danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tola^^']Jak się ciesze że jadą :multi: Lecz bardzo mnie martwi to że nie ma wszystkich stałych deklaracji! :(:([/QUOTE] Powinniśmy powysyłać znowu link do wątku romantycznej pary,żeby więcej nowych osób poznało dzieje piesków. Quote
Angel Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 ja porozsyłam jutro :) bo dziś jestem tylko na chwilke i na dodatek zacina mi sie strasznie net :( Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Może podzielimy się literami, by nie dublować postów Quote
Tola^^ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dobry pomysł Danko ja jutro też porozsyłam wątek od literki P do końca alfabetu... Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czyli ja dziś- jutro od A do O. Tak ?:multi::multi: Masz jakiś dobry pomysł na tekst? Taki łapiący za serce i ...kieszeń- hihihi:lol: Bez kasy nie ruszymy.. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dziękuję za pw. Jutro poczytam wątek. Czy hotelik jest sprawdzony? Czy psiakom tam będzie dobrze? Jutro też dam odp czy wpłacę coś jednorazowo czy będę mogła się zobowiązać do dekl. :) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tola^^']Danka ty od A do G może a Angel od H do O??[/QUOTE] Zgoda;) Juz wiem, co napiszę..Dobranoc, bo jutro- niestety ?- szkoła:evil_lol::evil_lol: Quote
Tola^^ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No niestety jutro szkoła i powysyłam parę zaproszeń jutro dziś tylko 5 wysłałam.... Quote
Tola^^ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='danka4u1']Wysyłaj hurtem i kopiuj tekst[/QUOTE] Tak wiem lecz teraz się ucze i nie moge wysłać więcej jutro będę wysłać :) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Powodzenia:lol::lol:.... nie dziękujemy..:shake: Byłam do tej pory u 50 osób " po prośbie" na posag dla zakochanej pary.Jutro reszta. Zobaczymy, czy będzie jakiś odzew:shake:??:lol:?? Quote
mestudio Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ostateczny termin przywiezienia piesków ustaliłam na środę. Niestety nie mogę wyjść jutro z pracy wcześniej, czasami tak bywa, że z dnia na dzień się nie da nic załatwić. Tak więc, zakochana para przyjeżdża do mnie w środę około 16 na spokojnie. W międzyczasie bardzo poproszę o napisanie mi o zwyczajach parki, a szczególnie o tym jak jadają w schronisku i co. Ile razy dziennie. Czy mają jakieś szczególne upodobania, czy są jakieś specjalne zalecenia od strony zdrowotnej. Ja ze swojej strony gotuję każdego dnia świeże jedzonko. Gotuję rosołek z serduszek lub wątróbki drobiowej i warzywek, a do tego jest ryż lub makaron na zmianę. Takie wymieszane jedzonko psy dostają dwa razy dziennie. Co drugi dzień każdy psiak dostaje wieczorem kość wieprzową do obgryzienia. Quote
_Goldenek2 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie było mnie 4 dni, a tu taki zwrot akcji.... Jestem w szoku. A ponieważ zastałam bardzo przykrą wiadomość, że odszedł stareńki goldenek Oldi, którego co miesiąc wspomagałam to oczywiście podwajam moją deklarację z 20 zł na 40 zł. Zaraz zrobię przelew na 60 zł (dopłata do Pieguski 20 zł za czerwiec i 40 zł za lipiec już za oboje). Środa już blisko. Quote
danka4u1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dziś poszło ode mnie 50 zł dla zakochanej pary. Niech mają posag na nową drogę życia. Quote
_Goldenek2 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Stała czy jednorazowo? Bo ode mnie 20 zł stałej więc brakuje 90 zł. Gdyby następne też byly stałe to byłoby pięknie :) Quote
Tia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mestudio']Ostateczny termin przywiezienia piesków ustaliłam na środę. Niestety nie mogę wyjść jutro z pracy wcześniej, czasami tak bywa, że z dnia na dzień się nie da nic załatwić. Tak więc, zakochana para przyjeżdża do mnie w środę około 16 na spokojnie. W międzyczasie bardzo poproszę o napisanie mi o zwyczajach parki, a szczególnie o tym jak jadają w schronisku i co. Ile razy dziennie. Czy mają jakieś szczególne upodobania, czy są jakieś specjalne zalecenia od strony zdrowotnej. Ja ze swojej strony gotuję każdego dnia świeże jedzonko. Gotuję rosołek z serduszek lub wątróbki drobiowej i warzywek, a do tego jest ryż lub makaron na zmianę. Takie wymieszane jedzonko psy dostają dwa razy dziennie. Co drugi dzień każdy psiak dostaje wieczorem kość wieprzową do obgryzienia.[/QUOTE] Ach więc środa:), no też może być, zaraz dam znać, że jednak przyjadą po pieski w środę. Pieski w schronisku dostają suchą karmę, bigosówkę, jogurty i mleko, kości mielone, zależy co zostanie przywiezione. Dostają 2 razy dziennie rano i popołudniu. Zawsze jednak coś w miskach jest. Aquifere Dziś musisz przesałać pieniądze za transport, prześle Ci numer konta jak tylko go dostane od kierowcy:) Quote
OlaLola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Witam :) Trzymam kciuki za parkę bardzo mocno :) Psiaki są już na wątku par tylko do wspólnej adopcji, który prowadzę :) Mają numerek 10 mam nadzieję, że będzie szczęśliwy :) Quote
Angel Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 :) zakochani-zaczarowani-mają urok i są cudowne! Quote
OlaLola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Powiedzcie czy psiaki mają ogłoszenia? Allegro? Quote
Recommended Posts