wojtuś Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 O mój Panie - takie ładne butki na spacery z psami??? ;);) Aguifere - co to będzie jak poprowadzisz bazarek z butkami "randkowymi" :) Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 witam jest kolejna deklaracja stała od pani Karoliny :) 10 zł:loveu: więc [COLOR="#ff0000"][B]brakuje jeszcze tylko 50 zł[/B][/COLOR] ! Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Wojtuś - spokojnie, to jedyne jakie miałam na zbyciu. Jako kolekcjonerka szpilek więcej się już nie pozbędę;) Angel - super, podziękuj od nas:) Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 TERESA BORCZ- będzie wpałata na Lisiaczka ? jeśli tak to stała czy jednorazowa ? :) Quote
Tia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Angel']witam jest kolejna deklaracja stała od pani Karoliny :) 10 zł:loveu: więc [COLOR="#ff0000"][B]brakuje jeszcze tylko 50 zł[/B][/COLOR] ![/QUOTE] O świetnie to jeszcze tylko 50 zł, która cioteczka dorzuci stałą? Quote
Tola^^ Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Aquifere podasz mi dane do twojego konta bo napisała do mnie na e-mail Pani która chce wpłacić jednorazowo coś dla maluszka :) Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dzięki Tereso za przybycie na wątek i jak zawsze konkretne spojrzenie na sprawę. Moja wpłata- 50 zl- poszła dzisiaj. ---Co konkretnie teraz proponujecie? Pani od domku nie odzywała się chyba wczoraj. Nadal aktualne? ----Transport aktualny? ----Trzeba dograć terminy transportu i odebrania Lisia w nowym domku. ----Lisio musi być szybko wyadoptowany. KSIĘGOWA LISIOWA !:lol::lol::lol: Jak stoimy z kasą?--pomogła kawa i drinki przy obliczeniach? Rozpieszczam Cię, jak mogę. [SIZE=3][COLOR=red]LISIO CHCE JUŻ JECHAĆ DO DOMU !!![/COLOR][/SIZE] Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Lisio chyba dziś został wyadoptowany :) tzn namówiłysmy jedną z pan zeby go na te kilka dni wzięła aby czasem mu sie jeszcze nic nie stało przed wyjazdem :0 także bezpiecznie sobie czeka na podróż do DT :) Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Angel, jesli tak i Lisio jest wyadoptowany, to super. To sprawdzona wiadomość? Teraz ta reszta i niech już grzeje kosteczki u siebie w domku. Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 rozmawiałyśmy z panią z TOZ czy by go wzięła na kilka dni bo jedzie do domu :) a ona powiedziała nam przez telefon że jedzie właśnie do schronu i go wyadoptuje :) Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Danka - to jakiś lek na anginę poproszę jeszcze bo ja się nie dowlokę do apteki;) Z kasą soimy na chwilę obecną tak: Deklaracje stałe Czerda - 10zł Ranias - 15zł Goldenek - 20zł Deklaracje jednorazowe Bico - 50zł Karolina B - 10zł (tak mniemam, że to jednorazowa?) Za buty Diora - 40zł Dineh - 40zł Elainfo - 40zł Czyli w tej chwili na koncie Lisia mamy 225 + moje 150 = 375zł Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Karolina B - 10zł (tak mniemam, że to jednorazowa?) to deklaracja stała :) Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Aquifere']Danka - to jakiś lek na anginę poproszę jeszcze bo ja się nie dowlokę do apteki;) Z kasą soimy na chwilę obecną tak: Deklaracje stałe Czerda - 10zł Ranias - 15zł Goldenek - 20zł Deklaracje jednorazowe Bico - 50zł Karolina B - 10zł (tak mniemam, że to jednorazowa?) Za buty Diora - 40zł Dineh - 40zł Elainfo - 40zł Czyli w tej chwili na koncie Lisia mamy 225 + moje 150 = 375zł[/QUOTE] [URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/3686/heel_angin-heel_SD.jpg&imgrefurl=http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php%3Fc%3D24%26products_id%3D3686&usg=__iVc339Nw-pWpnfc_Z86ldi58KrM=&h=600&w=600&sz=60&hl=pl&start=16&um=1&itbs=1&tbnid=YISHcLi4s8ftiM:&tbnh=135&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dangina%2Blekarstwo%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4GGLL_plPL353PL353%26tbs%3Disch:1"][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:YISHcLi4s8ftiM:http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/3686/heel_angin-heel_SD.jpg[/IMG][/URL]Proszę!!! Angina przejdzie błyskawicznie. Porada bezpłatna, ewentualnie możesz wplacić coś na Lisia. Quote
