Mersi1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Naprawdę jesteście wszyscy WIELCY pokazując dobre serce skierowane w stronę Lisiaczka #loveu Już jest tak bliski nowego domu :) A dzisiaj na spacerze jak się cieszył :) Jak został wpuszczony na wybieg do innych psów to już wypatrywał wolontariusze, aż znowu go wezmą :) Cudowny psiak :) Quote
viola005 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tia, dziekuje za zawiadomienie. Jestem i deklaruje 25zl miesiecznie, moge wplacic w poniedzialek.( Na razie mam kilka innych deklaracji stalych i dopoki te psy nie znajda ds nie moge dac wiecej, ale w przyszlosci moze byc lepiej.) Prosze o dane do przelewu na PW. Jestem za polepszaniem, nawet tylko stopniowym, czyli ze schronu do dt lub hotelu, za wszelka cene, dla kazdego psa, a szczegolnie dla tych najstarszych. Zycze Lisiowi szybkich przenosin na lepsze warunki, spacer, trawka, miska, tak malo potrzeba! PS Jezeli to pomoze, to moge z gory wplacic za kilka miesiecy, moze by sie udalo Lisia wyciagnac szybciej. Tak zrobili opiekunowie Tolka i Kamela i Faksa (banerki w moim podpisie), wejdzcie na te watki,zeby sobie doladowac baterie, jake piekne zdjecia szczesliwych psow na sloneczku w hoteliku! Warto! Przeciez nie wiadomo, jak dlugo ten piesek pozyje. Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dziękujemy:loveu: Dziękujemy:loveu: Dziękujemy:loveu: viola005 dzięki, że przybyłaś pomóc Lisiowi:) Mam również kilka zdj Lisia, wstawię jak wgram:) Cioteczki jeszcze [U][B]brakuje 75zł deklaracji stałych[/B][/U], która dorzuci się do lepszego życia Lisia? Quote
jostel5 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jestem na zaproszenie Elmiry :) Lisio-śliczny ,deklaruję 10 zł... Dajcie nr konta... Quote
danka4u1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [IMG]http://i44.tinypic.com/svqx45.jpg[/IMG] Śliczna ta nasz Lisiczka:lol: Tylko taki pysio smutny... Bierzmy go szybko ze schronu, bo MA DOMEK I TO JAKI---sama bym chętnie go zabrała, ale chęci nie wystarczą. Dziewczyny wplacajcie pieniążki- moje przyjdą na pewno po niedzieli, bo posyłam tradycyjnie z poczty- co z transportem??? [SIZE=3][COLOR=red]Lisio prosi ślicznie o pieniążki na nową szczęśliwą drogę życia:multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='jostel5']Jestem na zaproszenie Elmiry :) Lisio-śliczny ,deklaruję 10 zł... Dajcie nr konta...[/QUOTE] Dziękujemy w imieniu Lisia:loveu: To teraz [U][B]brakuje 65zł deklaracji stałych![/B][/U]:multi: [quote name='danka4u1'][IMG]http://i44.tinypic.com/svqx45.jpg[/IMG] co z transportem??? [SIZE=3][COLOR=red]Lisio prosi ślicznie o pieniążki na nową szczęśliwą drogę życia:multi:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Nic nie ma jeszcze załatwione co do Transportu:( Trzeba zacząć już się rozglądać i załatwiać:) Quote
danka4u1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Podajcie, jak wygląda trasa do przebycia. Skąd- dokąd- ile km? Będzie łatwiej poszukiwać niezorientowanym w geografii jak ja:roll::roll: Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dziewczyny jesteście cudowne:) dziękuje za kolejne deklaracje, już wysyłam dane:D Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='danka4u1']Podajcie, jak wygląda trasa do przebycia. Skąd- dokąd- ile km? Będzie łatwiej poszukiwać niezorientowanym w geografii jak ja:roll::roll: [/QUOTE] Jak już pisałam z Obornik Wlkp. do okolic Kozienic jest ok 401 km czyli ok 5-6 godzin. Za paliwo będzie ok 400zł, w sumie to zależy jaki samochód i kierowca ale myślę, że coś w tych okolicach koszt. Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tia - 1 zl za 1 km? chyba nie. Jak wyliczyłam to podróż w dwie strony to ok 300 zl przy spalaniu 8 l/100km Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 A może ktoś będzie akurat jechał z Poznania do Warszawy/Radomia i będzie mógł Lisia podrzucić? To raczej dość popularna trasa Quote
Angel Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 damy rade :) uzbieramy pieniądze dla Lisia jak dobrze pójdzie i uzbieramy 65 zł deklaracji stałych to na transpotr będzie już połowa :) Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 no to z Warszawy już rzut beretem! może jakoś by dało rade transport łączony zorganizować albo coś? Quote
elmira Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 A zabierzesz Lisia? A gdzie Lisio ma docelowo jechać? Może mogę pomóc? Quote
Angel Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 ja moge podrzucic Lisia pociągiem do Poznania jakby co. Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='mixa2']Ja akurat będę jechać do Warszawy:)[/QUOTE] A kiedy będziesz jechać? Jakieś szczegóły?:) Quote
mixa2 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Koło 24maja. Akurat bedę przejeżdżać z moja mamą:) Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 A skąd jesteś? A może byście go prosto do Kozienic podwiozły oczywiście ze zwrotem kosztów? Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 To daleko, bo byś musiała do Obornik Wlkp. po psa przyjechać i jeszcze potem do Kozienic, dała byś radę? Quote
mestudio Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Dziewczyny, z Warszawy Lisia możemy odebrać, TŻ pracuje w Warszawie. Tylko muszę wcześniej znać dzień -sobota, niedziela raczej odpada bo to jedyne wolne dni kiedy mamy i TŻ specjalnie do Warszawy nie będzie jechał. Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='mestudio']Dziewczyny, z Warszawy Lisia możemy odebrać, TŻ pracuje w Warszawie. Tylko muszę wcześniej znać dzień -sobota, niedziela raczej odpada bo to jedyne wolne dni kiedy mamy i TŻ specjalnie do Warszawy nie będzie jechał.[/QUOTE] O to tylko do Warszawy trzeba go tylko podwieść:) To jak mixa2 ? Quote
danka4u1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nie było mnie chwilę, a tu takie wieści ! Dziewczyny, Angel pisała, że może podrzucić Lisia z Obornik do Poznania. chyba nic nie pokręciłam, czytając z radością te wieści:lol::lol: Mestudio, jesteś kochana, pewnie wiesz,aq Lisio wygrał los na loterii:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts