Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam tylko filmik żeby pokazać mamie jak by pasowała do mojego pieska akurat w wieku Sisi, tylko że troszkę bardziej rozbrykany i mniejszy.Taką ładną parkę bym miała :(
ja już oszalałam na punkcie Sisi ona jest wspaniała! tylko szkoda ze to jakoś moich rodziców nie przekonało ;/ a mogła by już sobie u mnie leżała na łóżeczku :) i oczywiście w różowej pościeli specjalnie bym kupiła dla księżnej Sisi, ale bez złotych klamek :D:D

a a na tapecie jest to zdjęcie co tak pięknie jej nosek wyszedł w kształcie serduszka i takie słodkie oczka :)
dziwne ze jeszcze nie ma domku:)

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra:)']ja mam tylko filmik żeby pokazać mamie jak by pasowała do mojego pieska akurat w wieku Sisi, tylko że troszkę bardziej rozbrykany i mniejszy.Taką ładną parkę bym miała :(
ja już oszalałam na punkcie Sisi ona jest wspaniała! tylko szkoda ze to jakoś moich rodziców nie przekonało ;/ a mogła by już sobie u mnie leżała na łóżeczku :) i oczywiście w różowej pościeli specjalnie bym kupiła dla księżnej Sisi, ale bez złotych klamek :D:D[/QUOTE]
Przekonuj rodziców :)

Posted

[quote name='Aleksandra:)']ja mam tylko filmik żeby pokazać mamie jak by pasowała do mojego pieska akurat w wieku Sisi, tylko że troszkę bardziej rozbrykany i mniejszy.Taką ładną parkę bym miała :(
ja już oszalałam na punkcie Sisi ona jest wspaniała! tylko szkoda ze to jakoś moich rodziców nie przekonało ;/ a mogła by już sobie u mnie leżała na łóżeczku :) i oczywiście w różowej pościeli specjalnie bym kupiła dla księżnej Sisi, ale bez złotych klamek :D:D[/QUOTE]

Na różowym tez jej ładnie ale ładniej na zielonym groszkowym ;) różyk byłby na zmianę :D

Sisi tez się rozbryka, zobaczycie L:) Już robi postępy!

Dzisiaj nawet sie za patyk wieszała. Patyk, który Nana miała w pysku ocywiscie ;)

Posted

Borówka16 a Ty co myślisz że nie namawiam ? :D ja o niej cały dzień gadam :)
ja bym w to nie wątpiła ze by się rozbrykała ;p a Sisi na każdej pościeli było by ślicznie ale co na to mój pies który śpi w pościeli w dziewczęce kolorki :D

Posted

Dziewczyny, czy ktoras moze zrobic jej ogloszenia :(
No niestety, czas szukac domu ze zlotymi klamkami :(

Zaraz zmienie tekst w pierwszym poscie, bo znam mala i troche wiecej moge o niej powiedziec...

Posted

a jak w Wawie nie znajdzie sie dom ze złotymi klamkami?
Maddalena coś mi się widzi, ze już wszyscy wiemy gdzie mieszkać będzie Sissi ;) czy się mylę?

Posted

[quote name='Marta67']a jak w Wawie nie znajdzie sie dom ze złotymi klamkami?
Maddalena coś mi się widzi, ze już wszyscy wiemy gdzie mieszkać będzie Sissi ;) czy się mylę?[/QUOTE]

dokładnie!!:D

Posted

Nie ma szans. Z bolem serca ale Sisi MUSI znalezc nowy dom :(

Ja juz mam tymczasowicza, starego i niewidomego, ktorego nikt nie chce i zajal miejsce na swoje dozywocie ;)

Mam 2 psy i miejsce na tymczasa, tylko w ten sposob moge im pomioc (tym co siedza w schronach:( )
Jak zostawie Sisi bede musiala isc na odwyk bo zaden pies na DT juz do mnie nie przyjedzie. A tego nie chce ;)