Panca Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 to super wiesci!zatem swietlana przyszlosc przed Liskiem Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Mestudio - na transport mamy, na pierwszy miesiąc też. Brakuje tylko 50 zł deklaracji:( Quote
Maruda666 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 50 zł, to nie jest żle. Myślałam, że już się całkiem wysupłałam, ale coś mi znowu dzisiaj wpadło, to 15 zł stałych deklaruję. Zostało 35 do uzbierania Quote
Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Angel zmień w tytule że brakuje 50zł żeby Lisio zmienił swoje życie ! Ja tak trochę nie jestem za tym żeby Lisio szedł do DT gdy nie mamy całej kwoty ponieważ jeszcze jakaś deklaracja z jakiś powodów zostanie unieważniona i nie będzie pieniędzy na pokrycie kosztów DT.... Lepiej by było mieć całą kwotę w zanadrzu i jakieś jednorazowe żeby nie było problemów... Takie jest moje zdanie wasze może być inne. Quote
Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dobrze że już jest 35zł brakuje! :multi: Mam teraz nadzieje że do pójścia do DT będzie już cała kwota dl maluszka :loveu: Quote
majku33krakow Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Tola^^']Angel zmień w tytule że brakuje 50zł żeby Lisio zmienił swoje życie ! Ja tak trochę nie jestem za tym żeby Lisio szedł do DT gdy nie mamy całej kwoty ponieważ jeszcze jakaś deklaracja z jakiś powodów zostanie unieważniona i nie będzie pieniędzy na pokrycie kosztów DT.... Lepiej by było mieć całą kwotę w zanadrzu i jakieś jednorazowe żeby nie było problemów... Takie jest moje zdanie wasze może być inne.[/QUOTE] przeciez d.t go nie wywali jak nie bedzie wogole deklaracji?jak sie wszystkie skonczą np. Quote
Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wiem że go nie wyrzuci lecz wolała bym żeby już było wszystko uzgodnione z tymi dekleracjami bo przed pójściem do tego DT jutro będzie wy-adoptowany tu do DT i tam będzie mógł być trochę aż wszystkie deklarację się uzbierają... Jak tia będzie wysyłać na Lisia to postaram też coś dać jednorazowo z jej wpłatą... Quote
Mersi1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No lepiej jak będzie już cała kwota uzbierana z stałych deklaracji :) [B][COLOR=Red]BRAKUJE 35 ZŁ.[/COLOR][COLOR=Red]!![/COLOR][/B] [COLOR=Black]no w tym DT po wyadoptowaniu może troche posiedzieć :) i pomyśleć,że już jutro ( bo bd wyadoptowany) zaczyna się dla niego naowe, lepsze życie :D SUPER :) [/COLOR] Quote
mestudio Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dziewczyny, ja mam takie inne trochę zapytanie. Jest u mnie mini szczeniak, który znalazł dom w Inowrocławiu i poszukujemy transportu do tego miejsca - czy w drodze powrotnej byłaby mozliwość podrzucenia szczeniaka do Inowrocławia - oczywiście na wątku szczeniaka poproszę o opłacenie tego transportu. Quote
Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [B]I jeszcze przepraszam za Offa lecz tu też jest staruszek Franio z tego samego schronu, teraz jest już w DT i brakuje 90zł deklaracji stałych na jego utrzymanie, brakuje również 66zł miesięcznie na dożywotnie leki Franusia :([/B] Wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-FRANIO-ze-skr%C4%99con%C4%85-g%C5%82%C3%B3wk%C4%85!Potrzebne-deklaracje-sta%C5%82e-inaczej-przekroczy-TM!?p=13748168#post13748168[/url] Quote
Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Mestudio a ty w jakiej miejscowości mieszkasz (nie było mnie na dogo przez parę dni i mi to umknęło)? Bo gdyby to pbyło jakoś po drodze to chyba ana666 by mogła zawieść szczeniaczka... Quote
