Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam jest kolejna deklaracja stała od pani Karoliny :) 10 zł:loveu:
więc [COLOR="#ff0000"][B]brakuje jeszcze tylko 50 zł[/B][/COLOR] !

Posted

[quote name='Angel']witam jest kolejna deklaracja stała od pani Karoliny :) 10 zł:loveu:
więc [COLOR="#ff0000"][B]brakuje jeszcze tylko 50 zł[/B][/COLOR] ![/QUOTE]

O świetnie to jeszcze tylko 50 zł, która cioteczka dorzuci stałą?

Posted

Dzięki Tereso za przybycie na wątek i jak zawsze konkretne spojrzenie na sprawę.
Moja wpłata- 50 zl- poszła dzisiaj.
---Co konkretnie teraz proponujecie? Pani od domku nie odzywała się chyba wczoraj. Nadal aktualne?
----Transport aktualny?
----Trzeba dograć terminy transportu i odebrania Lisia w nowym domku.
----Lisio musi być szybko wyadoptowany.
KSIĘGOWA LISIOWA !:lol::lol::lol: Jak stoimy z kasą?--pomogła kawa i drinki przy obliczeniach? Rozpieszczam Cię, jak mogę.
[SIZE=3][COLOR=red]LISIO CHCE JUŻ JECHAĆ DO DOMU !!![/COLOR][/SIZE]

Posted

Lisio chyba dziś został wyadoptowany :) tzn namówiłysmy jedną z pan zeby go na te kilka dni wzięła aby czasem mu sie jeszcze nic nie stało przed wyjazdem :0 także bezpiecznie sobie czeka na podróż do DT :)

Posted

rozmawiałyśmy z panią z TOZ czy by go wzięła na kilka dni bo jedzie do domu :) a ona powiedziała nam przez telefon że jedzie właśnie do schronu i go wyadoptuje :)

Posted

Danka - to jakiś lek na anginę poproszę jeszcze bo ja się nie dowlokę do apteki;)
Z kasą soimy na chwilę obecną tak:
Deklaracje stałe
Czerda - 10zł
Ranias - 15zł
Goldenek - 20zł
Deklaracje jednorazowe
Bico - 50zł
Karolina B - 10zł (tak mniemam, że to jednorazowa?)
Za buty
Diora - 40zł
Dineh - 40zł
Elainfo - 40zł
Czyli w tej chwili na koncie Lisia mamy 225 + moje 150 = 375zł

Posted

[quote name='Aquifere']Danka - to jakiś lek na anginę poproszę jeszcze bo ja się nie dowlokę do apteki;)
Z kasą soimy na chwilę obecną tak:
Deklaracje stałe
Czerda - 10zł
Ranias - 15zł
Goldenek - 20zł
Deklaracje jednorazowe
Bico - 50zł
Karolina B - 10zł (tak mniemam, że to jednorazowa?)
Za buty
Diora - 40zł
Dineh - 40zł
Elainfo - 40zł
Czyli w tej chwili na koncie Lisia mamy 225 + moje 150 = 375zł[/QUOTE]

[URL="http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/3686/heel_angin-heel_SD.jpg&imgrefurl=http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php%3Fc%3D24%26products_id%3D3686&usg=__iVc339Nw-pWpnfc_Z86ldi58KrM=&h=600&w=600&sz=60&hl=pl&start=16&um=1&itbs=1&tbnid=YISHcLi4s8ftiM:&tbnh=135&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3Dangina%2Blekarstwo%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26rlz%3D1T4GGLL_plPL353PL353%26tbs%3Disch:1"][IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:YISHcLi4s8ftiM:http://www.aptekaslonik.pl/images/prod/3686/heel_angin-heel_SD.jpg[/IMG][/URL]Proszę!!! Angina przejdzie błyskawicznie. Porada bezpłatna, ewentualnie możesz wplacić coś na Lisia.

Posted

Ja się nie odzywam, ale jestem i czekam jak to będzie z transportem pieseczka. Dodatkowo miała być wizyta przed adopcyjna więc też grzecznie czekam - mam wolne całe weekendy i to byłby najlepszy czas na przywiezienie Lisia do mnie jeśli się zdecydujecie.

Posted

Witam Panią. Ja tez uważam, że nalezy szybko dograć te sprawy, by nie przysporzyć Pani klopotu i sprawnie przewieźć psa.Widzę, że dziewczyn nie ma teraz na wątku, ale gdy się pojawią, postaram się konkretnie coś ustalić.

Posted

Sara ??? dobrze piszę?? bo nick masz taki, że klawiatura mi wiruje...wracaj na drogę cnoty z wątku psów w Rudzie do LISIA i pomyślcie, kiedy i jak go przewieżć. Trzeba zwaiadomić Panią od domku. Mixa zdecydowanie nam odmówiła post wyżej i teraz juz wiemy, jaką opcję brać pod uwagę. Ja teraz wybiegam na deszczowy spacer z moim psem, a on tez nie zwraca uwagi na to, co ma zaczepione na końcu smyczy, więc może ujdę z życiem. Chwilowo pa
Potrzebujesz jeszcze jakieś środki ratujące życie.. Do usług:angryy::angryy:

Posted

[quote name='mestudio']Ja się nie odzywam, ale jestem i czekam jak to będzie z transportem pieseczka. Dodatkowo miała być wizyta przed adopcyjna więc też grzecznie czekam - mam wolne całe weekendy i to byłby najlepszy czas na przywiezienie Lisia do mnie jeśli się zdecydujecie.[/QUOTE]

Ja myślę że domek zostanie odwiedzony przez naszą wolontariuszkę Ane przy przywiezieniu psa więc możemy to potraktować jako wizytę. Mnie Mestudio przekonała że psiak będzie miał u niej dobrze i bardzo się przejęła jego losem:loveu:

Już piszę do Any kiedy będzie transport, jak da mi odpowiedź od razu napiszę na wątku ;)

Teraz tylko czekamy na ten transport i psiak może jechać...zawszę będzie można dołożyć z jednorazowych...

Ale przydało by się uzbierać jeszcze te 50 zł deklaracji stałych.:razz:

Posted

Dank - tak, Sara, zgadza się:) wracam do Lisia aczkolwiek cały czas czytam wszystko co mi podsyłają różne ciotki i wszystko inne co mi wpadnie w oko. Ze środków ratujących życie myślę, że kawa, drinki z palemkami i lek na angine w zupełności mi wystarczą;)

Posted

Ana napisała mi tak w sprawie Transportu:
Cytuje: "jadę z kolega a on jest w Holandii, jak tylko wróci to pojedziemy, jutro będę wiedzieć kiedy wraca, ale na pewno w tym tygodniu".
Więc proszę o cierpliwość, drogie cioteczki:)

[U][B]A kto jeszcze dorzuci się do stałych, brakuje 50zł deklaracji![/B][/U]

Posted

Dziewczynki, a ile brakuje Wam pieniążków na transport czy coś tam bo trudno mi się połapać? No i nie nazywajcie mnie panią bo mi głupio. Jestem trochę stara, ale nie aż tak :-).