Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tola^^']Jak się ciesze że jadą :multi:
Lecz bardzo mnie martwi to że nie ma wszystkich stałych deklaracji! :(:([/QUOTE]
Powinniśmy powysyłać znowu link do wątku romantycznej pary,żeby więcej nowych osób poznało dzieje piesków.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powodzenia:lol::lol:.... nie dziękujemy..:shake:

Byłam do tej pory u 50 osób " po prośbie" na posag dla zakochanej pary.Jutro reszta. Zobaczymy, czy będzie jakiś odzew:shake:??:lol:??

Posted

Ostateczny termin przywiezienia piesków ustaliłam na środę. Niestety nie mogę wyjść jutro z pracy wcześniej, czasami tak bywa, że z dnia na dzień się nie da nic załatwić.
Tak więc, zakochana para przyjeżdża do mnie w środę około 16 na spokojnie.
W międzyczasie bardzo poproszę o napisanie mi o zwyczajach parki, a szczególnie o tym jak jadają w schronisku i co. Ile razy dziennie. Czy mają jakieś szczególne upodobania, czy są jakieś specjalne zalecenia od strony zdrowotnej.
Ja ze swojej strony gotuję każdego dnia świeże jedzonko.
Gotuję rosołek z serduszek lub wątróbki drobiowej i warzywek, a do tego jest ryż lub makaron na zmianę. Takie wymieszane jedzonko psy dostają dwa razy dziennie. Co drugi dzień każdy psiak dostaje wieczorem kość wieprzową do obgryzienia.

Posted

Nie było mnie 4 dni, a tu taki zwrot akcji.... Jestem w szoku. A ponieważ zastałam bardzo przykrą wiadomość, że odszedł stareńki goldenek Oldi, którego co miesiąc wspomagałam to oczywiście podwajam moją deklarację z 20 zł na 40 zł. Zaraz zrobię przelew na 60 zł (dopłata do Pieguski 20 zł za czerwiec i 40 zł za lipiec już za oboje). Środa już blisko.

Posted

[quote name='mestudio']Ostateczny termin przywiezienia piesków ustaliłam na środę. Niestety nie mogę wyjść jutro z pracy wcześniej, czasami tak bywa, że z dnia na dzień się nie da nic załatwić.
Tak więc, zakochana para przyjeżdża do mnie w środę około 16 na spokojnie.
W międzyczasie bardzo poproszę o napisanie mi o zwyczajach parki, a szczególnie o tym jak jadają w schronisku i co. Ile razy dziennie. Czy mają jakieś szczególne upodobania, czy są jakieś specjalne zalecenia od strony zdrowotnej.
Ja ze swojej strony gotuję każdego dnia świeże jedzonko.
Gotuję rosołek z serduszek lub wątróbki drobiowej i warzywek, a do tego jest ryż lub makaron na zmianę. Takie wymieszane jedzonko psy dostają dwa razy dziennie. Co drugi dzień każdy psiak dostaje wieczorem kość wieprzową do obgryzienia.[/QUOTE]

Ach więc środa:), no też może być, zaraz dam znać, że jednak przyjadą po pieski w środę.
Pieski w schronisku dostają suchą karmę, bigosówkę, jogurty i mleko, kości mielone, zależy co zostanie przywiezione.
Dostają 2 razy dziennie rano i popołudniu. Zawsze jednak coś w miskach jest.

Aquifere Dziś musisz przesałać pieniądze za transport, prześle Ci numer konta jak tylko go dostane od kierowcy:)

Posted

Witam :) Trzymam kciuki za parkę bardzo mocno :) Psiaki są już na wątku par tylko do wspólnej adopcji, który prowadzę :) Mają numerek 10 mam nadzieję, że będzie szczęśliwy :)