Angel Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 jednak nie dziś-jutro z rana zostanie wyadoptowany :) Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Proszę, dopilnujcie tego, bo dziadeczek już ma kasę , dom i tylko ...w droge do siebie. Niech to się nie przeciąga.Szkoda psa Quote
mestudio Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja się nie odzywam, ale jestem i czekam jak to będzie z transportem pieseczka. Dodatkowo miała być wizyta przed adopcyjna więc też grzecznie czekam - mam wolne całe weekendy i to byłby najlepszy czas na przywiezienie Lisia do mnie jeśli się zdecydujecie. Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witam Panią. Ja tez uważam, że nalezy szybko dograć te sprawy, by nie przysporzyć Pani klopotu i sprawnie przewieźć psa.Widzę, że dziewczyn nie ma teraz na wątku, ale gdy się pojawią, postaram się konkretnie coś ustalić. Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Danka ja już nie mam z czego Lisiowi więcej dać:( Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Sara ??? dobrze piszę?? bo nick masz taki, że klawiatura mi wiruje...wracaj na drogę cnoty z wątku psów w Rudzie do LISIA i pomyślcie, kiedy i jak go przewieżć. Trzeba zwaiadomić Panią od domku. Mixa zdecydowanie nam odmówiła post wyżej i teraz juz wiemy, jaką opcję brać pod uwagę. Ja teraz wybiegam na deszczowy spacer z moim psem, a on tez nie zwraca uwagi na to, co ma zaczepione na końcu smyczy, więc może ujdę z życiem. Chwilowo pa Potrzebujesz jeszcze jakieś środki ratujące życie.. Do usług:angryy::angryy: Quote
Tia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='mestudio']Ja się nie odzywam, ale jestem i czekam jak to będzie z transportem pieseczka. Dodatkowo miała być wizyta przed adopcyjna więc też grzecznie czekam - mam wolne całe weekendy i to byłby najlepszy czas na przywiezienie Lisia do mnie jeśli się zdecydujecie.[/QUOTE] Ja myślę że domek zostanie odwiedzony przez naszą wolontariuszkę Ane przy przywiezieniu psa więc możemy to potraktować jako wizytę. Mnie Mestudio przekonała że psiak będzie miał u niej dobrze i bardzo się przejęła jego losem:loveu: Już piszę do Any kiedy będzie transport, jak da mi odpowiedź od razu napiszę na wątku ;) Teraz tylko czekamy na ten transport i psiak może jechać...zawszę będzie można dołożyć z jednorazowych... Ale przydało by się uzbierać jeszcze te 50 zł deklaracji stałych.:razz: Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dank - tak, Sara, zgadza się:) wracam do Lisia aczkolwiek cały czas czytam wszystko co mi podsyłają różne ciotki i wszystko inne co mi wpadnie w oko. Ze środków ratujących życie myślę, że kawa, drinki z palemkami i lek na angine w zupełności mi wystarczą;) Quote
Tia Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ana napisała mi tak w sprawie Transportu: Cytuje: "jadę z kolega a on jest w Holandii, jak tylko wróci to pojedziemy, jutro będę wiedzieć kiedy wraca, ale na pewno w tym tygodniu". Więc proszę o cierpliwość, drogie cioteczki:) [U][B]A kto jeszcze dorzuci się do stałych, brakuje 50zł deklaracji![/B][/U] Quote
mestudio Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dziewczynki, a ile brakuje Wam pieniążków na transport czy coś tam bo trudno mi się połapać? No i nie nazywajcie mnie panią bo mi głupio. Jestem trochę stara, ale nie aż tak :-). Quote
Recommended Posts