Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba dobrze, że dzieje się "zaszypko" czy tam szybko;) anyway ogonek - dostałaś już numer konta? czy mam podesłać? A co do transportu czemu zignorowałyście propozycje mixy? przecież skoro i tak jedzie to może mogłaby wziąć Lisia za darmo, albo za jakąś niewielką opłatą. Przy stanie konta Lisia 350 zł za transport to sporo

Posted

[quote name='Aquifere']chyba dobrze, że dzieje się "zaszypko" czy tam szybko;) anyway ogonek - dostałaś już numer konta? czy mam podesłać? A co do transportu czemu zignorowałyście propozycje mixy? przecież skoro i tak jedzie to może mogłaby wziąć Lisia za darmo, albo za jakąś niewielką opłatą. Przy stanie konta Lisia 350 zł za transport to sporo[/QUOTE]

Ja podałam przykład, że podany prze zemnie transport jest bezproblemowy ale z opłatą.
Nie wiem jak wolicie? Bo w sumie dla starszego psa to też tak zmieniać samochód i poznawać kilku nieznanych ludzi w jeden dzień to jest wielki stres.On przez 9 lat, oprócz spacerków co niekiedy i głaskania, nic więcej nie dostał od ludzi. To też trzeba wziąć pod uwagę.

To niech Mixy, napisze jak by wyglądał jej transport? O której godzinie odebrała by psiaka i gdzie mogła by go dowieść...
I czy by wzięła za to jakieś pieniądze? Bo nie widziałam na wątku takich konkretów.

Posted

[quote name='Tia']
To niech Mixy, napisze jak by wyglądał jej transport? O której godzinie odebrała by psiaka i gdzie mogła by go dowieść...
I czy by wzięła za to jakieś pieniądze? Bo nie widziałam na wątku takich konkretów.[/QUOTE]

Dobrze,że napisałaś jeszcze dzisiaj o tym. Może dziewczyny wejdą chociaż na chwilę na wątek, albo jutro zastanowimy się nad tym.
Racja, niech Mixy napisze konkretnie o swojej propozycji. Zależy nam na tym, by pies ucierpiał jak najmniej, no ale finanse w tym przypadku to też nie bagatela.
Trzeba zdecydować- myślę- szybko, bo taki domek i propozycje transportu nie zdarzają się codziennie. Wszyscy o tym wiemy.
Niechby kolejna psia bieda miała swój dom, swojego kochającego człowieka:lol:

Posted

[quote name='elmira']Bico, Ty jesteś niesamowita.[/QUOTE]

ja patrzę na swoje różnego typu "osiągnięcia", to jakoś tego nie dostrzegam:oops:

Posted

Super :) podnosze lisia ...
Aquifere mówiłas cos o ciuszkach na bazarek Lisia i chciałam powiedziec ze jakby cos to możesz mi je podesłać wystawie na ten bazarek bo nie mam jakiś ciekawych przedmiotów narazie :( i cisza na bazarku :(

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!Aby-poczuł-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!do-30.05"]http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!Aby-poczuł-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!do-30.05[/URL]

Posted

Więc [U]deklaracji stałych[/U] jest 185zł[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG]
Brakuje jeszcze [B]65zł[/B] stałych!

Raczej nic się nie zmieniło w deklaracjach stałych od wczoraj.

I 350zł za [U]transport[/U] (biorąc z jednorazowych)
Wiec 350-200= [B]150zł[/B]

+30zł za [U]wy-adoptowanie[/U] Lisia.
(możemy wziąć z wpłaty jednorazowej z czerwca od Moniki z Katowic)

[U][B]Razem jednorazowych brakuje 150zł!
A stałych brakuje 65zł![/B][/U]

Posted

Dziewczyny, czyli postanowiłyśmy, że Lisio jedzie bezproblemowo z aną. Pisałyśmy o tym na wątku- poddając pod rozważenie propozycję mixy, ale pewnie umknęło to Waszej uwadze w natłoku nowych wiadomości.
Rozumiem, że cioteczka ana dowiedzie Lisia ?