Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudownie już mamy wszystkie deklaracje! :loveu:
Viola005 ja nie orientuje się w sprawach jego skarboknki Angel lub tia na pewno napiszą ci na PW :)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za wcześnie powiedziałam dobranoc !! Nie wzięłam pod uwagę tego, że wątek jest super, super dynamiczny:multi::multi:
Dziękujemy wszystkim za serce, pieniążki, zainteresowanie:multi:

Posted

Javena - dziękujemy, oczywiście, że się zgadzamy hehe;) zaraz wyślę numer konta
Viola - 10 wystarczy:) tylko teraz wyjaśnij mi taką rzecz. Te następne 15 za czerwiec chcesz dosłać do tego co wysłałaś jednorazowo? czy co miesiąc będziesz przysyłała więcej? Gubię się:D

Posted

[quote name='danka4u1']Za wcześnie powiedziałam dobranoc !! Nie wzięłam pod uwagę tego, że wątek jest super, super dynamiczny:multi::multi:
Dziękujemy wszystkim za serce, pieniążki, zainteresowanie:multi:[/QUOTE]

Lisio tak podbił serca ludzi, że tak w krótki czasie uzbierał całą sumę, znalazł DT i na dodatek transport:)
Ja również wszystkim bardzo dziękuje za dobre serduszko dla niego...
Bez was pewnie ostatnie chwile życia spędził by w schroniskowej budzie, a teraz przyszedł czas na lepsze życie:)
Lisiu pakuj się niedługo podróż:D

Posted

Istne szaleństwo z tym wątkiem !!! Oby więcej było takich ekspresowych i szczęśliwych. Nie nadążam i zaniedbuję inne psiaki. Niech ten nasz faworyt już jedzie do swego RAJU U MESTUDIO:multi::multi::multi::multi:
Tyle psiakow czeka:shake:

Posted

Bede placic co miesiac wiecej niz pierwotnie deklarowalam (25zl), myslalam ze o 10 wiecej,czyli 35zl miesiecznie,zeby Lisio mial komplet deklaracji stalych, konto mam, moge napisac "wyrownanie za maj" bo wczoraj poszedl przelew 25 za maj - czy dobrze licze, ze doplacam 10 zl? (i co miesiac 35zl?)

Posted

Bardzo się cieszę że Lisio zabezpieczony:) :)
Jakby jakaś cioteczka miała jeszcze wolny grosik (to taki żart he he) to zbieramy na następnego Lisia.
Proszę zajrzyjcie tu czasem (też Lisio)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185837-ZBIERAMY-NA-HOTELIK!-Lisiu-uwieziony-na-%C5%82ancuchu-przera%C5%BCony-skazany-na-samotno%C5%9B%C4%87../page2?p=14699714#post14699714[/url]

Posted

[quote name='mestudio']A jak z moimi danymi do adopcji, czy mam komuś podesłać? I czy wiadomo coś na temat przyjazdu pieska bo napisałam do Anny666 pw, ale nie odpowiedziała mi jeszcze.[/QUOTE]

Nie wiem jak to z tymi danymi, chyba nie będzie wy-adoptowany na ciebie. Bo Angel napisała, że został już wy-adoptowany ale nie napisała na kogo.
W tym tygodniu Ana ma dać znać kiedy pojedzie go zawieść, ponieważ kierowca jest w Holandii i musi zaczekać na jego przyjazd. Wiec proszę o cierpliwość,
Lisio jest już bezpieczny teraz to kwestia czasu, kiedy będzie transport:)

Posted

Hej. Chwile mnie nie było a tu tyle wieści i nowości :) Już uzupełniam pierwszą strone :) dziękujeeemy bardzo viola05:loveu: Ahhh cuuudownie i ekspresowo poszło..to tak Lisio został wy-adoptowany chyba na p.Ole z TOZ. Wszystkiego sie dowiem jeszcze.. teraz bezpiecznie siedzi i czeka ma transoprt.

Posted

O świetnie to ile już jest na koncie wszystkich wpłaconych wpłat i stałych i jednorazowych?
Ja jakoś nie mogę się wybrać aby wysłać moją deklaracje przez deszcze, ale myślę że w tym tygodniu przeleje:)

Posted

[quote name='Aquifere']Doszły kolejne wpłaty dla Lisia
Danuta P. - 50zł (Danka? gdzie jest nick w tytule? he?)
Iwka100 - 20zł[/QUOTE]

Witam Was wszystkich i oczywiście Lisia.
Przyznaję się bez bicia, że Danuta P. to ja- danka4u1. Było na przekazie, ale pani pominęła, bo to taki jakiś dziwny " szyfr":evil_lol::evil_lol:..he he..
Teraz czekamy na wiadomości, co z adopcją i transportem ? Oby jak najszybciej Lisio był u siebie:lol::multi: