Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel zmień w tytule że brakuje 50zł żeby Lisio zmienił swoje życie !
Ja tak trochę nie jestem za tym żeby Lisio szedł do DT gdy nie mamy całej kwoty ponieważ jeszcze jakaś deklaracja z jakiś powodów zostanie unieważniona i nie będzie pieniędzy na pokrycie kosztów DT....
Lepiej by było mieć całą kwotę w zanadrzu i jakieś jednorazowe żeby nie było problemów...
Takie jest moje zdanie wasze może być inne.

Posted

[quote name='Tola^^']Angel zmień w tytule że brakuje 50zł żeby Lisio zmienił swoje życie !
Ja tak trochę nie jestem za tym żeby Lisio szedł do DT gdy nie mamy całej kwoty ponieważ jeszcze jakaś deklaracja z jakiś powodów zostanie unieważniona i nie będzie pieniędzy na pokrycie kosztów DT....
Lepiej by było mieć całą kwotę w zanadrzu i jakieś jednorazowe żeby nie było problemów...
Takie jest moje zdanie wasze może być inne.[/QUOTE]

przeciez d.t go nie wywali jak nie bedzie wogole deklaracji?jak sie wszystkie skonczą np.

Posted

Wiem że go nie wyrzuci lecz wolała bym żeby już było wszystko uzgodnione z tymi dekleracjami bo przed pójściem do tego DT jutro będzie wy-adoptowany tu do DT i tam będzie mógł być trochę aż wszystkie deklarację się uzbierają...
Jak tia będzie wysyłać na Lisia to postaram też coś dać jednorazowo z jej wpłatą...

Posted

No lepiej jak będzie już cała kwota uzbierana z stałych deklaracji :)
[B][COLOR=Red]BRAKUJE 35 ZŁ.[/COLOR][COLOR=Red]!![/COLOR][/B]
[COLOR=Black]no w tym DT po wyadoptowaniu może troche posiedzieć :)
i pomyśleć,że już jutro ( bo bd wyadoptowany) zaczyna się dla niego naowe, lepsze życie :D
SUPER :)

[/COLOR]

Posted

Dziewczyny, ja mam takie inne trochę zapytanie. Jest u mnie mini szczeniak, który znalazł dom w Inowrocławiu i poszukujemy transportu do tego miejsca - czy w drodze powrotnej byłaby mozliwość podrzucenia szczeniaka do Inowrocławia - oczywiście na wątku szczeniaka poproszę o opłacenie tego transportu.

Posted

[B]I jeszcze przepraszam za Offa lecz tu też jest staruszek Franio z tego samego schronu, teraz jest już w DT i brakuje 90zł deklaracji stałych na jego utrzymanie, brakuje również 66zł miesięcznie na dożywotnie leki Franusia :([/B]
Wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/176179-Staruszek-FRANIO-ze-skr%C4%99con%C4%85-g%C5%82%C3%B3wk%C4%85!Potrzebne-deklaracje-sta%C5%82e-inaczej-przekroczy-TM!?p=13748168#post13748168[/url]

Posted

Mestudio a ty w jakiej miejscowości mieszkasz (nie było mnie na dogo przez parę dni i mi to umknęło)?
Bo gdyby to pbyło jakoś po drodze to chyba ana666 by mogła zawieść szczeniaczka...

Posted

Ja mieszkam pod Kozienicami i Lisio przyjeżdża do mnie bezpośrednio, gdyby ana666 się zgodziła mogłaby zabrać od nas szczeniaka, który szuka transportu do Inowrocławia.

Posted

Witaj iwka! Miło, że Lisio ma tylu serdecznych opiekunów. Jeśli chodzi o deklarację, napisz na wątky, ile deklarujesz i czy to jest deklaracja stała czy jednorazowa.Pieniążki zbiera Aquifere i napisz do niej na pw o nr konta i dane do przelewu.
Jeśli jutro tutaj wejdzie, to może przypomnij się na wątku.

Posted

[quote name='mestudio']Dziewczyny, ja mam takie inne trochę zapytanie. Jest u mnie mini szczeniak, który znalazł dom w Inowrocławiu i poszukujemy transportu do tego miejsca - czy w drodze powrotnej byłaby mozliwość podrzucenia szczeniaka do Inowrocławia - oczywiście na wątku szczeniaka poproszę o opłacenie tego transportu.[/QUOTE]

Napisz do Ana666, czy mogła by zawieść szczeniaczka. Ale myślę, że to nie był by problemy...Ale tak na wszelki wypadek możesz napisać, coś mi mówi że go zabierze:cool3:

[quote name='iwka100']Witam:) dopiero sie tu zalogowałam i nie wiem jak sie robi tą deklarację i czy jednorazowa wpłata przyspieszy przeprowadzkę Lisia do DT?[/QUOTE]

Witaj, kolejna dobra duszyczka na wątku:)
Tak jak już Danka napisała, musisz powiedzieć czy to wpłata stała(czyli co miesiąc) czy jednorazowa. Aquifere jak tylko zjawi się na wątku, prześle ci dane do przelewu. I tylko pieniążki przelewasz na jej konto:)

Brakuje 35 zł deklaracji stałych, ale myślę jak nie uda nam się uzbierać całości to i tak psiak pojedzie, jak tylko da Ana odpowiedź kiedy:) To 35 zł miesięcznie, zawsze można uzbierać z bazarku lub jednorazowych:)
Kurde ale to wszystko szybko nam poszło, dziękuje wam Cioteczki za zaangażowanie i pomoc Lisiowi:D

Posted

Witam serdecznie)) Niestety mam dziwną sytuacje finansową:(( więc na razie tylko jednorazowa deklaracja myslę że 20,00 zł bo chciałabym jeszcze innym psiaczkom pomóc ale postaram sie pamietać i o tym bidulku

Posted

Już się melduję na stanowisku, dane do Iwki wysłane. Dziewczyny trzeba przyznać, że załatwiłyśmy Lisia koncertowo;) Stan konta podam za jakąś godzinke jak wrócę z Mamutem ze spacerku

Posted

Henikar - dziękujemy:) dane już wysłane
Do skarbonki Lisia doszły wpłaty
Margi-10zł
Viola005-25zł

Byłam właśnie z Mamutkiem na spacerze nad Wisłą. Masakra:/

Posted

Aquifere mam prośbe-spojrzałabyś na pierwszą strone i zobacz tam popisałam kto wpłacił już i powiedz mi czy kogoś czasami nie ominęłam:roll:

Posted

Jak możecie to wejdźcie i wesprzyjcie Nadię, została bez finansów :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/145955-RATUJMY-J%C4%84!!!-Potrzebne-s%C4%85-tylko.....pieni%C4%85dze[/url]