR="#ff0000"].ale nadal brakuje nam 70 zł deklaracji stałych![/COLOR][/B] :( Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Pochodziłam znowu trochę "po prośbie"- może ludziska dorzucą choć grosik dla psiaków:placz:??:lol:??; tylko tyle mogę teraz zrobić.:shake: Quote
aanka Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uściski dla psiaczków kochanych i pozdrowienia dla opiekunki...:p Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Aquifere, może jestem ślepawa, ale wpłaciłam [U]dwa razy po 50 zł[/U] na zakochanych, a zapisana jest jedna wpłata. Powinno dawno dojść. Jeśli się mylę, przepraszam. Quote
mestudio Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dziś parka już śpi. Znowu nas przegonił pod wieczór deszcz i okropna burza. Psiaczki przygarnęły do siebie dziś naszą podwórkową Kropkę bo ona strasznie się boi burzy i zawsze umyka do domu jeśli się takowa zbliża. Razem sobie spały miśki trzy. Zastanawiam się jakie legowisko kupić dla parki bo Lisio bardzo mocno kopie w legowisku. Jak jest na dwórku to zagląda do budek innych psiaków i jak wejdzie to też zaraz mocno kopie. Pieguska dziś ładnie sobie leżała przy moich nogach, Lisio jak zasnął w ogrodzie to nawet nie słyszał jak wstaję i idę na chwilę do domu:-). On się dość szybko męczy staruszek i unika słoneczka. Nie wiem jak zgrałam dzisiejsze zdjęcia, coś namieszałam i nie mogę ich u siebie znaleźć. Quote
danka4u1 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Czyżby Lisio miał teraz dwie dziewczyny: Pieguskę i Kropkę? No, no to chwacki staruszek. A słoneczko, nawet takie ,jak jest teraz,dla piesków w pewnym wieku niezbyt wskazane, a zwłaszcza " sporty ekstremalne" na tym słoneczku.Mój dziadeczek też od pewnego czasu męczy się bardziej... Quote
Recommended Posts