Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naprawdę jesteście wszyscy WIELCY pokazując dobre serce skierowane w stronę Lisiaczka #loveu
Już jest tak bliski nowego domu :)
A dzisiaj na spacerze jak się cieszył :)
Jak został wpuszczony na wybieg do innych psów to już wypatrywał wolontariusze, aż znowu go wezmą :)
Cudowny psiak :)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tia, dziekuje za zawiadomienie. Jestem i deklaruje 25zl miesiecznie, moge wplacic w poniedzialek.( Na razie mam kilka innych deklaracji stalych i dopoki te psy nie znajda ds nie moge dac wiecej, ale w przyszlosci moze byc lepiej.) Prosze o dane do przelewu na PW.

Jestem za polepszaniem, nawet tylko stopniowym, czyli ze schronu do dt lub hotelu, za wszelka cene, dla kazdego psa, a szczegolnie dla tych najstarszych. Zycze Lisiowi szybkich przenosin na lepsze warunki, spacer, trawka, miska, tak malo potrzeba!

PS
Jezeli to pomoze, to moge z gory wplacic za kilka miesiecy, moze by sie udalo Lisia wyciagnac szybciej. Tak zrobili opiekunowie Tolka i Kamela i Faksa (banerki w moim podpisie), wejdzcie na te watki,zeby sobie doladowac baterie, jake piekne zdjecia szczesliwych psow na sloneczku w hoteliku! Warto! Przeciez nie wiadomo, jak dlugo ten piesek pozyje.

Posted

Dziękujemy:loveu: Dziękujemy:loveu: Dziękujemy:loveu:
viola005 dzięki, że przybyłaś pomóc Lisiowi:)
Mam również kilka zdj Lisia, wstawię jak wgram:)
Cioteczki jeszcze [U][B]brakuje 75zł deklaracji stałych[/B][/U], która dorzuci się do lepszego życia Lisia?

Posted

[IMG]http://i44.tinypic.com/svqx45.jpg[/IMG]

Śliczna ta nasz Lisiczka:lol: Tylko taki pysio smutny...
Bierzmy go szybko ze schronu, bo MA DOMEK I TO JAKI---sama bym chętnie go zabrała, ale chęci nie wystarczą.
Dziewczyny wplacajcie pieniążki- moje przyjdą na pewno po niedzieli, bo posyłam tradycyjnie z poczty- co z transportem???

[SIZE=3][COLOR=red]Lisio prosi ślicznie o pieniążki na nową szczęśliwą drogę życia:multi:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='jostel5']Jestem na zaproszenie Elmiry :) Lisio-śliczny ,deklaruję 10 zł... Dajcie nr konta...[/QUOTE]

Dziękujemy w imieniu Lisia:loveu:
To teraz [U][B]brakuje 65zł deklaracji stałych![/B][/U]:multi:

[quote name='danka4u1'][IMG]http://i44.tinypic.com/svqx45.jpg[/IMG]
co z transportem???

[SIZE=3][COLOR=red]Lisio prosi ślicznie o pieniążki na nową szczęśliwą drogę życia:multi:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Nic nie ma jeszcze załatwione co do Transportu:(
Trzeba zacząć już się rozglądać i załatwiać:)

Posted

[quote name='danka4u1']Podajcie, jak wygląda trasa do przebycia. Skąd- dokąd- ile km? Będzie łatwiej poszukiwać niezorientowanym w geografii jak ja:roll::roll:
[/QUOTE]

Jak już pisałam z Obornik Wlkp. do okolic Kozienic jest ok 401 km czyli ok 5-6 godzin.
Za paliwo będzie ok 400zł, w sumie to zależy jaki samochód i kierowca ale myślę, że coś w tych okolicach koszt.

Posted

damy rade :) uzbieramy pieniądze dla Lisia jak dobrze pójdzie i uzbieramy 65 zł deklaracji stałych to na transpotr będzie już połowa :)

Posted

Dziewczyny, z Warszawy Lisia możemy odebrać, TŻ pracuje w Warszawie. Tylko muszę wcześniej znać dzień -sobota, niedziela raczej odpada bo to jedyne wolne dni kiedy mamy i TŻ specjalnie do Warszawy nie będzie jechał.

Posted

[quote name='mestudio']Dziewczyny, z Warszawy Lisia możemy odebrać, TŻ pracuje w Warszawie. Tylko muszę wcześniej znać dzień -sobota, niedziela raczej odpada bo to jedyne wolne dni kiedy mamy i TŻ specjalnie do Warszawy nie będzie jechał.[/QUOTE]

O to tylko do Warszawy trzeba go tylko podwieść:)
To jak mixa2 ?

Posted

Nie było mnie chwilę, a tu takie wieści ! Dziewczyny, Angel pisała, że może podrzucić Lisia z Obornik do Poznania. chyba nic nie pokręciłam, czytając z radością te wieści:lol::lol:
Mestudio, jesteś kochana, pewnie wiesz,aq Lisio wygrał los na loterii:multi::multi::multi: