Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Henikar Dziękuje, że odwiedziłaś wątek:) Już widzę ze Aquifere przesłała ci numer konta, dziękujemy za pomoc:) Angel źle zrobiłaś rozliczenia na pierwszej. Tam gdzie są deklaracje stałe nie powinno być wpisane wpłacone tylko napis poniżej wpłaty za Maj i tam pisać kto wpłacił zobacz jak jest na innych wątkach... Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wiem dlatego Ci mówię jak to zrobić:) Ja w najbliższym czasie wyśle moją wpłatę na maj:D Quote
Angel Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 [quote name='Tia']Wiem dlatego Ci mówię jak to zrobić:) Ja w najbliższym czasie wyśle moją wpłatę na maj:D[/QUOTE] :) super ! Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [SIZE=4][COLOR=Red][U][B]Cioteczki nadal brakuje 35zł deklaracji stałych! [/B][/U][B][SIZE=2][COLOR=Black]Kto jeszcze się dołoży???[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Asia_Rawicz Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 To jak Lisio tak bardzo prosi to ja deklaruje 20zł stałej. Proszę o numery konta i o przypominanie mi o wpłatach, bo z moją pamięcią ciężko. Aha i zaczynamy wpłacać od czerwca?? czy za maj też?? Quote
Tola^^ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Angel byś musiała trochę uporządkować pierwszy post z tymi wpłatami ponieważ jest tam mały zamęt i nie można się w nim połapać... A jak ktoś nowy wchodzi na wątek Lisia to też mu ciężko się odnaleźć z tymi wpłatami... Quote
Tola^^ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Asia-Rawicz super dziękujemy! :loveu: Brakuje już tylko 15zł stałej deklaracji! :):) Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dzień dobry wszystkim i naszemu Lisiaczkowi- na wyjeździe- też:multi::multi: Nie bylo mnie cały dzień, a tu takie rewelacje. Wątek dzięki wszystkim idzie jak burza:multi::multi::multi: to nie jest częste zjawisko na dogo...:shake: A tyle jeszcze piesków- chociaży obornickich- czeka, tyle lat na swój dom... Czy doszła moja wpłata ? Wyposażymy Lisia najlepej jak potrafimy i damy radę:lol::lol: [IMG]http://i44.tinypic.com/svqx45.jpg[/IMG] Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jeszcze tylko 15 zł deklaracji stałych, trzy cioteczki po 5zł i jest cała kwota, 5zł to nie majątek! a Właśnie te wpłaty to weźmy za Czerwiec a nie za maj...bo i tak będziemy płacić za DT za Czerwiec. Angel proszę aby pierwsza strona była bardziej przejrzysta, aby wszyscy się połapali w rozliczeniach:) Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hurra:multi::multi::multi:Tego jak dogomania dogomanią, nie było:multi::multi: To dzięki Wam Lisio będzie szczęśliwy:multi: Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 To jeszcze kilka dni i Lisio pojedzie do kochającego domku tymczasowego, może jak mu się poszczęści to i szybko znajdzie ten jedyny stały:) Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja myślę, że Lisio i tak będzie czuł się jak w raju. Oglądałam sobie kocio- psi raj Mestudia i sama nie miałabym nic przeciwko temu, by tam zamieszkać:lol: Quote
Angel Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 jest bardziej przejrzyście.. ? :) starałam sie jak mogłam ale już inaczej nie zmienie Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Super że już jest wy-adoptowany, tylko powiedz mi na kogo? O teraz to na pierwszej jest extra:D O wiele lepiej:) Tylko mi się pomyliło i to nie są wpłaty za maj tylko za czerwiec:oops: Quote
Tola^^ Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jeszcze troszkę i Lisio pojedzie po lepsze życie! Właśnie Angel wiesz na kogo maluszek został wy-adoptowany? Quote
Javena Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Moge dac 5 zł ale od czerwca dopiero. Jesli wyrazacie zgodę proszę o nr konta. Quote
viola005 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Serdeczne gratulacje dla ciotek Lisia za wyadoptowanie! Juz pachnie swieza trawka , juz wiaterek powiewa, przestanie w koncu padac i bedzie mozna pospacerowac po obejsciu, a zreszta... niech nawet pada, byle na wolnosci, a nie w schronie! A Lisiowi ja doloze te brakujace 10zl miesiecznie, tyle jeszcze wyskrobie z dziurawej i pustej skarpety. Poniewaz siostra juz wczoraj wyslala moja deklaracje stala z dopiskiem "za maj" to teraz poprosze, zeby doslala 10zl z dopiskiem "za czerwiec",ok? Czy chcecie jakos inaczej? Czekam na wskazowki, najlepiej pw, bo nie wiem kiedy tu zajrze, mam za duzo watkow i nie nadazam. Ale sie ciesze, ze tak szybko wszystko sie udalo dla Lisia zorganizowac, doslownie w trybie ekspresowym! Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/7683/streamimage7.jpg[/IMG] Tolu, o tej porze już wszyscy chyba śpią na wątku. Ja dopiero teraz mogę nacieszyć się wspaniałymi wiadomościami o naszym Lisiu. Bardzo, bardzo cieszę się, a najbardziej będziemy zadowoleni, gdy psiak znajdzie się w domku Mestudio. O szczęściu Lisiaczka nawet nie wspomnę... po tylu latach schronu. Dobranoc. Chę jeszcze zajrzeć do innych obornickich psów i porozsyłać linki.:lol: Quote
Recommended Posts