mestudio Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja mieszkam pod Kozienicami i Lisio przyjeżdża do mnie bezpośrednio, gdyby ana666 się zgodziła mogłaby zabrać od nas szczeniaka, który szuka transportu do Inowrocławia. Quote
iwka100 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witam:) dopiero sie tu zalogowałam i nie wiem jak sie robi tą deklarację i czy jednorazowa wpłata przyspieszy przeprowadzkę Lisia do DT? Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witaj iwka! Miło, że Lisio ma tylu serdecznych opiekunów. Jeśli chodzi o deklarację, napisz na wątky, ile deklarujesz i czy to jest deklaracja stała czy jednorazowa.Pieniążki zbiera Aquifere i napisz do niej na pw o nr konta i dane do przelewu. Jeśli jutro tutaj wejdzie, to może przypomnij się na wątku. Quote
Tia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='mestudio']Dziewczyny, ja mam takie inne trochę zapytanie. Jest u mnie mini szczeniak, który znalazł dom w Inowrocławiu i poszukujemy transportu do tego miejsca - czy w drodze powrotnej byłaby mozliwość podrzucenia szczeniaka do Inowrocławia - oczywiście na wątku szczeniaka poproszę o opłacenie tego transportu.[/QUOTE] Napisz do Ana666, czy mogła by zawieść szczeniaczka. Ale myślę, że to nie był by problemy...Ale tak na wszelki wypadek możesz napisać, coś mi mówi że go zabierze:cool3: [quote name='iwka100']Witam:) dopiero sie tu zalogowałam i nie wiem jak sie robi tą deklarację i czy jednorazowa wpłata przyspieszy przeprowadzkę Lisia do DT?[/QUOTE] Witaj, kolejna dobra duszyczka na wątku:) Tak jak już Danka napisała, musisz powiedzieć czy to wpłata stała(czyli co miesiąc) czy jednorazowa. Aquifere jak tylko zjawi się na wątku, prześle ci dane do przelewu. I tylko pieniążki przelewasz na jej konto:) Brakuje 35 zł deklaracji stałych, ale myślę jak nie uda nam się uzbierać całości to i tak psiak pojedzie, jak tylko da Ana odpowiedź kiedy:) To 35 zł miesięcznie, zawsze można uzbierać z bazarku lub jednorazowych:) Kurde ale to wszystko szybko nam poszło, dziękuje wam Cioteczki za zaangażowanie i pomoc Lisiowi:D Quote
iwka100 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Witam serdecznie)) Niestety mam dziwną sytuacje finansową:(( więc na razie tylko jednorazowa deklaracja myslę że 20,00 zł bo chciałabym jeszcze innym psiaczkom pomóc ale postaram sie pamietać i o tym bidulku Quote
Mysza2 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Mogę tylko podnieść Lisia, ale bardzo się cieszę że już coraz bliżej DT. Trzymam kciuki za staruszka Quote
Aquifere Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Już się melduję na stanowisku, dane do Iwki wysłane. Dziewczyny trzeba przyznać, że załatwiłyśmy Lisia koncertowo;) Stan konta podam za jakąś godzinke jak wrócę z Mamutem ze spacerku Quote
henikar Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jestem na zaproszenie. Dajcie mi nr konta na pryw. to dam biduli chociaż 20 zł. Pozdrawiam. Quote
Aquifere Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Henikar - dziękujemy:) dane już wysłane Do skarbonki Lisia doszły wpłaty Margi-10zł Viola005-25zł Byłam właśnie z Mamutkiem na spacerze nad Wisłą. Masakra:/ Quote
Angel Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Aquifere mam prośbe-spojrzałabyś na pierwszą strone i zobacz tam popisałam kto wpłacił już i powiedz mi czy kogoś czasami nie ominęłam:roll: Quote
__Lara Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jak możecie to wejdźcie i wesprzyjcie Nadię, została bez finansów :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/145955-RATUJMY-J%C4%84!!!-Potrzebne-s%C4%85-tylko.....pieni%C4%85dze[/url] Quote
Recommended Posts