Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='ogonek2']jednorazowo , ale konto do mnie nie przyszło jeszcze ;-)[/QUOTE] Już wysyłam nr konta:) Quote
majku33krakow Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 nie wiem jak pomoc zaszypko sie dzieje wszystko Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 chyba dobrze, że dzieje się "zaszypko" czy tam szybko;) anyway ogonek - dostałaś już numer konta? czy mam podesłać? A co do transportu czemu zignorowałyście propozycje mixy? przecież skoro i tak jedzie to może mogłaby wziąć Lisia za darmo, albo za jakąś niewielką opłatą. Przy stanie konta Lisia 350 zł za transport to sporo Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 wszystko jest na pierwszej stronie. Tak jedzie do płatnego DT i zbieramy deklaracje stałe i jednorazowe Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Aquifere']chyba dobrze, że dzieje się "zaszypko" czy tam szybko;) anyway ogonek - dostałaś już numer konta? czy mam podesłać? A co do transportu czemu zignorowałyście propozycje mixy? przecież skoro i tak jedzie to może mogłaby wziąć Lisia za darmo, albo za jakąś niewielką opłatą. Przy stanie konta Lisia 350 zł za transport to sporo[/QUOTE] Ja podałam przykład, że podany prze zemnie transport jest bezproblemowy ale z opłatą. Nie wiem jak wolicie? Bo w sumie dla starszego psa to też tak zmieniać samochód i poznawać kilku nieznanych ludzi w jeden dzień to jest wielki stres.On przez 9 lat, oprócz spacerków co niekiedy i głaskania, nic więcej nie dostał od ludzi. To też trzeba wziąć pod uwagę. To niech Mixy, napisze jak by wyglądał jej transport? O której godzinie odebrała by psiaka i gdzie mogła by go dowieść... I czy by wzięła za to jakieś pieniądze? Bo nie widziałam na wątku takich konkretów. Quote
danka4u1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Tia'] To niech Mixy, napisze jak by wyglądał jej transport? O której godzinie odebrała by psiaka i gdzie mogła by go dowieść... I czy by wzięła za to jakieś pieniądze? Bo nie widziałam na wątku takich konkretów.[/QUOTE] Dobrze,że napisałaś jeszcze dzisiaj o tym. Może dziewczyny wejdą chociaż na chwilę na wątek, albo jutro zastanowimy się nad tym. Racja, niech Mixy napisze konkretnie o swojej propozycji. Zależy nam na tym, by pies ucierpiał jak najmniej, no ale finanse w tym przypadku to też nie bagatela. Trzeba zdecydować- myślę- szybko, bo taki domek i propozycje transportu nie zdarzają się codziennie. Wszyscy o tym wiemy. Niechby kolejna psia bieda miała swój dom, swojego kochającego człowieka:lol: Quote
bico Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 mogę podrzucić 50 zł jednorazowo, poproszę o konto na pw. Quote
elmira Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='bico']mogę podrzucić 50 zł jednorazowo, poproszę o konto na pw.[/QUOTE] Bico, Ty jesteś niesamowita. Quote
bico Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='elmira']Bico, Ty jesteś niesamowita.[/QUOTE] ja patrzę na swoje różnego typu "osiągnięcia", to jakoś tego nie dostrzegam:oops: Quote
danka4u1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 No to nazwijmy to , jako osiągnięcie człowieka z sercem. Dzięki za serce- i pieniążki !- dla Lisiaczka:multi::multi::lol: Quote
__Lara Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='elmira']Bico, Ty jesteś niesamowita.[/QUOTE] Ooo, podpisuję się pod tym ;) Quote
Angel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Super :) podnosze lisia ... Aquifere mówiłas cos o ciuszkach na bazarek Lisia i chciałam powiedziec ze jakby cos to możesz mi je podesłać wystawie na ten bazarek bo nie mam jakiś ciekawych przedmiotów narazie :( i cisza na bazarku :( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!Aby-poczuł-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!do-30.05"]http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!Aby-poczuł-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!do-30.05[/URL] Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Na początku czerwca mogę podarować Lisiowi 30 zł jednorazowo. Proszę o numer konta. Quote
Aquifere Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Monika - dziękuję:) już wysyłam numer konta. Angel - postaram się dzisiaj zrobić zdjęcia i wysłać:) Quote
Bjuta Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To ile jeszcze brakuje stałych deklaracji? 30 zł? Quote
Tia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Więc [U]deklaracji stałych[/U] jest 185zł[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG] Brakuje jeszcze [B]65zł[/B] stałych! Raczej nic się nie zmieniło w deklaracjach stałych od wczoraj. I 350zł za [U]transport[/U] (biorąc z jednorazowych) Wiec 350-200= [B]150zł[/B] +30zł za [U]wy-adoptowanie[/U] Lisia. (możemy wziąć z wpłaty jednorazowej z czerwca od Moniki z Katowic) [U][B]Razem jednorazowych brakuje 150zł! A stałych brakuje 65zł![/B][/U] Quote
Angel Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 to prosimy o pomoc w deklaracjach ! Lisio musi opuścic schron jak najszybciej.. Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Cytuję:[I] "+30zł za [U]wy-adoptowanie[/U] Lisia.[/I] [I](możemy wziąć z wpłaty jednorazowej z czerwca od Moniki z Katowic)"[/I] Bardzo proszę - pieniądze wyślę pierwszego czerwca. Quote
danka4u1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Dziewczyny, czyli postanowiłyśmy, że Lisio jedzie bezproblemowo z aną. Pisałyśmy o tym na wątku- poddając pod rozważenie propozycję mixy, ale pewnie umknęło to Waszej uwadze w natłoku nowych wiadomości. Rozumiem, że cioteczka ana dowiedzie Lisia ? Quote
Monika z Katowic Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Gdzie dowiezie? Bo też mi coś umknęło... :) Quote
Recommended Posts